Смешки от форума - 13

• 71 201
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • София
окосмяване с домашни средства - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=768731.0;topicrefid=6

# 526
  • София

Да,да  Joy това е темата!  Laughing

едит: Ееее,заключиха я!  Cry Тъкмо исках да помогна на момичето!
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 22:09 от Lucky@Mamma

# 527
  • София
Боже, хора, днес да няма някакви космически изригвания или друга причина за активация на "интересности"?
Тема: Здравейте мама. Има и анкетка  Flutter

# 528
  • Варна/Лондон
Заключиха и тая...Дайте друго, петък е! Laughing

# 529
# 530
  • Бургас
Боже, хора, днес да няма някакви космически изригвания или друга причина за активация на "интересности"?
Тема: Здравейте мама. Има и анкетка  Flutter

Смешно ви е на вас. Питате ли го детето на авторката дали му е смешно........с такава майка  newsm43

# 531
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Цитат
Изпитвах много силни болки в гърдите,сякаш ми горяха, но телесна температура нямах.
Зомби наръгано с кол? Laughing
hahaha hahaha hahaha
Мнопго интересно днес в тоя форум Mr. Green

# 532
Серията от снощи продължава.  Mr. Green

Цитат
karmene i cikal
Анкета

Въпрос: moje li kato ti doide cikala dokato karmi na sledva6tiq mesec da ti presko4i  (Гласуването приключва: Четв., 06 Март 2014, 13:36)
Може да изберете максимум 2 опции.
 karmene i cikal
 problemi s cikala po vreme na karmene

# 533
Чудя се какво сме правили ние, мамите, от по-старото поколение, като нямаше нет навремето?  Thinking newsm78 Mr. Green

# 534
Цитат
Анкета

Въпрос: Здравейте имам два въпроса и имам нужда от няколко съвета затова какво да правя.
- Мнение
- Съвет

Трябва да се направи нещо по въпроса с анкетите.  Joy

# 535
Чудя се какво сме правили ние, мамите, от по-старото поколение, като нямаше нет навремето?  Thinking newsm78 Mr. Green

Четяхме. Ограмотявахме се - и като правопис, и като конкретни познания. А сега най-лесно е да си плеснеш въпроса - тъпо, неграмотно, ама нали за туй са форумите.

# 536
  • София
Цитат
Здравейте! Преди няколко дена имахме интимни преживявания с приятеля ми. Докосвах го по члена,но не стигна до край. След това си починахме малко и започна и той да ме докосва отдолу и да ме задоволява,като аз му помагах. Проблема е,че не си измихме ръцете,а той беше отделил малко сперма (дори не съм сигурна дали имаше и по ръцете ни). Въпросът ми е има ли някаква вероятност да е станал фал,защото се притеснявам и не мога да изчакам още 10 дена,докато,надявам се,ми дойде. Може би е важно да отбележа,че съм девствена. Благодаря предварително!

Не мога да преценя - смешно ли е или е тъжно?

# 537
Освен смешно и тъжно е и гнусно, брр.

"Направих леща - нямах някои продукти, но добавих пушени цици и стана много вкусна!!!"
Потребителката не е българка, чужденка е, но сладко се е получило. Heart Eyes

# 538
Интересно кои продукти е заменила с тях  newsm78

# 539
Пушени гърди сигурно, за аромат.

Общи условия

Активация на акаунт