К.О.Т.К.И.-те

• 23 614
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мими Ти си изброила всичките места на които и на мен ми се ходи, ама се чакат ред, то май няма място на което не ми се ходи,като изключим съседките ни.

Шебече Ще се надявам до пролетта наистина да свърши ремонта в Будапеща, иначе гледах снимки от двореца Шьонбрун, който обсъждате и непременно трябва да го посетя, обожавам цветята  Peace Иначе до Виена вариантите са два или екскурзията да бъде организирана с автобус или самостоятелно със самолет, но нещо цените на билетите не са хич евтини. А и последно да не забравя от София съм  Peace
А да споделя за Гърция - остров Закинтос и Санторини, ти са ми в графика  Mr. Green

Хелън Не знаех, че и ти гледаш Къванч, нещо до вчерашната серия нямаше никакво развитие, ще видим дали ще ме откаже да го гледам, умишлено не искам да го гледам напред.

# 151
Слушайте сега, предлагам ви съвсем сериозно да започнете разговор за ... Молдова(дълго мислих къде не ми се ходи).  Mr. Green  hahaha

# 152
  • София
Слушайте сега, предлагам ви съвсем сериозно да започнете разговор за ... Молдова(дълго мислих къде не ми се ходи).  Mr. Green  hahaha

Що? Майка ми ходеше често в командировка в Кишинев и беше доволна.  hahaha 

Варшава, може ли така да говориш за Гърция? На мен ми е любима. Обичам спокойствието. Една от най-хубавите ми почивки е тазгодишния остров Лимнос. Безкрайни плажове с фин пясък  само за нас и то в разгара на сезона. Беше като в рая.

# 153
Уау,там май  имаше едно циганско село със шарени къщи или се бъркам със Северна Румъния newsm78

# 154
  • Бургас / UK
Мимии, аз като ти прочетох Молдова-та ми дойде на ум за Монголия  Mr. GreenАз,не ме питайте защо обаче,като бях малка все нещо ме влечеше на там  hahahaВече не ме влече много,много,но доста често се сещам за там,какво правят хората там,защо никога,нищо не дават по новините за тях,абе общо взето нещо май съм мръднала,но факт е,че си мисля за Монголия още и още  Crazy

# 155
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Танче, упоменах че крайбрежието е ок, ама другото...А и ти щото на почивка, за постоянно е по-друго.

Уиззтурс пак са ми пратили ваучер, тея хора нещо  newsm78 Ама е валиден до 26 януари, та ще изгори. Имам някъде и други, трябва да ги изровя да видя кой до кога е, и да ви ги предложа ако няма да ги ползвам. Ако някой го иска този да ми пише - за 20 евро е.

Молдова  newsm78 Звучи интересно  Laughing На мен не ми се ходи в Грузия, но виж Молдова...това е друга бира!  Laughing

# 156
  • София
Танче, упоменах че крайбрежието е ок, ама другото...А и ти щото на почивка, за постоянно е по-друго.

Уиззтурс пак са ми пратили ваучер, тея хора нещо  newsm78 Ама е валиден до 26 януари, та ще изгори. Имам някъде и други, трябва да ги изровя да видя кой до кога е, и да ви ги предложа ако няма да ги ползвам. Ако някой го иска този да ми пише - за 20 евро е.

Да беше ги предложила преди 2 дни. Студентката ми си идва за 24 май и онзи ден си купи билетите. А важат ли за багаж? Ако ще изгарят може да добави един куфар, за да не пътува само с дамска чанта. Пък и майка й да напълни куфара с луканки на връщане.  Embarassed

# 157
Само за уиззтурс са, не за уизз еър  Confused  

Малкия салонен става със сак, разисквахме го в темата на Раян, хвърли едно очо.

# 158
  • София
Не съм чела внимателно.  Blush

# 159
Чефи, и аз с Монголия също го асоциирах Grinning. Аз като скучните мъже да започна с "Като бях в казармата". Та като бях на бригада, във фермата имаше трима монголци-момче и момиче, които бяха семейство и още едно момче. Та те общо взето ни обясняваха, че там си е дивата степ. Богатството се измерва в това кой колко коне притежава. Много странни птици бяха, изключително различни от всички нации, с които съм имала допирни точки. А езикът им ooooh! Ако ми намерите някой, който говори монголски, ми го представете, за да го поздравя!!!
Мими, за Молдова мога да ти кажа, че молдовците са големи кавалери - имах състуденти. Винаги бяха излъскани, зализани, намазани, учтиви.

# 160
Като румънците, те нали са си едно цяло.

# 161
Варшава, аз имам познат, който миналата година ходи в Грузия и беше впечатлен.

А молдовци и аз познавам и не ме въодушевяват за страната им.

За Албания се сетих, че я съзрях в една класация - нещо като - 50 места, които трябва да посетим. После, като пусна компа ще я издиря.

# 162
Шебече, на мен в Гърция ми се ходи някъде по Халкидики, пък е и по-близо до Бг. Нещо не ми се пътува дълго време. А ти си пътувала с уиззтурс ли, че ти пращат отстъпки? Ей това със самолетите хич не ми е ясно! Голямо нещастие си е да не си пътувал със самолет  Sad.
Абе, аз всъщност за Тирана съм чувала, че е хубав град. Иначе друго не знам за страната.
Монголия е била империя едно време! Недейте така с ирония.
На мен са ми много интересни републиките, които са се образували в Русия. Е тва е яко!

# 163
Хелънче, на Халкидики в някои периоди от време е като че си в България.  hahaha
Около теб само български коли и чуваш основно българска реч.  Joy

Докато търся Албания попадам на интересни неща:
http://www.roughguides.com/best-places/2014/top-10-countries/
http://www.roughguides.com/best-places/2014/best-value-destinations/#/albania/

Ето и местата, които ни препоръчва Ню Йорк Таймс да посетим през 2014г.(тук е включена и Албания)  Laughing
http://www.nytimes.com/interactive/2014/01/10/travel/2014-places-to-go.html?_r=2

# 164
  • София
Мими Много интересни статия, тъкмо си мислех в първата, че България няма да я има, а то се оказахме в челната 8, само нещо Македония не ме кефи.
Като видях в единия линк Камбоджа и се сетих, че мен май там не ми се ходи.
А за местата през 2014г. ми липсват Сингапур и Банкок  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт