Лакове за нокти-86

• 48 623
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ох и на мен не ми допадат нещо тия Галакси лакове на ГР, ама тъкмо по-добре за бюджета Laughing

kakaka искам да те попитам, в един от предните ти маникюри имаше на някои нокти бял лак с черни точици, как успя да ги направиш толкова равномерни?

# 601
Black Cat 13 благодаря  Hug аватарът ми е от времето, когато мислех само за хамбургери

Pink Flower, точките правя на ръка с каквото ми попадне, най-често с клечка за зъби. Но следвам тези неща:
1. правя първо само една линия от точки по дължината на нокъта. Колкото по-рядко са поставени точките, толкова по-чисто се получава. Да речем побирам 4 точки.
2. правя втора линия до нея, като гледам да е отдалечена от първата горе-долу колкото е разстоянието между първите точки. Слагам новия ред точки визуално да се падат "между другите", така че двете линии от точки да се разминават.
3. добавям следващите линии на горния принцип, гледам да се разминават на равно разстояние
4. накрая слагам тлъст топ, от тези, които са с гел ефект. Нормално е, когато правиш нещо на ръка, отделните елементи да се получат по различен начин, в случая например някои точки да са по-дебели от други. Това се коригира с плътен топ, тъй като той някак слива дизайна и го прави да изглежда по-хомогенен.

Не знам дали добре се разбира, но нямам някакъв нагледен материал, който да покажа. Просто горните правила съм ги извела от практиката на принципа проба-грешка.

# 602
Betta, от описаното от теб по-скоро оставам с впечатление, че ноктите ти са много крехки,а не мазни. Обезмасляването, за което някой ти беше писал, само още повече ще ги увреди. Заложи на възстановяваща грижа, винаги слагай база, използвай безацетонов лакочистител и т.н. Здравите нокти задържат лака по-дълго!  Peace

И да си покажа красотите :

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 22:36 от Норе

# 603
  • Ст Загора
какака наистина як маникюр с камънчета

# 604
  • София
Пак сте показали много красоти!!! Heart Eyes   bouquet
Вчера се замислих как и кога започна лаковата ми мания...
Пиша в темата от средата на миналата година, но ви следях няколко месеца преди да се включа.
Как успях за една година да натрупам толкова много лакове?!?  smile3556
Някой от тях никога не ги бях ползвала, други бяха ползвани по веднъж и си седяха така,
направих чистка и ги подарих половината, те бяха само от бюджетни марки.
Искам колекция само от лакове, които наистина харесвам и нося.  Simple Smile
Затова съм си обещала да купувам лак само, ако много, много ми харесва,
Да видим дали ще удържа...  Blush Влюбих се в няколко цвята от Sea Goddess на CG...  Flutter

Golden Rose Holiday 60 и Avon - Street Beige
Скрит текст:

С топ лак - на средният е Poshe, на показалеца - Golden Rose Gel Look
на първата снимка са с 1 слой топ, на останалите с 2 слоя.
Скрит текст:

А относно промоцията на пясъчните China Glaze - аз исках Bump and grind, но ми
отговориха, че той не влиза в офертата, явно са само тези, показани на снимката във Фейсбук.  Tired

# 605
Момичета, препоръчайте ми черен пясък  Praynig

# 606
Pump Hope благодаря за съветите  bouquet Честно казано не знам какъе е проблемът,не мисля че са ми крехки ноктите-поне съдя по това,че са твърди (е сигурно може и повече) и не се чупят много(само на показалеца започват странично да се цепят и то оризонтално,все едно съм тръгнала да го режа с ножицата).А за ръкавиците аз много домакинска работа не върша,но ми се налага да нося заради работата точно такива-медицински и ръцете като ми се овлажнят това още повече ми съсипва лака  Sad.Как определяте каква ви е плочката
П.С-може да пуснете някой линк с инфо да се ограмотя Laughing

# 607
Pump Hope благодаря за съветите  bouquet Честно казано не знам какъе е проблемът,не мисля че са ми крехки ноктите-поне съдя по това,че са твърди (е сигурно може и повече) и не се чупят много(само на показалеца започват странично да се цепят и то оризонтално,все едно съм тръгнала да го режа с ножицата).А за ръкавиците аз много домакинска работа не върша,но ми се налага да нося заради работата точно такива-медицински и ръцете като ми се овлажнят това още повече ми съсипва лака  Sad.Как определяте каква ви е плочката
Нали беше писала, че ти се бели самия нокът дори при разлакиране? За мен това е сух и нездрав нокът.  Peace

# 608
Нали беше писала, че ти се бели самия нокът дори при разлакиране? За мен това е сух и нездрав нокът.  Peace
Да но само като бърша с лакочистител или като търкам по-дълго време иначе не ми се белят от самосебеси.
А ти какъв черен пясък търсиш-матов или не

# 609
  • Sofia
Момичета, препоръчайте ми черен пясък  Praynig

Orly Black Pixel

Zoya Dahlia

Golden Rose Holiday 60

IsaDora 118 Black Crush (Мисля, че го няма в България, за съжаление...)

Sally Hansen Sugar Coat Lick-A-Rich

China Glaze Bump In The Night

OPI Vesper (Не е точно черен, но е достатъчно тъмен,  Wink)

За тези се сетих на първо четене.  Flutter  Peace

# 610
С риск да прозвуча като неандерталец, каква пила трябва да си взема, за да пили самата кокътна плочка? Прегледах темата назад, но нещо не схванах. Веднъж ме пилиха с такава на SNBс и после ноктите ми бяха гладки като стъкло! ( не си спомням каква е, обаче)

# 611
# 612
  • Sofia
   Да, но виж, че ОПИ-то на Марая Кери съм го изпуснала, а точно то ми се въртеше в главата и така и не можах да се сетя.  Laughing

# 613
Хаха да две глави мислят повече от една(обикновено) newsm10

# 614
С риск да прозвуча като неандерталец, каква пила трябва да си взема, за да пили самата кокътна плочка? Прегледах темата назад, но нещо не схванах. Веднъж ме пилиха с такава на SNBс и после ноктите ми бяха гладки като стъкло! ( не си спомням каква е, обаче)
Примерно ей такива: http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=9676 Най-тъмната е за по-общо заглаждане, докато средната и бялата правят истински блясък, като стъкло, както казваш. Това се нарича buffering, ако не се лъжа, и много хора го отричат, защото доста изтънява нокътя. НО специално с този комплект аз не виждам никакво изтъняване, те са доста фини и само полират.

Общи условия

Активация на акаунт