Отговори
# 540
  • Пловдив
Здравейте момичета.
Аз продължавам много да кашлям  Sad Утре ще ходя да ме преслуша личната,да не се влоша много през събота и неделя.Отделно вчера си взех изследванията и се оказа,че в урината имам бактерии.Уж не било притеснително,казаха да си слагам глобулите Флуомизин.Много тъпо така,все трябва да има нещо неприятно.
Мишка питах за седмицата,защото ми се видя доста,че тежи твоята бебка,но и ти си доста по-напреднала с бременността.
Зелделина напълно те разбирам.На мен едно време за Стили ми дадоха количка,аз вече бях родила.Обаче количката беше ужасна,доста стар модел,изобщо  не ми хареса.А аз като си гледах бебето,че е най-хубавото(разбира се за всяка майка е така) и ми стана много криво.Отделно майка ми се запъна,че защо ще купувам,като ще я ползвам малко(все едно тя щеше да дава парите).Аз обаче купих нова и после нова я подарих(нали съм споменавала,че беше много тежка),а сега никой не ми предлага да ми подари нещо  Simple Smile
Ако не ти харесва много я ползвай само в началото и после си вземи лятна,хем се ползва повече време и ще е каквато искаш.

# 541
  • Варна

Мен пък ме тормози нещо от няколко дена, то верно може да решите че е глупаво..ама...  Sad Винаги съм си представяла като имам бебче някой ден как ще ходим да разглеждаме колички, легълца и всекви такива. А сега се оказа, че ще ми дадат и двете. Не че не се радвам, не ме разбирайте погрешно, но ми се искаше аз да си ги избера и да са ми новички. А сега като видях количката..ами поизбеляла е от слънцето...има някоя и друга забележка...  Наясно съм, че това е един огромен разход който ни се спестява, че така или иначе ще дадем една камара пари за раждането..ама ми се щеше да си е новичка.  cry
Момичета пожелавам ви един прекрасен ден  Hug
Напълно разбирам как се чувстваш! И аз бях така, още в началото на бременността ми заявиха, че ще ми подарят една почти нова количка. Що рев изревах, че искам нова, че искам да обикалям и да си търся, че ще си я купя с мои пари и т.н. Накрая отидох, видях количката и я взех вкъщи. Първоначално ми хареса, но е някаква странна марка, чешка, непозната за нашите ширини. И като видях в интернет, че тежи 19 кг, пък и е огромна реших да си купя нова. Все още тази стои вкъщи, но не мога с толкова тежка количка, абсурдно е, + това като се сгъне продължава да заема много място и в багажника няма как да се сложи нищо друго освен нея  Close Бях се зарекла, ако ме одобрят за една стипендия, с нея да си купя количка. Ами одобриха ме и чакам да ми я преведат другия месец. А сега съм в търсене на идеалната количка на прилична цена. Да ме извиняват, но който иска да си я бута тази! Количката в крайна сметка ще я буташ ти, и то не много малко време, поне до 2 годинка, така че ако не я искаш, не я приемай!

# 542
Di83 много е гадно с тази кашлица, дано скоро мине. За бактерийте- пусна ли стерилна?Че до колкото знам често се случва при обикновенната да излиза че има нещо, а при стерилната се оказва че всичко е наред. Даже и при мен беше така при предното изследване. А колкото до количката - тя реално е хубава, но понеже е черна и плата якооо е избелял. и то само на коша в който бебето вече е седнало. Ама пак не става да си взема лятна, понеже ми дават освен тая и 2 летни..и няма мърдане. Whistling Като ми я предложиха много се зарадвах, но просто не очаквах да е в такова състояние. Изглежда наистина много овехтяла. Та се чудех дали е възможно да сваля плата и да го дам да го боядисат примерно? newsm78
PISSSanka точно там е проблема че ми казаха че количката едва ли не си е в супер състояние..но сега като я видях на снимки...ами никак не съм очарована. А като я видя на живо напарво не ми се мисли. Много ми е тъпо че така реагирам..ама ... Confused А на теб стискам палци скоро да откриеш идеалната. Hug

# 543
Здравейте момичета,аз не съм писала отдавна.Само ви следя и съм по активна в юнската тема.Но и тук да се разпиша.
При нас нищо ново,всичко е нормално след последната ЖК.Вече съм и аз на Магнерот 3по1.Че имах някакви стягания.Но сега съм по добре.Бебка си расте нормално.
Относно количките,аз за себе си прецених, че ще отделя повече пари,за да си взема качествена,лека и маневрена количка.Мислила съм за вариант да се купува втора ръка,но съм малко суеверна за ползваните неща от други хора(имам предвид непознати)Всички други неща ще закупя според нуждите.Една позната ще ми услужи с бебефон,шезлонг,проходилка,стерилизатор и няма да купувам.Кошарка и скрин също ще вземем-намерих в Аико на добра цена.
Ето количките на които съм се спряла-
http://bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=819 -бутах я в магазина,има пълно легнало положение на летния кош,много компактна и маневрена количка.Но е малко нисичка,то и аз съм 158 де.....
http://bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=434 - в събота ще ходя да я гледам,с един порт бебе е подходяща за новородено.Няма нужда да трупам кошове и столчета.
https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D0%B5%D0%B3+%D0%BF%D0%B5%D … 2_v_1%3B600%3B456 -единствения минус е че е много тежка,почти 14кг.

# 544
  • Варна
мен тази количка ме устройва като цена идеално, 3в1 е, само не ми харесва, че е с малки колелца
обаче..... чета много лоши коментари на hauck  newsm78 Thinking не знам....
P.S. не мога да сложа никакъв линк, блокирва ми го и пише, че е рекламен спам  #Cussing out #2gunfire
количката е Hauck Malibu All in one 600 лв

# 545
miglena_vl да ти кажа остават ми още само два изпита и с това хубаво време хич не ми се сяда да чета! Иначее аз уча специалност, която уча кажи речи от 1 клас.  Rolling Eyes И те нещата се повтарят, така че ми е по-лесно! Да ви кажа днес докато се разхождахме с ММ и влязохме в един магазин за детски дрешки /не помня името, само, че е с лилави торбички  Grinning/ Има много готини неща и цените са доста приемливи, момичето беше много любезно и ми каза, че летните дрешки ще излязат април месец. Четох, че някой от вас имат проблеми със спането - и аз имам като заспя в 10 едва се събуждам в 9 на другия ден  Joy Това е от мен за сега! Хубава вечер на всички!

# 546
P.Petunia направо ме разби с тея възглавници hahaha Ама верно не ти е лесно и на теб. Дано скоро намериш точната. Ако не успееш може да си ги зашиеш и трите една за друга и само да ги въртиш  Joy Joy

Joy обмислям и този вариант, обаче няма да има място за мъжо в леглото.
Но ако положението стане непоносимо, ще пращам ММ да спи в другата стая, та да си наредя възглавниците  Joy

# 547
Зелделина, напълно те разбирам. Аз се чувствам по същия начин. Сестрата на милото ми дава нейното Чико трио, и не само това, ами и настояват...Не е лоша количката, ама и аз исках да си е новичка и да си е по моите критерии и разбирания. Е значи всички от тяхната рода се изредиха да ми обясняват, че си била чудесна и че един вид това, което аз искам са глезотии....представете си каква глезотия е да ти се регулира височината на дръжките??!?! и да не си съсипваш носовете на обувките с тъпата спирачка....? Ами ще я взимам...., че нали ви писах за средната класа тук ( 900 евро Joy ) пък ако хич не става - хвърлям я и толкоз
Ди надявам се да си успяла да идеш на лекар и да се подобриш бързо!
Какво става с Мяуче -то???

# 548
Еха,всички ли пазарувате предварително!Аз станах суеверна,нищо няма да купувам,въпреки,че нямам нищичко тук!ММ ще пазарува ще има 3 дни да набави всичко,тук предимството е ,че правиш огромен списък в магазин с името на бременната и като дойде време мъжлето отива и те го изпълняват!Сигурни си мислите,че е скъпо удоволствие,но не е,тук нещата за новородени са по евтини от Бг и правят 50℅ отстпка ако пазаруваш всичко от един магазин!Гледах цените в Бг и направо ви съжалих,честно,наораво ви ограбват парите!И какви са тези колички,те от злато да са няма да стуват толкова!Тук количките са с огромни колела,кросови,за да можеш да тичаш и да буташ бебето,държат на това жената бързо да се върне във форма!Вярвате или не 90℅ от жените тичат много след  бременност и вообще!Канадките са винаги в много добра форма,рядко да видиш дебеланка на улицата,противно на Американките;)Имат много силни програми в това отношение,дори в училищата,децата се хранят здравославно и имат всеки ден различен  спорт по 2 астро.часа!Отплеснах се едва ли съм интересна!Дано намерите нещата за малчовците изгодно и незабравяйте до година повече растят много бързо,помня че не успявах да използвам всички мънички бодита и камизолки,защото ги израсваше много бързо моята принцеса!

# 549
 1swing добро утро!
 ooooh! за малко да пропусна  Party честит ден на влюбените  Two Hearts
Ей, тази вечер и мен ме мори безсъние...ако ми се събраха 3 часа сумарно  Confused Но пък дали защото пия витамини, необичайно свежа се чувствам... А коремът ми за пореден път порастна  Wink за късмет на кг не съм се променила
На болните май-чета   bouquet бързо оздравяване
А тези, които отдавана не са писали, бързо да се отчетат  newsm03

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 09:27 от monicat

# 550
Добро утро майчета Simple Smile
Днес пак е много слънчево и хубаво и е Денят на влюбените  newsm51 newsm44  newsm03
Честити Свети Валентин и Трифон Зарезан на всички /кой каквото празнува/, да с,е живи и здрави , много щастливи, много влюбени и обичани и с най-прекрасните здрави бебченца през май да се зарадваме   bouquet
Ние няма да купуваме нова количка, ще  е втора употреба сигурно, дават ни на племеника количката, но все още не сме решили, за сега мисля да си купим някаква, но ще я купуваме май в последния момент Simple Smile Има още време , може да си сменя мнението много пъти Grinning
Май всичките ни покупки ще са в последния момент или като излезна в болничен, така или иначе ще правим ремонт и се чудя кое къде да иде да не ни пречи, ако започнем да пазаруваме само ще се чудим къде да ги слагаме нещата...затова като подредим и изчистим след ремонта тогава пазара, а и да наближи май месец Simple Smile
Моникат и аз имам чувство че корема ми изведнъж се увеличава Grinning , а няколко човека вече ми казват че за 6-ия месец ми бил малък корема... а аз толкова да му се радвам и не мисля че ми е чак толкова малък, личи си ми доста Grinning

# 551
Рамерът според мен си зависи от изходната структура на майката...аман от такива разбирачи  smile3516 то това да не е бюст, че да се коригира  hahaha
 Hug радвай му се на коремчето и погал и от мен  Flutter

# 552

Еха,всички ли пазарувате предварително!Аз станах суеверна,нищо няма да купувам,въпреки,че нямам нищичко тук!ММ ще пазарува ще има 3 дни да набави всичко,тук предимството е ,че правиш огромен списък в магазин с името на бременната и като дойде време мъжлето отива и те го изпълняват!Сигурни си мислите,че е скъпо удоволствие,но не е,тук нещата за новородени са по евтини от Бг и правят 50℅ отстпка ако пазаруваш всичко от един магазин е изгодно и незабравяйте до година повече растят много бързо,помня че не успявах да използвам всички мънички бодита и камизолки,защото ги израсваше много бързо моята принцеса!
За съжаление тук такива неща не се предлагат,  но ако се предлагаше с удоволствие щях да се възползвам.
Добро утро! Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан на всички празнуващи Wine Glass
По темата с нежеланите подаръци, вашите мъже не вземат ли отношение?!  Ние почти нищо от никого няма да вземем. Но и около нас са все момичета. А и аз съм малко 'странна', понеже ако аз не харесам дадена дреха/предмет няма сила която да ме накара да го ползвам. Много мразя непотребни подаръци, за мен това са пари хвърлени на вятъра, с които човека които ми е подарил вещта е можело за себе си да си купи нещо полезно. Ето примерно днес ще получа само орхидея, само това си поисках и ММ нищо повече няма да ми купи. Не, че не желае, но знае че държа аз да си избирам нещата. Абе странна птица съм.

# 553
По темата с нежеланите подаръци, вашите мъже не вземат ли отношение?!  Ние почти нищо от никого няма да вземем. Но и около нас са все момичета. А и аз съм малко 'странна', понеже ако аз не харесам дадена дреха/предмет няма сила която да ме накара да го ползвам. Много мразя непотребни подаръци, за мен това са пари хвърлени на вятъра, с които човека които ми е подарил вещта е можело за себе си да си купи нещо полезно. Ето примерно днес ще получа само орхидея, само това си поисках и ММ нищо повече няма да ми купи. Не, че не желае, но знае че държа аз да си избирам нещата. Абе странна птица съм.[/tt]

Тeɣa , винаги , когато те чета, все едно аз съм го написала  Simple Smile Особено ме развесели "странна" и това, че не обичаш излишните, ненужни подаръци. Понеже и аз съм такава, а и го бях показала достатъчно ясно на всички около мен, не смееха да ми предложат нищо. Някой, ако искаше да направи подарък ми звънеше да ме пита от какво имам нужда и ако все пак склоня да ми купят нещо /за детенце/ им обяснявах къде и кое съм харесала и ако го няма , та дори и точния цвят, изобщо да не купуват.
Използвани дрехи или вещи никой не се осмели да ми предложи. Когато Дара стана на година и половина лелята на мъжа ми беше ходила при майка ми да я пита дали може да говори с мен да ни подарят дрешки от нейната внучка, които били обличани по броени пъти и били като нови. Майка ми й казала какъв вероятно ще бъде отговора, но все пак направи опит. Точно в този период обаче бяхме започнали да ходим на вилата, Дара да играе на двора и да цапа и къса /когато падне/ дрешки и реших да взема въпросните дрешки за у дома. Ами, това беше много мъдро решение - аз се родих, та ако щете и финансово, защото не купувах /и сега/ дрешки за в къщи, а много от тях си ползвам дори за новички, защото се оказаха много красиви и запазени, и качествени. Оказа се, че двете мами-роднини, които ни подаряват дрешки са с моя вкус и пазаруват от местата и марките, които харесвам.
Сега сестра ми ми напълни гардероба с бебешки дрешки от нейната калпазанка, които може да предположите са като нови, а и имам и от Дара. Когато наближи времето , ще си купя само дрешки /може и коплект/ за изписването.

# 554
  • София
Сигурни си мислите,че е скъпо удоволствие,но не е,тук нещата за новородени са по евтини от Бг и правят 50℅ отстпка ако пазаруваш всичко от един магазин!Гледах цените в Бг и направо ви съжалих,честно,наораво ви ограбват парите!И какви са тези колички,те от злато да са няма да стуват толкова!Тук количките са с огромни колела,кросови,за да можеш да тичаш и да буташ бебето,държат на това жената бързо да се върне във форма!
Можем само да съжаляваме, че и тук не е така. Confused Тук кросова количка ти трябва, за да се бориш с дупките по тротоарите /или въобще липсвата на тротоари/. ooooh!
А за цените няма какво да се коментира - то затова толкова хора си поръчват нещата от чужбина. Една колежка си беше харесала столче за кола с Isofix, което тук се продаваше за 800 лв. Еми поръчаха си го от Амазон и излезе 400 лв с доставката. Crazy

Di83, пусни си стерилна урина, както те е посъветвала и zeldelina. При мен миналия месец излязоха масово бактерии в урината, но пуснах стерилна и се оказа, че няма нищо.

По отношение на вещите втора употреба нямам никакви скрупули. Като ми предложат да ми дадат нещо го взимам и в повечето случаи винаги го ползвам. Ако не ми влезе в работа, след това го връщам и готово. Не съм фен на консуматорското мислене, според което трябва да се купува всичко ново, а като не ми трябва вече, да го изхвърлям. И с Ники ползвах много неща, които ми бяха дали зълва ми и разни приятели, сега пак мисля да е така. Освен, че ми спестява средства, този подход ми спестява и главоболието след това да се чудя къде да дяна всички неща, които вече не използвам.

Общи условия

Активация на акаунт