Лидл ::38::

• 74 243
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Някой има ли отзиви за уреда за донъти?
Имам го и съм много доволна, докато уцеля рецептата имаше малко проблем, но сега се справя чудесно.   bouquet

# 166
Някой има ли отзиви за уреда за донъти?
Имам го и съм много доволна, докато уцеля рецептата имаше малко проблем, но сега се справя чудесно.   bouquet
Може ли тогава и рецептата да съм подготвена ако реша да го купя Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 167
  • София
има ли нова брошура?

# 168
  • Варна
5.   Забелязах, че хората купуваха само големите блузи Pepperts и то за момчета.
Според мен няма начин 116 да стане на 6 годишно, понеже моето дете е на 4 и е високо 112 и тежи 21кг.По-скоро вие сте за размер 122 да не кажа и по-голям, зависи от детето.
спора е излишен, всеки си преценя сам за детето си. твоето на 4 е 21кг., има деца и в първи клас са под 20кг....моето също е от едрите, на 9 години носи М от мъжката номерация. да не говорим, че на различни производители един и същи размер има по няколко сантиметра разлика. гледате и преценяте на място
благодаря за отзива за долниците, спести ми едно ходене, тъй като ватирани не ми трябват Simple Smile

# 169
  • Монтана
Цитат
1.   Долнищата бяха от материя, която не ми харесва, изработката е лоша, стърчаха конци, самия плат според мен много лесно ще стане на топчета, иначе са ватирани, не са от най-тънките.Ластикът може да се регулира, не е декоративен, но на мен ми се видя прекалено стегнат.С две думи пълно разочарование
И доста рехава е материята.

# 170
  • Пловдив
Благодаря за мненията за размерите   bouquet Като гледам какво е писала gitadam май май се разколебавам.Ако ми хареса нещо на място,ще звънна на майка му на малкия да ми каже  Laughing

# 171
На блузите, които купих днес р-р 110-116, пише :4-6г; аз ги взех за четири годишния ни син..ръкава ще му е дълъг.
Големия ни син е на 8г.(но не е едър), неговите са 134-140, (8-10г).
Купих сини дънки за ситния и от двата вида анц. долнища-много ми харесаха всички дрехи Peace

Да питам нещо, за артикул от новата брошура, защото мисля че и мин. год. се предлагаше..:-външен прожектор с датчик за движение; отзиви? Praynig

# 172
Да, точно такава е материята на долнищата - рехава.Имам чувството, че като ги разпънеш, ще се разпаднат, много ниско качествена вата.Според мен си струва да се купят, но ако се носят в къщи, защото навън никога няма да облека на детето в такова нещо, цветовете също са кофти.
Гледах и дървените пъзели.Според мен 7 лв е само едната картинка, не вярвам в опаковката да са три картинки, пише, че са 12 части, не знам, ако някой купи такъв нека да сподели.

Виждам, че има хора, които са харесали детските дрехи, все пак е въпрос на вкус.Вярно, че темата е за Лидл все пак, не искам да натрапвам избора си, но Джордж на Асда има много по-хубави джогъри за 3-4 лири бр. и по-качествени.

Преди също съм купувала дрехи от Лидл-долнища, суетшърти, туники, само на мен ли ми прави впечатление, че качеството им вече не е същото??Платовете на блузките са едни такива тънки, преди като че ли бяха по-хубави като материя и изработка??Говоря за модели да речем преди 2 години.

# 173
И аз с пресни отзиви за дрешките - сутринта оставих 50 лв само за дрешки  Crazy - с изключение на долнищата, всичко друго ми хареса  Heart Eyes - клинчетата много ми напомнят клинчетата в H&M, с разликата, че там са по над 10лв/бр. Тези, на цена от 4.50 ня брой просто са перфектни - 95%памук/5% еластан. Взех два комплекта, т.е. 4 клинчета, 2 комплекта от блузките, една туника. Дано и дребната да ги одобри довечера. Харесва ми, че са много удобни за взаимни комбинации - резедавките клинчета с едното комплектче блузки, и другите - с другото. Доволна съм, определено  Peace За информация - моята щерка още няма 4, а клинчетата с размер 110-116 щее са й по-добре от 104, голяма фиданка ми е. Дънките и аз ги загледах, но ми се стори, че са доста дълбоки и не взех. Купих си и от любимите ми овес. бисквити с шоколад - днес са на 2 лв, страхотни са  Heart Eyes

# 174
От  детските дрешки само долниците и то за момченца са хубави. Клинчетата и блузките са отвратително качество. Май по-лоши не са пускали. Щампата на сърчица е напукана, не знам след едно пране дали ще стават за носене. Блузките и рокличките са същите....Но са евтини и хората купуваха.
Аз се сдобих с грозде и чери домати на половин цена и съм много доволна.

# 175
  • Варна
Вчера взех намалени на -50% ябълки и мандарини, но не ми се видя чак толкова евтино като цяло. Ябълките бяха малко над 1 кг и ми излязоха 0,74 лв, а мандарите пак леко над кило и струваха с намалението към 1,02 лв.

Имаше доста кюфтета, кебапчета и свински карета на -30%.

Портокалите при нас бяха по 1,09 лв, явно според магазина ги намалят, някой по-нагоре беше писал, че се е карал заради новата цена от 0,79 лв.

На щанда с намалените нехранителни стоки виждам отдалече етикет Преса за коса 24,99 и пристъпих с надежда, но се оказа, че е маша в кутията.  Tired

# 176
Да, и на мен ми направи впечатление, че качеството на момчешките долнища беше по-добро.И на мен сърцата на туниката ми се сториха изтрити.
Похвал за пъзелите за под- могат да се редят на маса, от много дебел картон са, полски е.

# 177
  • Варна
Аз си взех от детските клинове, наистина са тънки, но хубави цветове, пък и за тази цена са ок.
Подкрепям мнението за спортните долници и блузките за по-големите момичета, не ми харесах аи на мен Peace

# 178
от долнищата за момче какви цветове има и ватирани  ли са

# 179
Ватирани са, да. Аз само мернах един комплект, който беше сиво+много приятно синичко. Другите не знам какви са, но и на мен ми направи впечатление, че са по-хубави от тези за момичета.
Имаме ли нова брошура, дами  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт