Лидл ::38::

• 74 259
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте,
Радвам се че открих темата и ще съм в час с покупките от веригата. Wink

# 151
  • София
Купували ли сте от замразените продукти в Лидл? Или по-точно пиците и калмарите, например? Искам да купя нещо такова, но не знам дали да вкусни. newsm78

# 152
  • Русе
Пици съм купувала 2-3 пъти, калмари не съм.
Пиците, които съм купувала са с марка Алфредо. Вече не помня от кой вид бяха, но помня, че една със салам отгоре не се хареса. Има една с моцарела, но тя е без меса, много ми хареса.

# 153
  • Варна
Моят мъж много доволен от плодовия йогурт, утре иска още една кофичка Heart Eyes
Утре ще ходя за тези детски клинчета.

# 154
  • Sofia
. А цветните "гащи" /не детски/ по 5 или 6 в опаковка са доста добри за цената си, врътнах ги в пералнята и всичко си им е наред, и материята не е лоша.
Кои гащи имаш предвид?-дамските?

# 155
. А цветните "гащи" /не детски/ по 5 или 6 в опаковка са доста добри за цената си, врътнах ги в пералнята и всичко си им е наред, и материята не е лоша.
Кои гащи имаш предвид?-дамските?

Тези  гащи и аз  много  ги харесах.  Взех си две опаковки.  Материята е супер!

# 156
  • Пловдив
И аз си купих от цветните гащи  Mr. Green когато отидох в магазина в четвъртък вечерта,имаше само Л размер,видях,че са доста големи ама въпреки всичко си взех.Мисля да ги пусна още един път на по-високи градуси и да се моля малко да се свият  Laughing защото първия път нищо не стана.  Party
А ако са големи пак,ще си ги нося в специалните дни.  Crazy Иначе материята и на мен ми харесва!  Heart Eyes
А да ви питам кой размер блузи е за 6 годишно момченце?  newsm78

# 157
  • Пловдив

116 Peace

# 158
  • Пловдив
Благодаря ти mystic woman!   bouquet

# 159

116 Peace
Глупости! 116 е за 4-5 годишно, но все пак зависи колко е високо /едро това дете

# 160
  • София

116 Peace
Глупости! 116 е за 4-5 годишно, но все пак зависи колко е високо /едро това дете
За 6 год.и половина купувам 134-140,така,че Вие ще си прецените.

# 161
  • Монтана
За 5 годишната си госпожица купих комплектите клинове и блузки 110-116. Смятам че напълно си отговарят на номера. Гледах рокличката но ми се стори широка доста в кръстчето иначе ръкавите ще са и добре. Според мен е по скоро туника.

# 162
И аз взех гащи  Embarassed

# 163
Някой има ли отзиви за уреда за донъти?

# 164
Да споделя и моето мнение, не искам да ангажирам никого с него.Дрехите днес изобщо не ми харесаха, ще поясня защо.
1.   Долнищата бяха от материя, която не ми харесва, изработката е лоша, стърчаха конци, самия плат според мен много лесно ще стане на топчета, иначе са ватирани, не са от най-тънките.Ластикът може да се регулира, не е декоративен, но на мен ми се видя прекалено стегнат.С две думи пълно разочарование
2.   Туниките/роклите са добре като материя и изработка, но според мен простееха, не са нищо особено, този вариант в червено и на бяло райе ми се видя по-приемлив и по-лесно комбиниращ се в другата в тъмен нюанс и сърца.Колебаех се дали я купя, но се разубедих, защото няма  нужда точно от такава дреха в момента, за градина са идеални според мен с клинче.
3.   Клиновете ми се видяха прекалено тънки, памучни и са еластични.Подходящи за лятото, лично на моето биха стояли като долнище на пижама, може би защото е между два размера, а 98-104 е много малък, а следващия огромен.Бих избрала вариант в цикламено и тъмно на точки, не на резида
4.   Цветните дънки не съм ги гледала подробно, но ми се сториха в пъти по-добри от другите им дрехи.
5.   Забелязах, че хората купуваха само големите блузи Pepperts и то за момчета.
Според мен няма начин 116 да стане на 6 годишно, понеже моето дете е на 4 и е високо 112 и тежи 21кг.По-скоро вие сте за размер 122 да не кажа и по-голям, зависи от детето.

След половин час колебаене да взема или не, си тръгнах с пъзел на принцеси за под и някои дреболийки

Общи условия

Активация на акаунт