Смешки от форума - 13

• 71 816
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Каси, надявам се, че не те е ударил гръм и цитираш някого  Sunglasses

# 406
Буб!, Бога ми, изрично съм написала, че се огръмотих! "Купувалка" и "бизнесува" скромната ми обща култура днес научи.

# 407
"Купувалка" върви с "продавалка".   Mr. Green

# 408
'Купувалка' ми е любимо почти колкото 'бременилка'.

Crazy

# 409
Цитат на:  
Здравейте, аз съм бременна в 36-та седмица.
Исках да попитам какво означава термин на раждане. Точно в деветия месец ли влизаш или...?

Моля за съвет!

Цитат
Zraweite, az sam bremena na 36,ta  sedmica Iskah da popitam kakwo oznachawa termin na rajdane tochno dewetiq mesec li wlizash ili ... ?? Molq wi za sawet

Laughing то и още бисери има там, все в същия дух.

# 410
  • София
Знам, че е дълго, но не мога да го подмина.  Mr. Green

Цитат
Ние с моето мило навсякъде ходим заедно.Мама ме е учила винаги и навсякъде да съм с него,за да не би случайно да си помислят хората,че вече не се обичаме и не сме истинско семейство.
Сутрин много обичам да ходя с него до неговата работа.Аз не  работя,обаче разходките с него ми действат така ободряващо.
После се прибирам,правя му любомото капучино и към 10ч. му го нося в офиса.Всичките му колеги много ми се радват.Настава страхотна еуфория като ме видят всяка сутрин в офиса с капучиното.Милото казва,че на другите му колеги жените не правели така,обаче според мен те не ги обичат достатъчно.
После се прибирам да му сготвя и занеса за обяд някоя супичка.Пак всички много ми се радват.
След това спретвам някоя курабийка и отивам да му занеса за следобедното кафе.Явно по това време в офиса му си разказват вицове,защото винаги като ме видят с курабиите се смеят неудържимо.
Обичам и да го взимам от работа.Тези разходки с него ми действат така ободряващо...
Вечерта си е само за нас.
Едни комшийки(аз държа да подчертая,че приятелки нямам,защото това само може да навреди на брака ми)преди ме викаха да излизаме понякога,обаче винаги отказвам,защото те са лоши жени.Изобщо не се грижат за мъжете си като мен!
А моето мило е толкова идеален...Държи ми преждата,вдява ми конците за гоблените,разбива ми сметаната за тортите.На всичко съм го научила аз!
За годишнината от сватбата ни,неговите приятели му подариха една пушка,с послание-Изполвай по предназначение,за по-добър живот!Те пък все такива странни подаръци му подаряват.Миналата година му подариха противозмийски серум!Де да знам що така...
Най ми е хубаво като сме на лов с новата му пушка.Аз нямам своя и не ловувам,обаче като открием сезона и ставам чинно  всяка сутрин в 3ч.,оправям прическата,слагам грим  и тръгвам с дружината.Малко ми е неудобно да ходя с моите токчета,но...нали трябва милото да покаже колко красива жена има.
В дружината момчетата ме уважават много,викат ми Гонче.Не знам защо така,името ми по принчип е Арсена.
И междудругото всички около нас казват,че милото много ме обича,защото те биха ме...Тук млъкват,та не знам какво точно искат да кажат,но тяхна си работа.Аз не се меся в на хората животите!
Ама и аз се грижа добре за него де,не му давам и минутка без да усеща любовта ми!

# 411
  • София
Тонка, моля за линк  Grinning

# 412
  • Германия
 hahaha Това много ми напомни за темата "В услуга на милото". Добри попадения имаше и там.

# 413
  • София
Заповядай:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=764106.390

Темата не е особено смешна.

# 414
  • До морето
Хора, това не може да е истина  Sad Абсурд, просто, някой си прави та*ак с бг-мамите  Rolling Eyes

Оп, извинете, сега видях линка  Embarassed

А, тази тема и в началото, и в края пак на Краси името се споменава  Laughing

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 13:33 от *SamiMummy*

# 415
Е, много ясно, че не е истина.

# 416
  • Бургас
Хора, това не може да е истина  Sad Абсурд, просто, някой си прави та*ак с бг-мамите  Rolling Eyes

Абслютен та*ак си е. Ако беше истина мъжа й отдавна да беше застрелял "Гончето на дружинката" случайно докато ловува.

# 417
  • В къщурката на хълма на феите
и аз това щях да казвам .. ако въпросното същество се беше правило по-умерено на малоумно в безкрайното си неразбиране тип
Цитат
Де да знам що така...
, можеше и да изглежда достоверно Mr. Green иначе е забавно да се радваш, на креативността, само да беше насочена в правилната посока ..

# 418
Хора, това не може да е истина  Sad Абсурд, просто, някой си прави та*ак с бг-мамите  Rolling Eyes
Разбира се, е не е истина. Личи си на места много. Па преждата, па конците, днешните жени се скъсват да навиват чилета с прежда, нали?

# 419
  • Бургас
Разбира се, е не е истина. Личи си на места много. Па преждата, па конците, днешните жени се скъсват да навиват чилета с прежда, нали?

Аз преди два месеца навивах  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт