"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 23 883
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Еййй, докато напиша и Лили го превела.  Hug  Hug  Embarassed

Сигурно любовни писма са му писали.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пък и подаръци.  Mr. Green Да не са му плели шапки?  ooooh! Видяхте ли пак ни изпревариха.  Joy Joy Joy
ooooh! ooooh! ooooh! Нали ти беше по плетенето  Whistling Whistling Whistling

fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu

# 181

Иве,ама много помагаш днес  Thinking,почвам да се замислям да не си скрит талант  hahaha ,нещо си ми под прикритие  Joy

Нали помагам?  Grinning А Ани, за благодарност, ми изтрива Крачо... Sad Sad

Да ги сдобрят,  Peace че вече не се трае, яяяаааааааааааа..... Joy Joy

Това не ни го преведохте,  Mr. Green  ама Гуги каза, че Ча благодари за подаръци и писма.
Heart Eyes Heart Eyes

Çağatay Ulusoy ‏@cagatayulusoyy 17m
Biraz geç oldu kusura bakmayın arkadaşlar :)Bana yolladığınız hediyeleri mektupları bugün aldım pic.twitter.com/2W2GpoicEa
Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha

ПП А Крачола ще го залича отвсякъде!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Само го чакам в петък.  Mr. Green Mr. Green

# 182

Сигурно любовни писма са му писали.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пък и подаръци.  Mr. Green Да не са му плели шапки?  ooooh! Видяхте ли пак ни изпревариха.  Joy Joy Joy
Това да не са ония фенки, чиито снимки плъзнаха снощи в интернет  Thinking

Лили   bouquet  bouquet  bouquet

Ами аз плета, плета, ама вие стоите тука и не му носите подаръците.  ooooh! ooooh! ooooh!
Само онези са да знаеш. Онази дето го дърпаше за якето сигурно му е изплела и шалче.  Joy Joy Joy

# 183
# 184
Скрит текст:
Все ми е на ума, че ахаааа и да се сдобрят Мира, и Яман след като направи крачка към нея с цел извинение нещата помежду им, ще се объркат още повече заради споделената тайна от Оркун.
Лили, мерси за превода на трейлъра.
Ех този Мерт все едно е ял кокоши крака и не може да пази тайни. Joy Голям сладур е.
Метин/Оркун не е красавец, но има нещо в него, което ме кара да му симпатизирам и не ми е неприятен героя му колкото, и да му се ядосвам за момента.
Наде.... newsm51не те познах бе мило от тази пара.... Joy Joy JoyАма трЕбЕше да си признаеш като мен.... newsm43 и мене ме е яд на него... #2gunfire #2gunfire...ама симпатизирам му... PeaceИ пак ще се повторя.... Hugзапочват приливите..... Peace
Бойче, ми така го чувствам, нито актьора, нито героя му са ми антипатични.
Такъв герой имаше и в АФК, казваше се Явуз, който на пръв поглед изглеждаше, че е злодей, но всъщност беше една ранима и силно обичаща човешка душа.
Оркун го е увредил баща му и съм сигурна, че зад маската която си надява всеки ден за пред другите всъщност се крие добра душа. Просто баща му го е задушавал досега, подтискал го е и на преден план са се изявявали лошите му черти за да компенсира липсата на увереност в себе си.
Според мен вече, ще виждаме един съвсем различен Оркун и му трябва една силна и знаеща какво иска от живота жена като Хале.
Вярвам, че вече, ще спре да си слага изкуствената маска и, ще бъде себе си.

# 185
 Ани , Лили Благодаря за преводите

Не знам каква може да е  тайната но в оригинала както се е споменавало вече бащата на Оркун се оказва гей
Тук не вярвам да е така , ама може да се окаже тайна любовница  Joy Joy Joy
Пък Яман ще се дърпа , ще се дърпа колко да се дърпа  Joy Joy Joy

Лили  Hug  
Вие с вашите плетки и шапки къде останахте момичета  Joy Joy Joy

Не ми се вярва в ПО да е гей.  newsm78 Вие тук всички сте гледали повече от мен турски сериали и аз питах оня ден, но никой не ми отговори. Щях да се сърдя, но забравих. Crossing Arms  Joy Joy Joy

Та имало ли е досега случай в турски сериал да има гей или бисексуален някой?  newsm78

# 186

Това да не са ония фенки, чиито снимки плъзнаха снощи в интернет  Thinking

Лили   bouquet  bouquet  bouquet

Ами аз плета, плета, ама вие стоите тука и не му носите подаръците.  ooooh! ooooh! ooooh!
Само онези са да знаеш. Онази дето го дърпаше за якето сигурно му е изплела и шалче.  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Сигурно.  Sick За това се мъчеше да го съблече  Sick

# 187
Аз съм гледала сериал, в който единия беше лява китка(само намекнаха но не показваха сцени) но не му знам името, защото не го следях, само съм го засичала отвреме навреме. В този сериал участваше Вахиде позната ни от АФК.....охххх дали пък не се казваше Истанбулска Приказка или нещо подобно!? newsm78
Бойче, не съм Крачолка, във вашите клубове не членувам.

# 188
Оркунчовия тати гей... newsm78 и Оркунч и тейзето са брат и сестра.... newsm78....То тогава по-мойта логика .... ooooh!Крачолчето....ще се окаже доведен свако на Яман..... hahaha hahaha hahahaЩот нали Селим и Ендер ще го осиновят....Яманко.... newsm78 newsm78Не.... Naughtyпри комшиите гей неможе да има.... Joy Joy Joy

# 189

Не ми се вярва в ПО да е гей.  newsm78 Вие тук всички сте гледали повече от мен турски сериали и аз питах оня ден, но никой не ми отговори. Щях да се сърдя, но забравих. Crossing Arms  Joy Joy Joy

Та имало ли е досега случай в турски сериал да има гей или бисексуален някой?  newsm78
Добре, че бързо забравяш  hahaha hahaha hahaha
Аз не се сещам за герой гей в турски сериал.  newsm78 Не че и аз много съм гледала, де.
В игрален филм, да, ама в сериал,  newsm78.

# 190

Щях да се сърдя, но забравих. Crossing Arms  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз не знам за такъв в сериал.  Mr. Green

# 191
Оркунчовия тати гей... newsm78 и Оркунч и тейзето са брат и сестра.... newsm78....То тогава по-мойта логика .... ooooh!Крачолчето....ще се окаже доведен свако на Яман..... hahaha hahaha hahahaЩот нали Селим и Ендер ще го осиновят....Яманко.... newsm78 newsm78Не.... Naughtyпри комшиите гей неможе да има.... Joy Joy Joy

#Crazy #Crazy #Crazy съвсем се оплетох в тия роднински връзки.  hahaha hahaha hahaha Hug

# 192

Бойчеееееееее  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Уникална си!!  Joy Joy Joy

# 193
  • в очите на дъщеря си
Ваййй, какво фрагмани какво чудо.

Здравейте,  Hug Hug Hug Hug

Лили, Ани, благодаря за преводите.  bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря за фрагнаните   bouquet  bouquet  bouquet

Наде, за интервюто.  bouquet

Фрагмите не ми се строиха кой знае какво, а за озета като изключим Айшето другото го предполагах. Peace

# 194
Наде и аз не съм в клуб "Крачолски"....нещат ме... Joy Joy JoyнЕмало места... Joy Joy JoyАз за банята говорех.... hahaha hahaha hahahaНейсе.... PeaceИ аз мисля....че Халето и Оркунч са си лика прилика... PeaceОпасявяам се обаче..... ooooh!,че след като го няма тати вече и Орки.... ooooh!,ще откачи и ще стане неконтролируем.... Peace

Общи условия

Активация на акаунт