Лидл ::38::

• 74 234
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Мислих,че ще има от блузките и в по-големите номера,но били само до 116 Crossing Arms Що така правят?

# 196
Бананите бяха на цена 2.19

Има и големи номера, но са други модели, има ги в брошурата

# 197
Завиждам ви с тези намалени плодове и зеленчуци, при нас когато и да ги погледна изглеждат ужасно.

# 198
Здравейте, преди няколко поста четох за шоколади на Беларом с люти чушки и кардамон.
Е , днес ходих и не намерих такива с такива съставки- аз ли неправилно съм разбрала?!

# 199
Блузките са тънички, да, но са много приятна материя. Аз пък така и не разбрах някои момичета какво не им харесаха на тези блузки и клинчета - съвсем хубави са си  Rolling Eyes

Peace PeaceЗа цената и качеството са си супер-тънки са, да-но ще се носят в по-топло време , както и блузките.Моята дъщеря имаше нужда точно от такъв тип блузки. Wink След голямо чудене сутринта в магазина взех блузки и клинове, бях награбила и една рокля, но установих, че не съм взела повече пари..... #Crazy ooooh! Е, за щастие намерих още по-хубава рокличка в друг магазин за 12 лв.  Laughing

# 200
Оле, голяма борба за тези блузки и клинчета! Взех последните клинчета(от тези на сърчицата) и дано не се окажат къси, че бях планувала да взема следващия размер, но уви  ooooh!

Да питам за LED   луничките и стоперите за врата - стават ли, или да не ги чакам въобще?!?

Хвърлила съм око и на цветния лак, но ще мисля.

# 201
благодаря ви за отговорите ......в Русе на чипровци дали има още долнища някой с пресни впечатления

идин път взех от намалени банани и бяха много хубави

# 202
# 203
преди малко бях в Лидл...всичко разграбено от детското. Исках да взема от детските долнища за момченца по 2 бр. дето са,но уви Whistling имаше 1 бр, но размерът не ме устройва

# 204
  • Пловдив
Някой има ли отзиви за уреда за донъти?
Имам го и съм много доволна, докато уцеля рецептата имаше малко проблем, но сега се справя чудесно.   bouquet
Може ли тогава и рецептата да съм подготвена ако реша да го купя Simple Smile Simple Smile Simple Smile
1ч.чаша брашно, 1/2ч.чаша захар, 1суп.лъжица бакпулвер,1/2ч.чаша прясно мляко, 1 яйце, ванилия, 4с.лъжици олио.   bouquet

Колко броя излизат от тази доза? Т. е. всичко това се слага наведнъж в 7 порции или ...  newsm78

# 205
На мен като цяло ми харесаха детските дрехи, но към обяд беше вече много обрано. В Младост-4 имаше само от зелените клинове, и само р-р 86/92. Дъщеря ми е на 5 год, 110 см, 16 кг - дребничка е. Носех един нейн клин да сравня, на тези дължината беше -2 см и ги взех, ще ги носи лятото за 7/8. Блузките също ми харесаха, но вкъщи имаме буквално милион блузи, просто не можах да намеря оправдание за още. Купих и гащи за нея и за мен, харесаха ми материите.

# 206
  • Stuck in a moment
Днес при нас в 9 и нещо вече нямаше нито една рокличка на сърчица и в дрешките се ровеше усърдно като пристигнах, даже на влизане се разминах с хора с много пакети детски дрехи.

# 207
  • София
Тоя път не успях да ви прочета, че готвя и не искам да ствам загори тенджера, но ако някой има за връщане или пък види да ми купи клинчета 98-104 от комплектчето тъмно синьо и розово и да ми иги изпрати ще съм му адски благодарна. Следобяд като отидох нищо нямаше останало от туниките, освен 2-3 червенки и едни зелени клинчета, а на мен за градината ми трябваше другата разцветка.....

# 208
  • София
Сега отворих пакета с блузите за момче р-р 122 и едва сега забелязах, че едната е с по-различна материя, която не ми допада нещо.  А уж ги гледах в магазина. Но няма да ги връщам - ще си ги носи така.

# 209
Някой има ли отзиви за уреда за донъти?
Имам го и съм много доволна, докато уцеля рецептата имаше малко проблем, но сега се справя чудесно.   bouquet
Може ли тогава и рецептата да съм подготвена ако реша да го купя Simple Smile Simple Smile Simple Smile
1ч.чаша брашно, 1/2ч.чаша захар, 1суп.лъжица бакпулвер,1/2ч.чаша прясно мляко, 1 яйце, ванилия, 4с.лъжици олио.   bouquet

Колко броя излизат от тази доза? Т. е. всичко това се слага наведнъж в 7 порции или ...  newsm78
Излизат доста , да речем поне 30 , може би повече, намазват се местата за печене с мазнина само първият път и се сипва от сместа с лъжица, ще определиш точно за колко се изпичат, махаш и слагаш следващите без да мажеш вече.

Общи условия

Активация на акаунт