Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Вярно ли е, че по време на грипна епидемия се спират женските консултации?
Какво мислите за създаването на онлайн албум за майки от форум?
Какво представляват контракциите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Вярно ли е, че по време на грипна епидемия се спират женските консултации?
-
Какво мислите за създаването на онлайн албум за майки от форум?
-
Какво представляват контракциите?
-
Какви добавки или витамини се препоръчват по време на бременност и какви са мненията за тях?
-
Какви са вашите предпочитания и нагласи относно цветовете на бебешките дрехи?
Споделете към какво се насочихте вие?
Ще използвам нея на първо време, пък ако толкова не ми хареса, тогава ще купувам друга. Моите критерии за избор са да е максимално лека, с големи гуми и задължително с голям кош за багаж, да се сгъва лесно и да става сравнително компактна, за да се побира с багажника на колата. По принцип предпочитам да е комбинирана (зимния кош ми се струва излишна екстра, която се ползва кратко и след това само заема място.

Лека вечер на всички
Утре пак
Въобще не ми остава време да пиша, наваксвам и с четенето... Малкият е болен, нощем почти не мога да мигна - и бебка става все по-подвижна

. Още в събота ще ги посетим. Мернах имитация на Stokke и ако е с -30% ще съм с още по-добро настроение. Гледам, че предлагат и Mutsy и с намалението излиза на добра цена. 
Извинявам се, че съм все телеграфно. Но от таблета ми е трудно писането, а и като тръгна да пиша всичко забравям. Но ви чета 
ей сега започвам наред пост по пост
, аз капвам разтвор в носа, но за гърлото това с меда ми харесва. И на мен ми липсва музата за готвене, някакси след работа съм мн изморена и хапваме нещо леко-спагети, салата...

Нищо чудно и заради ретроградния Меркурий да е.
Дано бързичко да се оправите и недей се притеснява, щом е това което искаш все някак си ще се преместите