"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 24 156
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Yaman & Mira - Affet ( Pera )  Heart Eyes Heart Eyes Mного,много хубава песен отново!  Peace Ще я свалям и нея.  ooooh! Mr. Green

# 436
  • Варненска клюкарка
Ей тука Чачи е голям сладур !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

smile3521 smile3521
Накрая с шапката пак ли е тай? Много различен ми изглежда.

Ще го изгледам заради Серенай. Много ми хареса в Сезони на Любовта.

wavey wavey wavey Дано и тук ти хареса.

Не, накрая  в клипа не е Чаатай- от минута  1:26  е Биркан Сокулу, също бест модел и актьор- играеше в Малки тайни, сега четох, че ще е в новия проект на Къванч Wink
Ето негови снимки Peace

# 437
Според мен напълно заслужено е челното място на спечелилата двойка, както и първото място на слънчовците за най-хубава екранна двойка.
И двете спечелили двойки са големи сладури, и стоят перфектно един до друг на екрана, играят блестящо, без фалове, възприемат се от зрителите като едно цяло а не всеки за себе си, и радват очите на гледащите ги.

newsm10 newsm10 newsm10
Напълно съм съгласна за слънчевите , защото ги гледам и наистина са екранна двойка и успяват да убедят зрителите в чувствата, които изпитват . Не случайно сега двамата снимаха   страхотна реклама .
За чучулиговите не знам , но пък са много симпатични и двамата

# 438
Здравейте  Hug Hug Hug

Ко правите вие, ааааа???

Много сте ми се разплували ми се струва и ще ядете дървото. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вярно е , че мн се забавиха с англ. превод на епизода, но какво да се прави има и такива моменти -ще се чака.

Аз от няколко дена си водя разговори с едно нахално същество във Вики да видим до къде ще я докараме. Наистиха хората са станали мн лоши ,невъзпитани и нагли. ooooh! ooooh! ooooh!

Здравей  Hug
Сменяме транспорта с по-бърз.  Party Party Party

Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Колко ли ще е по-бърз,  Shocked Mr. Green Mr. Green  ама карай купон да става... travel

# 439
Яманчи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кошмара на Мертчо  hahaha hahaha hahaha

# 440
# 441
запис  Hug

# 442
# 443
Yaman & Mira - Affet ( Pera )  Heart Eyes Heart Eyes Mного,много хубава песен отново!  Peace Ще я свалям и нея.  ooooh! Mr. Green

Скрит текст:

newsm10 newsm10 newsm10   bouquet  bouquet  bouquet

Не, накрая  в клипа не е Чаатай- от минута  1:26  е Биркан Сокулу, също бест модел и актьор- играеше в Малки тайни, сега четох, че ще е в новия проект на Къванч Wink

Да, разбрах. Благодаря. Сега се сетих за  Малки тайни.

# 444
# 445

Ани, що се хилиш,  Thinking  кво пише?

Ейййййй, не ни пуснаха 3-то ремарке  Sad   Нещо песничка, танци...  Whistling Whistling

# 446
Ани, що се хилиш,  Thinking  кво пише?

Ейййййй, не ни пуснаха 3-то ремарке  Sad   Нещо песничка, танци...  Whistling Whistling

Хиля се, а работата ме чака  ooooh! Mr. Green Mr. Green

Пише, че флаша с болестта на Чачко е подпалила социалните мрежи.  ooooh! За тази статия става въпрос. http://gecce.com/foto-galeri/unluler/cagatay-ulusoy-ile-ilgili-sok-iddia?p=1

И цитират Еджето, че всички са здрави и работят.  Peace

Няма фрагмани, човека дето ги прави го мързи да ви изрязва сцени  #Cussing out #Cussing out Утре цяла серия!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 447

Хиля се, а работата ме чака  ooooh! Mr. Green Mr. Green

Пише, че флаша с болестта на Чачко е подпалила социалните мрежи.  ooooh! За тази статия става въпрос. http://gecce.com/foto-galeri/unluler/cagatay-ulusoy-ile-ilgili-sok-iddia?p=1

И цитират Еджето, че всички са здрави и работят.  Peace

Няма фрагмани, човека дето ги прави го мързи да ви изрязва сцени  #Cussing out #Cussing out Утре цяла серия!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Hug Hug Heart Eyes

Ами работи де.  Mr. Green
А тия дето си измислят такива новини за болести  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Heart Eyes Heart Eyes

# 448
# 449

Хайдееее още 2  Whistling Whistling Whistling
Ама пък все е усмихнат Крачолчо  Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт