Лидл ::38::

• 74 218
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • МАРС
Мен ми беше любопитно дали някой е ползвал препарата срещу мухъл и дали върши работа. Thinking

# 496
Здравейте! Някой купи ли от тигана за палачинки? Как е? Знаете ли дали го има по магазините, защото аз в сряда ходих до Лидъла на Халите и там го нямаше...след това не съм ходила вече, а много ми се иска да се сдобия с такова чудо. Tired

# 497
Здравейте! Някой купи ли от тигана за палачинки? Как е? Знаете ли дали го има по магазините, защото аз в сряда ходих до Лидъла на Халите и там го нямаше...след това не съм ходила вече, а много ми се иска да се сдобия с такова чудо. Tired

Има го в Лидл в Захарна фабрика. Вчера го видях. Изглеждаше удобен. По-голям беше от очакваното според мен Simple Smile.

Не съм го купувала, но инфото е от вчера следобед едва ли са се свършили Simple Smile.

# 498
  • Stuck in a moment
стават ли, като за нощна лампичка, с батерии ли са?

За нощна лампа не бих ползвала, с батерии са - да Simple Smile
По-скоро за под кухненски шкафове, за килер, маза, вътре в някой шкаф, за такова са ми подходящи. Включват се като натиснеш средата на лампичката.

# 499

По-скоро за под кухненски шкафове, за килер, маза, вътре в някой шкаф, за такова са ми подходящи. Включват се като натиснеш средата на лампичката.
Аз пък точно за нощни  смятам да ползвам вчерашните лапмички. Но конкретно над главата за четене, иначе за дискретно осветление ми се струва, че не са подходящи.

# 500
  • София
Момичета...Грила от 06/02 не е ли малко слаб? ... 1000W ми се мярна че е. Кажете колко вата трябва да е един нормален, бързозагряващ грил, който да не пече рибата по 40-50 мин?

Виждала съм плочи на друга марка по 2000 вата. Явно наистина не е много силен.

Отказахте ме и мен, аз искам сандвич-мейкър.

# 501
Мен ми беше любопитно дали някой е ползвал препарата срещу мухъл и дали върши работа. Thinking

В миналата тема имаше доста писано. Отзивите бяха в двата полюса, от много доволни, до такива, на които изобщо не им е харесал.

# 502

В миналата тема имаше доста писано. Отзивите бяха в двата полюса, от много доволни, до такива, на които изобщо не им е харесал.
Аз съм от доволните от този препарат!

# 503
  • 1st floor

Аз пък точно за нощни  смятам да ползвам вчерашните лапмички. Но конкретно над главата за четене, иначе за дискретно осветление ми се струва, че не са подходящи.
Според мен са слаби за четене. Аз си купих миналата година и ги лепнах в гардероба, че е много тъмно и не си виждам дрехите. Ми, не  вършат особена работа...
 Rolling Eyes

# 504
Препарата за тоалетна чиния W5 не върши никаква работа, да не се излъжете да го вземете  Peace
Благодаря, че сподели. А ароматизатора за миялна   и изобщо другите препарати W 5 някой ако е ползвал, моля да даде отзиви.  bouquet

Ползвам таблетките, солта и гланца за миялна и съм много доволна.

# 505
  • Варна
Хм, лампа на батерийки колко време ще изтрае, че да четеш на нея newsm78
Ееее, много съм разочарована пак, дънки за бременни, мъжки дънки, кога ще пуснат за небременни, да му се не види?

# 506
Аз съм изключително доволна от спалното бельо и хавлиите от лидъл, имам ги от 3-4год вече и не са ми мръднали при непрестанно ползване.

Включвам се и с малко абсурден въпрос. Загледах алоето в саксия - първо, коя от трите саксии е алое /пише ли си в магазина/  Embarassed и за какво може да се използва? Помня от един филм наскоро, жена си купи едно грамаданско листо, обели си го и изяде вътрешността. Та това чудо яде ли се  в натурален вид Laughing и става ли примерно да се намаже изгаряне с този гел, който (си представям че) е в листото?   newsm78

# 507
  • София
Ние сме капали сок от листо на алое в ушенцето на детето, лекар УНГ ни го беше дал. Ама не бих купила сега с тази цел, а само като украса.

# 508
Препарата за тоалетна чиния W5 не върши никаква работа, да не се излъжете да го вземете  Peace
Благодаря, че сподели. А ароматизатора за миялна   и изобщо другите препарати W 5 някой ако е ползвал, моля да даде отзиви.  bouquet

Купувала съм следните препарати на W5: за тоалетна чиния (син) - доволна съм, ползвам само него; таблетки за тоалетна чиния (очаквах повече, няма да повторя покупката), препарат за теракот - доволна съм, гъба за обувки - доволна съм, скъпа е, но я ползвах цяла година, кърпички за  очила - доволна съм, чистя си и телефона.  Peace

# 509
Алоето изглежда така: https://www.google.bg/search?q=%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B5&espv … =1360&bih=623 Simple Smile Със сока му може да се намаже изгаряне, някои го пият, капят в болящо ухо... в интернет има доста информация за това, ако те влече да го употребиш за друго, освен за красота. Не знам обаче какви разновидности има, може би  не всички са подходящи за всяка цел... Внимавай да не го преполиваш - изгнива.

Общи условия

Активация на акаунт