"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 23 736
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
И аз отговорих с НЕ! Peace
Всичко е реклама, пускат мухата и чакат жуженето на пчеличките. И после хоп класация за най - коментиран сериал в социалната мрежа.
Тази седмица очаквам доста "бомби" предвид очакваното предаване.

Ча си пази личният живот доста добре, а тук го изкараха, че  са се прегръщали пред фенове, да да...

Въпросът е друг - докога ще разчитат на тези жълтини, това в един момент писва. На мен вече ми се повръща като видя статия за Серенай! И толкова дни след пращането на туитовете до нея не съжалявам изобщо, даже се замислям да не и ги пратя ли още един път - писна ми за любовите и да чета, защо не напишат нещо за "таланта" й???

# 16

Sasy 

Наде  Много ми хареса поста ти   bouquet  bouquet  bouquet
  Зори съгласна съм с теб и мен почна да ми писва с тези любови
 Чаатай да си прави каквото ще, но не вярвах ,че ПО ще стигне до тук с евтини и изтъркани до безкрай трикове.
Дано това да е заради предстоящото му дело за разсейване на вниманието все пак

# 17
  • Пловдив
Добро утро!
Слънчев и спокоен вторник!

Не знам дали имат връзка Ча и Серка, но ако имат ще тренират целуването офлайн и след пред камерите и в сериала ще им се получава по-добре! Mr. Green

# 18
  • близо до брега на морето
Добро утро! Как сте момичета? Лек и усмихнат ден!  Hug

# 19
Добро утро и хубав ден!

# 20
Добро утро и пожелания за хубав ден  на всички.... Hug

# 21
# 22
Добро утро!  Hug

Аз съм една от 6-е.  Peace  fiuuuuuu
Дали с цел, дали без цел, нека се пише! Hug   Не им се дразня.  Mr. Green  А и явно има защо.  Naughty

# 23
Добро утро.  Hug Hug Hug

Аз не съм гласувала все още.  Mr. Green

Мисля, че всеки си е в правото да е с когото си иска.  Hug И това, че евентуална връзка на Ча със Серенай не се харесва на някого си е негов проблем.  Peace Аз не знам дали имат връзка, но и да имат и да нямат ще е хубаво да си кажат, че да знаем и ние.  Joy Joy Joy

Yaman & Mira - Damla-Damla

Дано ни засипят с фрагмани днес.  Mr. Green

# 24

Мисля, че всеки си е в правото да е с когото си иска.  Hug И това, че евентуална връзка на Ча със Серенай не се харесва на някого си е негов проблем.  Peace

Тъкмо щях да питам,  вярваш ли че му дреме на Ча,   newsm78 Joy Joy Joy и се усетих, че проблема е за нехаресващия   Mr. Green

Аз не знам дали имат връзка, но и да имат и да нямат ще е хубаво да си кажат, че да знаем и ние.  Joy Joy Joy

Да, да си казват,  Peace да те приемаме в клуба   Mr. Green  и да идва следващата... Mr. Green

# 25
  • близо до брега на морето
Ми да си кажат, ама мълчат hahaha.Кой с кого е, си е негова работа. Постоянно се говори за тях и това е някаква реклама за ПО - макар, че специално за Чаатай смятам-че такава не му е необходима. Доказа ни се момчето ( сега покрай него да блесне и .....) е не е с актьорската си игра, но......

# 26

Аз не знам дали имат връзка, но и да имат и да нямат ще е хубаво да си кажат, че да знаем и ние.  Joy Joy Joy

Да, да си казват,  Peace да те приемаме в клуба   Mr. Green  и да идва следващата... Mr. Green

smile3508 smile3508 Червеният килим вече е приготвен.  Mr. Green
Да си казват, да им се порадваме малко  Heart Eyes, че после медиите ще започнат да ги разделят.  Mr. Green Mr. Green

# 27

Да си казват, да им се порадваме малко  Heart Eyes, че после медиите ще започнат да ги разделят.  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

Аз съм ги подкупила да си мълчат.  hahaha hahaha hahaha Поне до края на 1-ви сезон.  newsm44 newsm68 newsm44 Запазете червения килим все пак.  Hug Hug Hug

# 28
И аз отговорих с НЕ! Peace
Всичко е реклама, пускат мухата и чакат жуженето на пчеличките. И после хоп класация за най - коментиран сериал в социалната мрежа.
Тази седмица очаквам доста "бомби" предвид очакваното предаване.

Ча си пази личният живот доста добре, а тук го изкараха, че  са се прегръщали пред фенове, да да...

Въпросът е друг - докога ще разчитат на тези жълтини, това в един момент писва. На мен вече ми се повръща като видя статия за Серенай! И толкова дни след пращането на туитовете до нея не съжалявам изобщо, даже се замислям да не и ги пратя ли още един път - писна ми за любовите и да чета, защо не напишат нещо за "таланта" й???
В никакъв случай, струва ли си, НЕ!?!
Да ни е честита новата платформа на форума. Mr. Green

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 11:14 от Neidjal

# 29

Скрит текст:

Peace Crazy Crazy Mr. Green Mr. Green

Айййде, Маммата пак се преобрази.  Shocked Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт