Лидл ::38::

• 74 184
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
И аз съм доволна от месото. 1 час под налягане???  Shocked в упътването на тенджерата ми максималния срок е 30мин за екстремно жилави шкембета, примерно.

В Лидл има някакви немски наденички, почти бели на цвят. Няма такава гадост  Stop

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 13:33 от ofelia

# 541
  • София
Да, отворих го след половин час, но не беше крехко, затова го оставих още. В края на краищата месото си остана "дървено". Може би в различните градове месото е различно. А това за половин час максимум, не е вярно - зрял боб от пакет в магазина например също не става за половин час.  Simple Smile Тенджерата ми е Тефал.

# 542
Абе и моята е Тефал иза 1 час ще ми изпари свинското направо - 30-35 минути варя. Боб не съм пробвала, ама майка ми го вари супер бързо, в никакъв случай час....  Rolling Eyes

Аз за 1 час ще го сваря в обикновена тенджера...

# 543
  • София
Другия уикенд са на промоция кремовете за мазане на Пилос 200 гр.- 1.09лв( няма ги още и не мога да кача снимка от сайта Peace).Имаше един с пържен лук,много ми харесваше,ама от повече от месец не го виждам....от другите- с пресен лук,хрян,чесън и натурален има ама този НЕ Tired
Много ме е яд при вас виждали ли сте го,беше в кафява опаковка.....

# 544
Закупих си кухненския робот от текущата промоция и съм изключително доволна. Първи опити - перфектно нарязани за секунди моркови и зеле за салата, фино смлени орехи и бисквити за сладкиши. Много лесно се почиства. Компактен размер.

# 545
Другия уикенд са на промоция кремовете за мазане на Пилос 200 гр.- 1.09лв( няма ги още и не мога да кача снимка от сайта Peace).Имаше един с пържен лук,много ми харесваше,ама от повече от месец не го виждам....от другите- с пресен лук,хрян,чесън и натурален има ама този НЕ Tired
Много ме е яд при вас виждали ли сте го,беше в кафява опаковка.....

И в Шумен го няма. Скоро търсих.

# 546
Аз да се похваля, онзи ден свекървата ме изненада с чопър от Лидл, не знам от коя промоция е, но ми осмисли живота- 2 цъкания на копчето и всичко е накълцано...вече ще режа лук със сълзи на очите, ама друг път!

# 547
  • Stuck in a moment
Вчера си взех от свинската плешка. Ами за пореден път се разочаровам от месото в Лидл. След като го готвих около 1час в тенджера под налягане, пак беше някакси жилаво. Определено няма да купя пак. Crossing Arms
Не съм доволна от месото в "Лидл", месото за готвене беше замразявано,
а се продаваше ,като охладено,на дъното на тарелката след два дни имаше около 50 мл вода.
Погледнах плешката - освен,че беше с много тлъстини,личеше си и при нея замразяването.
Лидълското месо отпада от списъкът ми.
От днес - бутчета и "банатски" салам.

Сигурна ли си, че е било замразявано? Ако е така е много гадно от тяхна страна, поне аз с голямо доверие подхождам, че като в Лидъл пише "замразено", "охладено" или "българско" , значи е осъществен нужния контрол и е такова....
Освен ако за тях "охлаждане" не стига точката на замръзване  Rolling Eyes
Иначе от тяхното месо за готвене, май джолан беше, вече и аз не купувам, защото не само че беше жилаво, ами имаше и гадна миризма... Рядко купувам бон филе, там няма проблеми.

# 548
  • София
Закупих си кухненския робот от текущата промоция и съм изключително доволна. Първи опити - перфектно нарязани за секунди моркови и зеле за салата, фино смлени орехи и бисквити за сладкиши. Много лесно се почиства. Компактен размер.
Това робота за 39 лева ли е?

# 549
Искам да купя балсамов оцет, помня,че в Лидл продават. Хубав ли е? Киселее ли, или сладни? Благодаря  Hug

# 550
Да ! Сигурна съм за месото ,същото мога да потвърдя и за "Фантастико".
Около  Коледа имаше "охладени" пържоли - едната беше почти размразена,
в 9.00 ч. сутринта.Не може да се обърка размразено току-що месо,има характер вид,
това впечатли и ММ,който също държи на прясно месо.С тяхното месо приключих.
Може би за тях "охладено" и "размразено" е едно и също.
И друго ме впечатли - коледното месо беше от месокомбинат Ловеч и макар и размразено
беше вкусно,а последното /за готвене/ - нямаше производител.

# 551
Това робота за 39 лева ли е?
Да Peace

# 552
  • Варна
Балсамовият оцет е хубав и на хубава цена!

# 553
  • София
И аз съм доволна от месото.
Peace

# 554
aalko   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт