ЕЛП 40 - отчетно-потребителска

• 30 629
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Плъх (не съм толкова умна, едно бивше гадже ме беше застреляло с нея)

На немски обаче не знам как е, сигурно е пак нещо като шубидубър  Crazy

# 631
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не са само немците изкелифирчени Wink за ординатьор какво да кажем

# 632
  • София
То и французите не са като хората...

# 633
  • Казанлък of all places
За унгарците няма да говорим.

# 634
  • гр. София
А гърците си имат собствена дума за "интернет".

# 635
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Имах две възрастни колежки - едната "немска", другата "английска". Все се дърляха на тема езици. Английската казваше високомерно на немската - то това език ли е: ай, цвай, ау, бау - като че кучета лаят. А немската отвръщаше: А вашто език ли е? От обикновен люляк правите лайлък, от директора - дайректър и от шлифера шлайфер!

# 636
  • n/a
Добра седмица! Дано да е добра за всинца  Hug

След зарЕзания Трифо ще да чакаме Баба
Марта. То и сергиите взеха да се червено-
белосват веч'. И, ако за червено вино ми е
драго да посрещам повода, нещо за марте-
ниците не ми се е отворило сърце. Може и
да му дойде времето. Дано.

# 637
  • гр. София
Като стана дума за мартеници...
На Плиска сергиите са така нагъсто, че няма къде игла да падне. Измежду мартениците се мъдрят китайски плюшки в бяло и червено, всякакви мигащи неща, закичени с бяло и червено, че да се продадат покрай празника, изобщо - каквото се сетите със завързани мартенички.
На Св. Валентин беше еманация на кича - покрай всичките тия много сергии с мартеници цъфнаха гроздове от надути с хелий балони-сърца, всякакви китайски боклуци със сърца, мигащи, святкащи, скачащи и тресящи се нещица (със сърца, разбира се!!!). Изобщо да ти се доповръща.  Sick

Добри, направи ли шоколада?  Grinning

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 11:23 от Зимна роза

# 638
...
На Св. Валентин беше еманация на кича - .. боклуци със сърца, мигащи, святкащи, скачащи и тресящи се нещица (със сърца, разбира се!!!). Изобщо да ти се доповръща.  Sick

Добри, направи ли шоколада?  Grinning

Скрит текст:
застава един мъж пред сергия с такива валентинки и посочва едно голямо плюшено нящо.
- дайте ми оня червен г@з.
- ама как може така?! това не е г@з, това е сърце! - казва продавача.
- аз съм кардиохирург с 20 години стаж и като казвам, че това е г@з, значи е г@з!

розе, да се нарече шоколад е твърде фриволно  Crazy
но една кофа с кафява субстанция се студи в хладилника и утре ще мога да докладвам Simple Smile може би

подозирам, че ако пак завържа звънче на хладилника, нощес ще сме като в училище с намалени часове  Laughing

# 639
  • гр. София
Вицът  hahaha

А за шоколада няма да се плашиш. Ако по някаква необяснима причина не се стегне, ще си го слагате по 1 лъжица в горещо мляко и няма да иде зян.  Grinning

# 640
няма да се стегне, защото ще свърши Wink

и да ви кажа как се прави течен шоколад. методаТА е много подобна на тази а АКК

първо купуваш каквото си спомниш, че трябва.
после виждаш, че половината ингредиенти липсват.
пращаш половинЪТ да купи липсващото и ...
той проявява инициатива и ти носи сгущонка, защото е по-добра от сухото мляко Crazy
когато все пак всичко е налично (поне на пръв поглед) се започва.
на ход се вижда, че няма ванилия. имало е 10 пакетчета ванилена захар, но и Той да слезе отгоре не може да каже къде е. "Нищо не плаши душите наши!" както е казал поетът и ванилената захар биде заменена от течна ванилия от мускалче. след като си изсипал половин мускалче маслено ванилен ароматизатор усещаш, че в кухнята мирише подозрително добре и ... хм, ванилията била с жълта капачка, а синята, която сама се е хвърлила в ръцете ти е ... ром  Crazy
сега в хладилника се студи кофа свръх-течен шоколад с аромат на ром
 Laughing как мислите, ще се изяде ли?  Laughing

# 641
  • гр. София
Шъ, шъ  Laughing

# 642
  • София
Аз се чудя как изобщо е стигнало до хладилника това нещо   babyuu

# 643
  • Казанлък of all places
Моите хора, едно работно съобщение дали мога да направя? В скрит текст, да не се приеме като реклама.
Скрит текст:
На 27.02. от 18.30 в книжарница "Ориндж" на "Графа" ще има представяне на книгата на Сауле, "От Космоса с любов".Няма да е тип "литературно четене с цигулки", по скоро разговор за хората, космоса и любовта. Аз си позволявам да ви поканя всичките в качеството си на редактор на книгата, приятел на пъбното общество и човек, убеден ,че добрата литература трябва да се подкрепя по всички начини. Прочее, първото ревю изобщо за книгата беше на Ирпуц, та ако аз съм редактор, тя е пиар пар екселанс. http://putzybear.wordpress.com/2013/11/23/%D0%BE%D1%82-%D0%BA%D0 … 0%BB%D1%83%D1%8F/Нали ще дойдете?
Още едно ревю, да не мислите,че само един човек е писал за книгата : http://azcheta.com/ot-kosmosa-s-lubov-stanislava-churinskiene/

# 644
аттиJoy те бяха на тренировка, а като се върнаха само облизаха тигана и лъжицата  Joy
ей за това си мисля, че тази нощ хладилника ще нощува отворен и с поне една глава вътре  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт