Лидл ::38::

• 74 252
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
В този линк, на 31 страница. Горе на страницата пише, че е от четвъртък, 06.02.

Ама пижамите ме интересуват, къде са  Laughing
на стр. 31 пижамата е с къс ръкав от дясно е показана.

# 481
В този линк, на 31 страница. Горе на страницата пише, че е от четвъртък, 06.02.

Ама пижамите ме интересуват, къде са  Laughing
Еми нали ти казаха, на страница 30-31.

# 482
  • Бургас
Момичета...Грила от 06/02 не е ли малко слаб? ... 1000W ми се мярна че е. Кажете колко вата трябва да е един нормален, бързозагряващ грил, който да не пече рибата по 40-50 мин?

# 483
Ооо простете   bouquet
Аз виждам до 19стр. на брошурата и се чудя каква 31ва страница, сиг на темата, а то нищо няма...  Embarassed

Сега вече и пижама и бельо си набелязах, благодаря  Simple Smile

# 484
Момичета...Грила от 06/02 не е ли малко слаб? ... 1000W ми се мярна че е. Кажете колко вата трябва да е един нормален, бързозагряващ грил, който да не пече рибата по 40-50 мин?

Виждала съм плочи на друга марка по 2000 вата. Явно наистина не е много силен.

# 485
 Благодаря за брошурата  bouquet

Харесах си помощните неща за кухня, пускани са и преди, но сега мисля да взема дъската и органайзера за чекмедже ( ако пасне на моето де) . Някой има ли ги?

# 486
  • Бургас
Просто Хари , благодаря! Значи наистина си е слаб. Ами сега ... спестих 39лв и ще си купя спортния комплект тогава!  И ще останат 10лв. за проба и на сутиените. Може пък и да ми стане 85c. Mr. Green
От 03/02 съм си харесала препаратите за миялна и варовик и пяната за фурна. Искаше ми се и уреда за прозорци да имам, амма май много искам. Трябва да останат парички и за 06/02  hahaha hahaha

# 487
  • в реалността
Днес се сдобих с тройката лепящи лампички, още не съм ги пробвала, чакам мъжът ми да ги сложи Simple Smile

За другата седмица ще се редя за спален комплект - този с розовите птиченца ми изглежда толкова сладко Simple Smile
Здравей интересуваме как се сдоби с тройката лепящи лампички, като ги има в каталога от 06.02 и доволна ли си?

# 488
Днес се сдобих с тройката лепящи лампички, още не съм ги пробвала, чакам мъжът ми да ги сложи Simple Smile

За другата седмица ще се редя за спален комплект - този с розовите птиченца ми изглежда толкова сладко Simple Smile
Здравей интересуваме как се сдоби с тройката лепящи лампички, като ги има в каталога от 06.02 и доволна ли си?
Лампите са от вчера http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-1EEE175C-9C02CCFB/www_lidl_bg/hs. … sl/513.htm?id=108

# 489
Здравейте, някой връщал ли е стока без касова бележка? Дали ще стане?

# 490
  • в реалността

грешката е в мен, видях едни други в новата брошура и мислех, че за тях говориш.

# 491
  • Stuck in a moment
Лампичките се залепят лесно и стабилно - светлината е студена, синееща, за мен не е най-хубавото осветление. Средно доволна съм , ще ги ползвам, просто защото бяха най-лесния вариант за монтаж Simple Smile
В новата брошура не видях лампички  newsm78

А някой купи ли от пластилините с формички - пластилина мек ли е и мирише ли на гадно ?

# 492
стават ли, като за нощна лампичка, с батерии ли са?

# 493
  • sofia
И плочата е 15х25 см.....малък е, определено не бих дала 40 лв, за нещо, което прилича на гофретник.

# 494
  • София
Препарата за тоалетна чиния W5 не върши никаква работа, да не се излъжете да го вземете  Peace
Благодаря, че сподели. А ароматизатора за миялна   и изобщо другите препарати W 5 някой ако е ползвал, моля да даде отзиви.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт