Лидл ::38::

• 74 245
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна,морето,сините вълни...
И аз купих долнища за моята госпожица от момчешките светло синьо и сиво р-р 98-104. Бяха по-стегнати като материя и с по-хубав ластик отдолу, в сравнение с момичешките  Mr. Green Блузките не са лоши,но според мен са тънички за момента. Със сигурност ще има пак детски дрехи.Клинчета нямаше нито едно, както и туники имаше само червено рае, но не взех. Друго да похваля: намален карфиол, краставици по 1лв. броя и вакумирано крайче от шунка( от св.бут голяма).Чуднаааа,така беше и по-евтина(12лв/кг)..инъче продават вакумирана нарязана от нея на лентички и доста скъпа(към24лв/кг).Ама го обясних  Embarassed

# 211
и вакумирано крайче от шунка( от св.бут голяма).Чуднаааа,така беше и по-евтина(12лв/кг)..инъче продават вакумирана нарязана от нея на лентички и доста скъпа(към24лв/кг).Ама го обясних  Embarassed

Видях я, стори ми се, че е много малко месото, само коричката.

# 212
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Някой пробвал ли е маршмелоу от Американската седмица? Вкусно ли е?
Харесах американския сладолед, дано е поне малко като в US. И торта брауни  Mr. Green

# 213
  • Пловдив
Някой има ли отзиви за уреда за донъти?
Имам го и съм много доволна, докато уцеля рецептата имаше малко проблем, но сега се справя чудесно.   bouquet
Може ли тогава и рецептата да съм подготвена ако реша да го купя Simple Smile Simple Smile Simple Smile
1ч.чаша брашно, 1/2ч.чаша захар, 1суп.лъжица бакпулвер,1/2ч.чаша прясно мляко, 1 яйце, ванилия, 4с.лъжици олио.   bouquet

Колко броя излизат от тази доза? Т. е. всичко това се слага наведнъж в 7 порции или ...  newsm78
Излизат доста , да речем поне 30 , може би повече, намазват се местата за печене с мазнина само първият път и се сипва от сместа с лъжица, ще определиш точно за колко се изпичат, махаш и слагаш следващите без да мажеш вече.

Благодаря

# 214
  • Под Слънцето
лидл маниячки,
да ви питам нещо..

преди време  купих йоргут с горски плодове . помня,че беше полски , но не е това ,което предлагат в момента на 1,49 лв

кофичката беше 450 гр мисля..

и не беше на промоция.

явно не ги внасят в момента, а все дебна от тогава. и дори питах управителя на нашият лидл - възраждане, варна, но и той не успя да се сети за артикула..

търся помощ коя е фирмата.. ако се сещате .

# 215
Някой опитвал ли е фъстъченото масло, крема за мазане и кренвиршите в буркан от американската седмица или нещо друго споделете, кое е вкусно?

# 216
Този тиган пускан ли е досега?    http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-1F744AE1-E7C90C2F/www_lidl_bg/hs. … etail&id=2850     Мнения за него?

# 217
Днес взех от блузките- рипсените- момичешки и момчешки. Много ми допадат и на моя клечо са му екстра. Дано да пуснат панталони за момичета за ръст 122 и нагоре, че трябва да подменям.

# 218
  • София
Останахме много приятно изненадани от тези пилешки хапки http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-E20BFB47-E7C8E754/www_lidl_bg/hs. … etail&id=2696
Вътре са си с месо, а не с пастет от нещо си. Знаете ли дали тези пилешките хапки са постоянен асортимент?
Преди сме купували от рибните пръчки и са единствените, които съм намирала наистина с риба.
Търсих и един ликьор, бутилката на която е в бяло и черно, но не го намерих. Него само понякога ли го пускат или просто в момента не е имало наличен?

# 219
  • Русе
Намерих си касовата бележка от вчера, портокалите ми са таксувани на 0,79 лв, пазарувала съм в 10:31. Вики, при теб нещо е станало  Thinking
Скрит текст:

Днес взех цикламен панталон за дъщеря ми и клинчета - цикламен и на сърцица. Дъщеря ми е на 6 г., висока е около 117 см., 19,5 кг. Взех и размер 110/116. И панталона и клинчетата и стоят като раздадени. Панталона се регулира в кръста, но клиновете дано ги опълни до пролетта, когато реално ще ги ползваме. Цикламения е малко по-широк и и се свлича от кръста. Доволна съм иначе от покупката. За тази цена няма от къде да ги купя.
Всеки си знае детето. Размерите са относителни. Peace
Блузките и роклите ги огледах, но за сега няма нужда от такива. Долнищата не съм ги гледала.

Купих си и XXL ориза.

# 220
 Моята остана в колата, утре ще ти я снимам, супер странно!

# 221
  • Варна
Здравейте,да попитам мамите от Варна,дали още има останали от ориза и зехтина на промоция.Гледах само във Възраждане,но бяха изчерпани.Предварително благодаря за отговора!

# 222
Този тиган пускан ли е досега?    http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-1F744AE1-E7C90C2F/www_lidl_bg/hs. … etail&id=2850     Мнения за него?
Да, имам такъв. Перфектен в.

# 223
И за мен клинчетата са идеални - за градинка стават! Да попитам мамите от Ловеч - бяха свършили розовите и сини клинчета, утре възможно ли е да заредят още или да не се надявам?

# 224
   Фъстъченото масло не е съвсем чисто, вътре има вкус и на шоколад. Уникално е! Peace

Общи условия

Активация на акаунт