Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 246

• 35 787
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Както и да го чета резюмето, сериалът се очаква да бъде трилър.  newsm74 Пригответе се за много екшън, изненади и покачване на адреналина.  smile3535 newsm68 newsm44

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 23:48 от daizy_g

# 616

И тук бижута ...

Просто съвпадение, че са го снимали точно пред такъв магазин.

Но сега тази снимка има и някакъв скрит подтекст

# 617

Хареса ми този колаж на Универсала...

# 618

Очаква ни голяма пуцаница (така казваха момчетата ми като малки),но Енгин си го бива. Добре си служи с всякакви оръжия.Сега като усвои и бойната техника,ще се справи с лошите с лекота.

# 619

Аз пак се насладих на това...
Желая ви спокойна нощ...  smile3531

# 620

Целувка за лека нощ от Булута !

Момичета и днес бяхте страхотни - нови снимки и резюмето на  „Kara Para Aşk” с най-важното - превода !

Както ни пожела Тануша още сутринта - имайте "Страхотен ден" !

Имахме го !

Така, че спокойни сънища и сънувайте нещо красиво ... може и диаманти ...

Скрит текст:

# 621
  • Пловдив

Колко емоции ни очакват момичета. Филм, интервю, сериал - изненади, чакаме трейлъри...

# 622
Здравейте! Hug
Скрит текст:
Тази вечер разбрах ,че интуицията ми по отношение на хората,никога не ме е подвеждала.Благодаря ви ,че показахте истинските си лица!Радвам се ,че най-после се събрахте .Чудя се ,защо беше този зор ,да се преструвате на щастливи ,когато сте нещастни .Честит съспенс !

# 623
  • Пловдив

Още един прекрасен колаж.

# 624
А може и да не реве. Може да е сдържан мъжкар. Знае ли човек какво им харесва на сценаристките. И жените имат различни вкусове.

# 625
И още един колаж, като в приказка...

# 626
Здравейте! Hug
Тази вечер разбрах ,че интуицията ми по отношение на хората,никога не ме е подвеждала.Благодаря ви ,че показахте истинските си лица!Радвам се ,че най-после се събрахте .Чудя се ,защо беше този зор ,да се преструвате на щастливи ,когато сте нещастни .Честит съспенс !

Дочи, мерси за съспенса, пожелавам ти го и на теб.   bouquet Само може ли да обясниш какво е това?  newsm78 Откъде определи кой е нещастен?  Crazy Crazy И въобще за какво нещастиие говориш?  newsm78  Crazy

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 01:02 от daizy_g

# 627
Образ тип Керим- мил, нежен, състрадателен не очаквайте да гледате в подобен тип сериал. Просто жанрът е друг. КВФ е любовна драма. А "Черни пари, любов" се очаква да бъде направо на другия полюс на жанровата палитра. Затова е много по-вероятно да видим Енгин в образ на мъжкар.  Heart Eyes

# 628
Дейзи,нямаш ли да учиш? Какво става с Франция,какво става с Англия? А и танците само тук започна да тренираш. На нас свят ни се зави пък на теб нищо ти няма. От тренинг ще да е. Аз не си падам по спорта. Обичам да гледам само,ама да вземеш да смениш малко стъпките,че тия не са интересни.

# 629
Хммм, интересно къде ми изчезна поста?  smile3516 newsm12

Я да послушаме Енгин и Берен как хубаво пеят.  Heart Eyes Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=3-SS9eHLFhU

Лека нощ от мен. Утре е петък, трябва да сме свежи.  newsm47

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 01:35 от daizy_g

Общи условия

Активация на акаунт