Лидл ::38::

• 74 198
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Да знаете дали този тостер е пускан скоро...да знам дали да го очаквам или не Rolling Eyes

http://www.lidl.de/de/Haushalt-Kueche/UNOLD-Multi-3-in-1-Onyx-48356

# 511
  • Русе
Включвам се и с малко абсурден въпрос. Загледах алоето в саксия - първо, коя от трите саксии е алое /пише ли си в магазина/  Embarassed и за какво може да се използва? Помня от един филм наскоро, жена си купи едно грамаданско листо, обели си го и изяде вътрешността. Та това чудо яде ли се  в натурален вид Laughing и става ли примерно да се намаже изгаряне с този гел, който (си представям че) е в листото?   newsm78

Отбелязаното със стрелката е алое
Скрит текст:
Така като го гледам обаче не е от сочните сортове. Не знам дали ще става за ядене. Въобще не съм чувала алоето да се яде. Виж за лекарство, да, но аз знам че за да го ползваш, трябва да е на минимум 5 години.

# 512
Да знаете дали този тостер е пускан скоро...да знам дали да го очаквам или не Rolling Eyes

http://www.lidl.de/de/Haushalt-Kueche/UNOLD-Multi-3-in-1-Onyx-48356

При нас не са го пускали. Мисля, че може да се поръча, но доставката до България ще е около 15лв.

# 513
........Ееее, много съм разочарована пак, дънки за бременни, мъжки дънки, кога ще пуснат за небременни, да му се не види?

Уф, и аз откога се оглеждам за дънки, от сегашните предложения нищо не ми става, големи са ми - блузи, панталони, бельо......., да не съм капо, вчера си купих лилЯва кошница. Crazy ММ ме пита за какво ми е и аз изтърсих, че ще си нося прането с нея на терасата, като мятам. Crossing Arms Май идея си нямах за какво ми е, но ми хареса.  Друго редовното, колбаси, лютеници, месо, зеленчуци, млека. Натоварих си ги в кошницата! Grinning
Чудих се дънките за бременни дали няма да станат на небременни newsm78, пак закъсах за кучешки тоалети, няма с какво да разхождам черньото, пък лидълските са ми едни от удобните. Не че ги купувам специално за чернушчето, но като ги  понося, минават в неговата графа. Peace

# 514
Да споделя за препаратите: W5 препарат за почистване на душ кабини - за мен е супер. Единственият при които не се налага да жуля. Мирише гадно но чисти прекрасно.
W5 за фурна : също е ок за мен.

Алое купувам на кубчета от Пикадили. Страхотно е за плодова салата а детето го яде с кеф направо от буркана.

Това на снимката на Viki до алоето баба го има. Като деца при болка са ни го капали в ушите.

# 515
Вид алое е това, показаното със стрелката. Казва се хавортия  Peace
Някъде има инфо за капане в ушите на капки от "дебела Мара", "алпийска роза" и др.
Проверете имената и вида преди да ползвате!

# 516
Имам спомен, че бяха пускали в Лидл цедки за батерии. Спомняте ли си по кое време ги пускаха и каква им беше цената?

Имаш предвид за смесителни батерии ли (за чешма)?  newsm78

Ако, да, мисля, че цената беше 9,99лв и ги купихме през декември.  Peace

Сега през декември  Shocked Аз де съм бляла  ooooh! Дали се намират още?

# 517
Благодаря за отговорите, може би е още мъничко това алое. Ще се сдобия с една саксийка, пък дано не е много капризно и един ден да си правя полезни шейкове с гигант-алое в хола  Mr. Green ех..  smile3535

EDIT: всъщност май ще потърся ядлив вид, тои в Лидл не е такъв, като ви чета...

# 518
  • Русе
Да споделя за препаратите: W5 препарат за почистване на душ кабини - за мен е супер. Единственият при които не се налага да жуля. Мирише гадно но чисти прекрасно.
А само за стъклата на кабините ли става? За плочки дали е подходящ? newsm78

За алоето - мисля, че това няма да стане голямо. Майка ми имаше такова навремето. Не сме знаели, че е алое. Не порасна особено.
Ето, за това знам аз, че става за лекарство
Скрит текст:

Да похваля и аз черния шоколад с джинджифил  Heart Eyes

# 519
  • Варна
Ето, за това знам аз, че става за лекарство
Скрит текст:
Също и това:
Скрит текст:

# 520
Момичета купих си предната седмица от ориза XXL. Ще правя гарнитура .Прочетох на опаковката, че се приготвя 1:2.Не остава ли сух с толкова вода?Олио слагате ли във водата и измивате ли го преди това или той е обработен и сипвате направо във водата.

# 521
Здравейте, харесах си дънките за бременни, но досега не съм купувала дрехи от там. Детските не ги пропускам, на мъжът ми също съм взимала, а в сутиените съм влюбена, но дрехи....
Искам да ви попитам как са размерите, български или европейски стандарт? Мисля че има разлика  newsm78

# 522
Искам да ви попитам как са размерите, български или европейски стандарт? Мисля че има разлика  newsm78
Немска номерация са.

Случайно в някой варненски Лидл тия дни да сте видели останали от детските пижамки, които бяха на разпродажба? За моделите с дълъг ръкав се интересувам.

# 523
  • Русе
Момичета купих си предната седмица от ориза XXL. Ще правя гарнитура .Прочетох на опаковката, че се приготвя 1:2.Не остава ли сух с толкова вода?Олио слагате ли във водата и измивате ли го преди това или той е обработен и сипвате направо във водата.
Не, не остава сух. Не го мия. Когато го правя пилаф, го правя с арпа макарони(купени от ЛИДЛ) и просто няма как без олио, тъй като ги запържвам, а когато е със зеленчуци наливам 1-2 лъжици докато се вари.

# 524
  • Варна

pticasprujina
мерси,аз днеска си взех от Берьозката Peace
Препаратът п/в мухъл го търсих тази седмица в двата Лидъла,но го нямаше.Сега като е в промоция поне,ще го заредят.
Вчера взех от WC препарата,има два вида.Единият е на 2,29лв.,а другият е на 1,69лв.(приблизително).Единият е 1л.,а др по-малък.Помирисах и двата,определено имаше разлика.Аз взех от по-скъпия,сякаш съм доволна.Мисълта ми е,че има два  вида WC гел тяхна марка.
Взехме и от пушената скумрия-12,99лв. за килограм,по две рибки в опаковка.Мноого я харесахме Peace
Тиганите за палачинки ги гледах,големичък размер са,но и доста стабилни/масивни.Не като един,който си бях взела в далечното минало.Толкова паянтов,че се изкриви още на първото ползване ooooh!
Взехме и ананас от намалените на 50%-от 3 лв. на 1,50 за брой.Жълт,мирише добре,изглежда идеално озрял(няма меко и т.н.).Днес пък взех ягоди,миришат добре,намалени от 1,99 на 1,89 LaughingТака или инъче,щях да взема де,трябват ми за торта,а и единствено там видях 0,250кг.(не че пак не взех 0,500-2X0.250 Mr. Green).
Голям отчет,голямо нещо Blush

Общи условия

Активация на акаунт