Смешки от форума - 13

• 71 833
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Хахаха тая вечер всички искам да сте го пробвали.

аааа, не. Мен ме е страх Embarassed ами ако не искат да излязат през прозореца Sick Sick Sick

тогава идва моментът, в който шофираш и затваряш очи - гарантирано ще пожелаят да излезат

# 391
В такъв случай съм сигурна, че в темата, от която е цитатът ще се намерят и други методи   bishop

чудесно #Cussing out сега и поп трябва да си вкарам в спалнята #Crazy #Crazy #Crazy

# 392
  • Луната ни пази
Въпросът:
Цитат
Някой знае ли откъде мога да закупя кукла за хирургически експерименти,
в нея има кръв и всички необходими органи и така нататък.

Един от отговорите:

Цитат
Свинята, наподобява човек...
Ако не се лъжа в един медицински сериал, се упражняваха върху прасета...

Купуваш прасе.....и тренираш. Сцената е от филм.
Сега не питай, откъде прасе.

А и прасето има предимство. Ако ти писне, може да го направиш на кървавици или суджук...примерно. Ако проявиш интерес към кулинарията.

# 393
Сафари в хола Simple Smile))))

Цитат
Момичета, вие сте ми надеждата!!!!
Моят диван в хола е с дамаска елефант и днес беше прострелян. От съчмата се получи гепнатина в плата

... да се готвят табуретките със зеброва дамаска и мечата кожа пред камината!

# 394
  • София
Цитат
Вчера гърдите ми бяха празни,а той не спря да суче,докато не му поразмина малко.Не се ли пълни с въздух по тоя начин?

# 395
Бе, д-р Бърди тук, във форума, точно такива ги разправяше - че като "свърши" кърмата, бебето гълтало въздух.  Laughing

# 396
  • София
То така или иначе гълта въздух....а кой е  д-р Бърди newsm78

# 397
Да де, но той си представя гърдата като бутилка някак си явно.  Mr. Green

# 398
Изключително забавна тема!
И за да не е само запис - Пазете се от този заздравител за нокти:
Цитат
Аз отлепящ ефект имах от един заздравител на Ейвън + горещ душ. Но не се отлепва цялата нокътна плочка, само по-голямата част от нея.

Буквално кърти плочки!

# 399
Цитат
Да си призная ми липсва добра физическа култура и навици да спортувам от преди бременността, но сега съм много ентусиазирана, и докато бебето е малко и спи мисля че разполагам с достатъчно време за това.

Днес е 8ми ден от секциото и се чудя дали е добра идея да започна с кардио - имам предвид с кростренажор в домашни условия или можете да ми препоръчате подгодящи курсове или да изтегля някаква гимнастика!?

И още една "спортистка":
Цитат
В случай,че забременея, знаете ли добри диетолози в София,които да изготвят хранителен режим,за да не кача килограми по време на бременносттапонеже имам хубава фигура и не искам да я развалям. Йога за бременни ,съчетана с лека диета добре ще е нали?

# 400
Цитат
Синоптичката Станислава Цалова е родила днес момче - Светослав Smile
Цитат
Как пък го измисли Светослав, аз изобщо не ги харесвам тези имена Smile , но да е живо и здраво детето.
Цитат
Ето информация от вестник 24 часа:" Тя и съпругът Данчо решили да кръстят сина си на дядо му Светослав - свекър на Станислава. "
Цитат
Въпроса ми беше как майката е измислила името, не ти?
ooooh!  rotfImao

# 401
  • В къщурката на хълма на феите
И още една "спортистка":
Цитат
В случай,че забременея, знаете ли добри диетолози в София,които да изготвят хранителен режим,за да не кача килограми по време на бременносттапонеже имам хубава фигура и не искам да я развалям. Йога за бременни ,съчетана с лека диета добре ще е нали?
маааайко мила smile3505

# 402
Здравейте ... искам да попитам възможно ли е да съм бременна ако приятели ми е свършил на корема и малко по-надолу и след това веднага се изстрих Simple Smile дайте някакви съвети какво да правя Simple Smile благодаря предварително Simple Smile
Смешките са в темата.  Joy

# 403
  • В къщурката на хълма на феите
думата изСтрих, веднага ми влезе в класацията за най-екзотични думи, при това на челна позиция Mr. Green Mr. Green Mr. Green а за другите малоумщини изобщо няма да коментирам ..

# 404
Никога не е късно човек да се огръмоти  Sunglasses

"Много кофти. Кой знае колко купувалки са й градили рейтинг с невежеството си. Ти си се усетила, но тя сигурно си бизнесува на воля.."

Общи условия

Активация на акаунт