Смешки от форума - 13

• 71 140
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Кефите с тия цитати Simple Smile

# 586
  • София
Цитат
Whirlpool,6 чуство,кученце голямо 6 години залепи без болтче да и е сменяно.
Някакво кученце е лепило шест години болтчета чрез шестото си чувство? Интересно  Mr. Green

# 587
  • Бургас
Цитат
Някакво кученце е лепило шест години болтчета чрез шестото си чувство? Интересно  Mr. Green

И аз тъкмо се пулих над това  newsm78. Залепила е кученце за пералнята или е прала кучето 6г. в пералнята  Laughing

# 588
Цитат
Нормално ли е да намирам грейпфрут и мандарини цели в памперса?

Mr. Green

Joy

# 589
Цитат

И аз тъкмо се пулих над това  newsm78. Залепила е кученце за пералнята или е прала кучето 6г. в пералнята  Laughing

Аз сериозно се включвам, че ме хвърлихте в дълбок размисъл - пералнята е "Whirlpool", модел "Шесто чувство" (очевидно) и й е залепено кученце - картинка (вероятно), като не й е сменяно нито болтче на пералнята , но това за 6-те години не го включвам, откъдето и да го "анализирам", хахаха. Моля за едно рамо при разкодирането на шифъра Mr. Green

# 590
Не, бе, хора, пералнята Е кученце и е залепила 6 години.  Laughing Ето така:

Цитат
Whirlpool,6 чуство,кученце голямо, 6 години залепи без болтче да и е сменяно.

# 591
Хвали си пералнята - изкарала е 6 години без никакви ремонти при положение, че авторката има голямо куче, тоест много косми в прането...

П.С. Ако съм права, ще си потърся работа в спец службите. Т'ва кодовете за нищо ги нямам Simple Smile

# 592
Може ли линк към дамата, кученцето и пералнята им?

# 593
# 594
  • Варна
Хвали си пералнята - изкарала е 6 години без никакви ремонти при положение, че авторката има голямо куче, тоест много косми в прането...

П.С. Ако съм права, ще си потърся работа в спец службите. Т'ва кодовете за нищо ги нямам Simple Smile

a думата "залепи" как я свързваш с останалото? Това ме затрудни мен. newsm78

# 595
Цитат
охх момичета, като ви гледам снимките как ви се радвам,  ние като бяхме бебета можеше да спим в леглото, но от както сме големи и живеем с още един човек е абсолютно забранено, че много косми, много нещо 

Laughing
Може би със Снежния човек? Mr. Green

# 596
Струва ми се, че използва залѐпи в смисъл издържа, изкара. Laughing

# 597
Кинче, сЪпри, нИдей сА засилва към спец. службите - Lexie звучи по-достоверно Grinning

# 598
  • В къщурката на хълма на феите
аз този код
Цитат
го разбрах като марка на пералнята Whirlpool, 6 чуВство и че е куче марка, щото работи безотказно, не е давала дефекти, а очевидно се използва много ..

сега да се яви госпожата, да каже правилно ли съм разкодирала и да ми пише оценката в бележника Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 599
аз този код
Цитат
го разбрах като марка на пералнята Whirlpool, 6 чуВство и че е куче марка, щото работи безотказно, не е давала дефекти, а очевидно се използва много ..

сега да се яви госпожата, да каже правилно ли съм разкодирала и да ми пише оценката в бележника Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Според мен, съвсем правилно! Отличен (6).

Общи условия

Активация на акаунт