Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Вярно ли е, че по време на грипна епидемия се спират женските консултации?
Какво мислите за създаването на онлайн албум за майки от форум?
Какво представляват контракциите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Вярно ли е, че по време на грипна епидемия се спират женските консултации?
-
Какво мислите за създаването на онлайн албум за майки от форум?
-
Какво представляват контракциите?
-
Какви добавки или витамини се препоръчват по време на бременност и какви са мненията за тях?
-
Какви са вашите предпочитания и нагласи относно цветовете на бебешките дрехи?
Утре ще ходя да ме преслуша личната,да не се влоша много през събота и неделя.Отделно вчера си взех изследванията и се оказа,че в урината имам бактерии.Уж не било притеснително,казаха да си слагам глобулите Флуомизин.Много тъпо така,все трябва да има нещо неприятно.

Бях се зарекла, ако ме одобрят за една стипендия, с нея да си купя количка. Ами одобриха ме и чакам да ми я преведат другия месец. А сега съм в търсене на идеалната количка на прилична цена. Да ме извиняват, но който иска да си я бута тази! Количката в крайна сметка ще я буташ ти, и то не много малко време, поне до 2 годинка, така че ако не я искаш, не я приемай!
Като ми я предложиха много се зарадвах, но просто не очаквах да е в такова състояние. Изглежда наистина много овехтяла. Та се чудех дали е възможно да сваля плата и да го дам да го боядисат примерно? 
не знам....

/ Има много готини неща и цените са доста приемливи, момичето беше много любезно и ми каза, че летните дрешки ще излязат април месец. Четох, че някой от вас имат проблеми със спането - и аз имам като заспя в 10 едва се събуждам в 9 на другия ден
Това е от мен за сега! Хубава вечер на всички!
Ама верно не ти е лесно и на теб. Дано скоро намериш точната. Ако не успееш може да си ги зашиеш и трите една за друга и само да ги въртиш
добро утро!
за малко да пропусна
честит ден на влюбените 
за късмет на кг не съм се променила
бързо оздравяване
то това да не е бюст, че да се коригира