"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-218.34

• 24 236
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Ха, Хале, ще е новия Тан. Mr. Green

Murat #Faruk and Nihan #Gouzda his wife...SET

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 19:28 от Neidjal

# 361
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hugмомичета,днес сте по тихи от водата-губите се Hug

# 362
Здравейте  Hug  Hug  Hug Нямам търпение за петък  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 363
Мераба! Последните дни нямам време да влизам във форума.Чета ви много набързо и то не всичко и много ми липсвате  Cry Благодаря за преводите на  фрагмани и интервюто с Крачолчо.  Heart Eyes Хайде сега бягам,че нямам време  tantrum

# 364
Hug Hug Hugмомичета,днес сте по тихи от водата-губите се Hug
Аз за кво спрях да вдигам врява.... Peaceда не събудим нЕкой.... PeaceНа болните.... Hug Hug Hugбързо оздравяване... Hug Hug HugА Чачи не е болен... NaughtyЛъжат.... #2gunfire #2gunfire #2gunfireписна ми от тях.... Crossing Arms

# 365
Мераба! Последните дни нямам време да влизам във форума.Чета ви много набързо и то не всичко и много ми липсвате  Cry Благодаря за преводите на  фрагмани и интервюто с Крачолчо.  Heart Eyes Хайде сега бягам,че нямам време  tantrum

Като намериш време тогава  Hug Hug Hug

Здравейте момичета  Hug!Аз съм много зле,грипа ме повали за часове,сутринта ми нямаше нищо,на обяд ме заболя гърлото,а след обед с температура и вече на антибиотици  Sad .много ми е зле и утре си оставам у дома  Tired .

Чачко болен.Милият хванал е тежък грип сигурно.
Миличкия той,да дойде да се лекуваме заедно  Mr. Green Mr. Green

Даниии  Hug оздравявай бързо!!!  Hug Hug Hug Викаш и болен няма да го върнеш Чачко?  Joy Joy Joy

Еджето отрече, че е болен, ккато писах снощи и както Зори е казала.  Peace И за Киво писаха преди няколко дни, че е болен, но явно не е  Peace И Еджето пак отрече.  Peace

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 19:44 от Ани (Aniska)

# 366
# 367
Охо, тази вечер всички сме го ударили на почивка, кой на баня, кой във влака  Party

# 368
Минавам да ви нагледам, Shockedнебивало затишие. Joy Joy
                              И от мен снимчици-красиви

и секси.  smile3508

# 369
Като е тихо, поне да е красиво  Laughing Laughing Laughing

# 370
Ква е тая тишина...???????????Нерде сте... newsm78Неможе да е истина.... Crossing Armsи съм сигурна...,че на никой не съм давала извинителна бележка....  Naughty

# 371
Като е тихо, поне да е красиво  Laughing Laughing Laughing

Така вече е ок.... smile3521 smile3521 smile3521

# 372
Като няма нов фрагман, има клипчета  Heart Eyes

# 373
Като няма нов фрагман, има клипчета  Heart Eyes

Много яко клипче.... Hug   и музиката е .... Hug......но в комплект.... ooooh!немога....  Naughty   Щом гледам клипчета с тях... Peaceто и музиката трябва да е комшийска.... ooooh!Иначе олмаз....не ми се получава.... Crossing ArmsГоляма глупост...яяяяяяяяяя...ама...така е... Hug

# 374

Общи условия

Активация на акаунт