Лидл ::38::

• 74 196
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Само за справка - млякото в плик, което пише, че е 1 литър се събра в 0,985 л. бутилка (тази стъклената от сок ябълка и морков, пак от Лидл). Едва ли производителите на сок са напълнили 1 л., пък са се прецакали да напишат 0,985... Не е фрапираща разлика, ама все пак да си го напишат  Crossing Arms

# 526
Ориз XXL готвих преди три дни, въобще не зачетох, че се готви  1:2  newsm78 Аз по принцип ориз готвя с малко по-малко от 3 части вода, този много ми хареса  Peace
Алоето можеда се изтисква и получените капчици се пият - то не е голямо количество, но уж е полезно. А другото растение ми заприлича на т.н. "Дебела Мара" - за болящо ушенце сме ползвали.
Аз да попитам - подобни детски спални комплекти, като тези от следващата седмица, пускали ли са? Много ми хареса десена със совите, но се чудя материята каква е - то, че е памик, ясно е, ама има памук и памук. Имам ЛаРедут-ско спално бельо, не може да се сравни с масово продаваното у нас, и от него имам. Та, ще споделите ли - от качествените ли е, да знам дали да ходя въобще. Защото последните комплекти, които пускаха, май не бяха от "хубавите"  Rolling Eyes (моето ходене до Лидл е свързано с пътуване до съседен град, тъй като нямаме все още тук).

# 527
  • оттам, откъдето започва България
Само за справка - млякото в плик, което пише, че е 1 литър се събра в 0,985 л. бутилка (тази стъклената от сок ябълка и морков, пак от Лидл). Едва ли производителите на сок са напълнили 1 л., пък са се прецакали да напишат 0,985... Не е фрапираща разлика, ама все пак да си го напишат  Crossing Arms
Simple Smile Това го бях писала по-напред в темата, но въпреки всичко ми харесва това мляко.

# 528
Да знаете дали този тостер е пускан скоро...да знам дали да го очаквам или не Rolling Eyes

http://www.lidl.de/de/Haushalt-Kueche/UNOLD-Multi-3-in-1-Onyx-48356

При нас не са го пускали. Мисля, че може да се поръча, но доставката до България ще е около 15лв.

Много ти благодаря за инфото!  bouquet А как става това с поръчването? Rolling Eyes

# 529

На мен пък ми се случи нещо с обратен знак.  Mr. Green Купих кайма смес "Стара планина" от 500гр. Случайно претеглих нетното количество и беше с 30гр. повече. Имам електронна везна, теглих 3 пъти и всеки път беше 530 гр.  Laughing

# 530
  • Варна
А вие това мляко мерихте ли го с мерителна кана, защото всяка бутилка има по-голяма вместимост от означеното на етикета, този сок едва ли го пълнят до ръба, все остава малко празно отгоре. А 15 мл е толкова малко, че на око трудно ще може да се отчете разликата.

# 531
  • София
Аз взех сега от това мялко в плик (2%, само такова ли има по принцип?), но го ползвах за готвене и не се сетих да премеря.

# 532
  • оттам, откъдето започва България
А вие това мляко мерихте ли го с мерителна кана, защото всяка бутилка има по-голяма вместимост от означеното на етикета, този сок едва ли го пълнят до ръба, все остава малко празно отгоре. А 15 мл е толкова малко, че на око трудно ще може да се отчете разликата.
Твърде вероятно е да е така.

# 533
Твърде вероятно е да е така.

Може  Peace Не че 15 мл. биха ме отказали да си купя млякото, хареса ми  Wink Прост се чудех, а то наистина може това да е обяснението (действително млякото се напълни почти до ръба на бутилката).

# 534
  • София
Вчера си взех от свинската плешка. Ами за пореден път се разочаровам от месото в Лидл. След като го готвих около 1час в тенджера под налягане, пак беше някакси жилаво. Определено няма да купя пак. Crossing Arms

# 535
 newsm78  Аз миналата седмица си купих две талерки свинска плешка и за няма и 30мин месото е сварено и супер крехко в обикновенна тенджера. За пореден път съм супер доволна от тяхното месо.
За 1ч в тенджера под налягане ми се бяха разпаднали едни пилешки кокали. Не можех да извадя пилето изобщо, понеже направо се топеше в ръцете ми.

# 536
  • София
Скоро пускали ли са машинката за кисело мляко?

# 537
Вчера си взех от свинската плешка. Ами за пореден път се разочаровам от месото в Лидл. След като го готвих около 1час в тенджера под налягане, пак беше някакси жилаво. Определено няма да купя пак. Crossing Arms

Може първо да го запържиш ( да го запечаташ) и така да го сложиш да се вари.

Аз лично много съм доволна от тяхното месо.

# 538
Не съм доволна от месото в "Лидл", месото за готвене беше замразявано,
а се продаваше ,като охладено,на дъното на тарелката след два дни имаше около 50 мл вода.
Погледнах плешката - освен,че беше с много тлъстини,личеше си и при нея замразяването.
Лидълското месо отпада от списъкът ми.
От днес - бутчета и "банатски" салам.

# 539
  • София

Може първо да го запържиш ( да го запечаташ) и така да го сложиш да се вари.

Аз лично много съм доволна от тяхното месо.
Точно това направих, но...

Общи условия

Активация на акаунт