Лидл ::38::

• 74 188
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Купих си този вид балсамико
Скрит текст:
не зная дали има и други видове, взех го заради"пръскалката"

# 556
  • Русе
И моите вратни пържоли за Коледа бяха вътре със скреж, но аз не мисля, че ЛИДЛ имат вина за това. Според мен БОНИ са ги замразили, все пак такива огромни количества с месо на ден, едва ли биха произвели. Също ми прави впечатление, че има много вода на дъното на тарелката, ако е прясно нарязано месо, директно от прасето никога не пуска вода.
От плешката не купих, но ММ като разбра, че е на 3 лв. и каза, че утре ще отиде да си купи. Laughing
И като сте го "задъвкали" това прясно мляко, преди малко разпечатах един пакет и го налях в мерителната кана - ами точно 1 литър си е.

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 20:45 от viki_1974

# 557
Някой да има отзиви за масажора за крака? Днес много му се чудих...

# 558
Прилично е месото в Лидл, свинското по-точно. Към пилешкото съм с по-големи резерви и не купувам, защото веднъж изхвърлях. Но когато имаше свинско за готвене на промоция, бях взела първоначално една тарелка, хареса ми, накупих още няколко и ги сложих във фризера. Сега размразявам, меля, готвя. При възможност от друго място купувам месо и го смилат пред мен, но Лидл се оказва най-удобен като местоположение и работно време.

# 559
  • Mediterraneo
Почти от година има ЛИдл в нашия град- месо от друго място не съм купувала, няма и да купя. Никога не съм попадала на следи от замразяване, за разлика от кауфландското, например.

# 560
  • София
здравейте,

промъквам се в темата с един въпрос. От понеделник в Лидл ще има на промоция контактен грил за 39лв. Имате ли някакви впечатления?

Мерси предварително  Peace

# 561
И аз да се похваля с покупките от днес - взех плешка, утре ще я приготвя и ще споделя как е, но изглеждаше добре; сутиен, клин и блуза с дълъг ръкав, детско комплектче, плюшено, беше много намалено, горчица, брецели, кроасани с масло, банатски салам, акрилни бои и още разни неща. Купих и бутер тесто за кроасани. Ако сте правили моля кажете как се правят. Мерси!

# 562
  • София
Грила ми се струва слаб - 1000 в.

# 563
Някой да има отзиви за масажора за крака? Днес много му се чудих...
Кой е този масажор?

# 564
  • София
Грила ми се струва слаб - 1000 в.

Мъжът ми е на същото мнение, но исках да попитам и тук все пак. Благодаря   bouquet

# 565
  • Варна
Здравейте ! В момента в брошурите има едно зарядно устройство за автомобили за акумулатор , някой успял ли е да си вземе и има ли мнение за него ?

# 566
  • София
Аз не знам голяма верига магазини да предлага прясно незамразено месо  Rolling Eyes Моите наблюдения са, че винаги си е замразено, после се размразява ис е продава като охладено. Не виждам иначе как може да се съхранява голямо количество  Wink Може и да бъркам, но съм почти 90% сигурна, че е така.
Иначе вчера готвих въпросната плешка. Аз обработвам предварително месо за готвене. Само за около 1/2 час макс я задуших в тенджерка и месото беше супер крехко.

От утре пускат ОМО-то на 19 лв Wink

# 567
Въпросът е ,че го предлагат като охладено . Например охладената риба е
точно такава,без да е била размразявана.Във всички вериги месото е от замразеното,
с тази разлика,че не обявяват /напр."Фантастико"/,дали е охладено,размразено и пр.

# 568
Във всички вериги месото е от замразеното, с тази разлика,че не обявяват /напр."Фантастико"/,дали е охладено,размразено и пр.

Добре де, къде го пише това? Щом сте толкова категорични би трябвало да имате неопровержими доказателства. Бихте ли ги споделили с нас?

# 569
Специално във "Фантастико" месото пристига трупно,замразено и
в транжорната на магазина се разфасова и вече в този вид се предлага във витрината
на магазина./мой съученик е на щанда за месо/
Тук е вече моментът - един път размразено месо ,не се замразява повторно,колкото и изгодна
да е цената му.Качеството е различно,а останалото .... всеки сам преценява дали да сложи
на трапезата си.

Общи условия

Активация на акаунт