Смешки от форума - 13

• 71 227
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Май от таковците не съм чувала да вършат такива дейности заедно. После съвсем логично тема "Таткото не участва в отглеждането''. Laughing
Точно преди седмица се прибирам от работа и моят мъж казва за синът ни (на 1 и 7 месеца ) "Преди малко се наакахме" и аз го попитах и двамата ли или само синът ни Simple Smile Така че не са само майките. Аз никога не съм вършила тези дейности с детето, ама баща му явно ги върши.

# 496
Цитат
Благодаря момичета, просто като наближи зимата и се изприщвам, защото зимата се къпем 1 път на 4-5 седмици. А се къпем,защото въпреки всичкото триене се поти и се вмирисваме...
Обличаме се, разбира се, винаги сме добре облечени с плетени дрешки топлички, че и всяка година се плетат нови, да е различна.
АБ пием,защото това ни изписват.
Витамини пием, но сега точно сме в пауза,
макар че витамините ни май са повече за козината /че знаете,че сме фабрика за косми/. Имаме за днес записан час за фризьор, за машинка малко да се спре тоя космопад, ама май ще се отложи 1-2 месеца докато се стопли, че само това ни липсва сега

Някое пишещо куче ли е, или мама на куче или мей би самата Мата космата, милата.

Е дадоха ми идея да заведа каракачанката на фризъор.

# 497
Цитат
Благодаря момичета, просто като наближи зимата и се изприщвам, защото зимата се къпем 1 път на 4-5 седмици. А се къпем,защото въпреки всичкото триене се поти и се вмирисваме...
Обличаме се, разбира се, винаги сме добре облечени с плетени дрешки топлички, че и всяка година се плетат нови, да е различна.
АБ пием,защото това ни изписват.
Витамини пием, но сега точно сме в пауза,
макар че витамините ни май са повече за козината /че знаете,че сме фабрика за косми/. Имаме за днес записан час за фризьор, за машинка малко да се спре тоя космопад, ама май ще се отложи 1-2 месеца докато се стопли, че само това ни липсва сега

Някое пишещо куче ли е, или мама на куче или мей би самата Мата космата, милата.

smile3544

# 498
  • До морето
Май от таковците не съм чувала да вършат такива дейности заедно. После съвсем логично тема "Таткото не участва в отглеждането''. Laughing

Ааааа, не е вярно - мъжът ми така се беше вживял по едно време, че ме питаше "Ние докога ще кърмим?", а на приятел, чиято жена беше бременна пожела "Леко раждане, ние родихме много лесно!"  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 499
Най-важното е, че акат заедно само вкъщи! На улицата, след като се вземат от ДГ, ака само детето.

# 500
  • Пловдив
Абе дори да го кажеш не е беда, ама да го пишеш по този начин, когато искаш съвет не го разбирам. Писането е все пак занятие по осъзнато - формулиране на мисъл и изписването и. Очаква се докато сътвориш това да си осъзнал, че звучи (чете се) нелепо. Аз, като си пиша глупостите и си ги прочитам поне началото на абзаците и тогава ги поствам.

# 501
# 502

Еййй как ме е яд, че тая тема не е в "Клюкарник"!  Crossing Arms

# 503
  • Пловдив
Мхм.
И е заключена.
Никой не е изкоментирал как това да работиш на бюро те прави роб. Автора на темата няма да е роб и да работи на бюро. Няма и да е като онези от "Чичо Томовата колиба" и да работи на полето. Той просто няма да работи. Ще се лежи и ще остави свободното му съзнание да се рее...
Ние работим, защото сме роби и възпитанието и манталитета ни са такива да работим. Работата и учението са за робите, а от къде са дошли паричките за компютър и интернет, за да пише този уж тинейджър по форумите знае ли някой? От тъпите ограничени родители са дошли сигурно newsm78 Или няма начин то техния робски труд е просто от липсата им на мозък и не с цел да се набавят някой блага.

# 504
Цитат
п.с. неискам да слагам главни букви. много ме бави. не съм и единствената,която пише само с малки букви.
ooooh!

# 505
Цитат
п.с. неискам да слагам главни букви. много ме бави. не съм и единствената,която пише само с малки букви.
ooooh!

Ми бързат хората, то тука норматив се гони - ха си се забавил, ха ти е избегАла гениалната мисъл, дето трябва да бъде споделена с целокупното българско човечество....

# 506

Благодаря, наистина забавно четиво.

# 507

Цитат

Защо не каза по-рано, аз се мъча по няколко пъти да поправям, защото Shift ми прави номера  ooooh!

# 508
  • На един клон
Не се е сетила да махне интервалите и препинателните знаци - много бавят,факт!  Mr. Green

# 509
  • Бургас
Поредният уплашен до смърт младеж  Mr. Green

"Здравейте, преди близо 4 месеца бяхме с приятелката ми у нас и тя поиска така да го кажа ... да я отвора. След което аз си го вкарах 1 път потече малко кръв и това беше всичко. (Беше 2 дена преди да е в овулация)  Първите 3 месеца си имаше редовен цикъл, но сега четвъртият е много слаб по-светъл. Има направени 4 теста за бременност, всеки месец по един и всичките отрицателни, но тя не спира да се притеснява и постоянно си мисли, че е бременна. Няма възможност за момента да отиде на гинеколог. Вие какво ще кажете ? Благодаря предварително."

Общи условия

Активация на акаунт