Отговори
# 645
  • София
Иска ми се да е с големи гуми за да ми е по лесно по разбитите Варненски "тротоари" и в същото време да е лека и не много скъпа. Някак си не ми се дават повече от 900лв за возило за година и половина  Money Споделете към какво се насочихте вие?
За съжаление не само варненските тротоари са разбити. Май милата родна картинка е такава навсякъде.
Що се отнася до количката , аз не съм я избирала, едни приятели ще ни дадат тяхната, но още не съм я виждала. Crazy Ще използвам нея на първо време, пък ако толкова не ми хареса, тогава ще купувам друга. Моите критерии за избор са да е максимално лека, с големи гуми и задължително с голям кош за багаж, да се сгъва лесно и да става сравнително компактна, за да се побира с багажника на колата. По принцип предпочитам да е комбинирана (зимния кош ми се струва излишна екстра, която се ползва кратко и след това само заема място.
С предишното дете процедирах по същия начин - зълва ми ми даде нейната количка, която ползвах 6 месеца и когато вече бях наясно точно каква количка ми трябва, отидох и си купих. С нея обаче изгледаха още едно дете след моето и вече не става за много за ползване.

zeldelina, благодаря за инфото. Ще взема да се разходя утре в обедната почивка, и без това ми е близо до офиса.

# 646
Зелделина усещам че искаш да се измъкнеш  Joy Joy Joy
Амонитка гледай да не се изгубваш, освен във фейсбук идвай и тук Simple Smile
Звездичка тепърва ще се местите ли?
Осинко добре дошла при нас и аз като теб за сега нямам много оплаквания, без хич не може ама Simple Smile
CieraLeon абсолютно съгласна съм с теб, и на мен ми се струват страшно много пари за детска количка, ще кажеш че си купуваш лек автомобил Grinning
Аз приключвам работния ден и отиваме да готвим с ММ    food002  Лека вечер на всички  Hug Утре пак  hahaha

# 647
Здравейте маминки  bouquet Въобще не ми остава време да пиша, наваксвам и с четенето... Малкият е болен, нощем почти не мога да мигна - и бебка става все по-подвижна Simple Smile
Включвам се пак набързо, за съжаление. По темата за памперсите: ползвала съм на Памперс, Либеро, тези на Лидл, Хъджис, Пуфис, Еви бейби... Най-доволна съм от Памперс и от новия Пуфис (по-тънки са от предишните). Лидълските и Хъджисът сякаш не изолираха добре, стояха ми мокри... За болницата мисля да взема най-малките на Памперс (с жълто) - размер 2-5 кг. От баткото си спомням, че белите изпускаха през крачетата.
За количка се спрях на  такава с пълно легнало. Смятам, че през май (от опит) не е необходим отделен кош. Купихме на Chicco little way за 280 лв. от магазина на Mothercare в The Mall. Тежи само 7 кг, със зимно чувалче, много е маневрена. И аз, както CieraLeon, смятам, че не е необходимо да се дават луди пари за количка.
osinko добре дошла Hug
wd Az ] ще раждам в УМБАЛ "Св. Анна" в София (Окръжна болница). Останах много доволна от моята лекарка и мислех пак да й се доверя. Мога да ти дам координатите й. Днес разбрах обаче, че таксите за избор на екип и на лекар са се увеличили. Без упойка (без анестезиолог) е 565 лв. Та сега се замислям. Преди три години дадох 225 лв?! Някоя от вас планира ли там да роди?
Бейли, стискам палци вече всичко да е ок! Истински ти съчувствам за преживяното.
Тeɣa Дано разкрасителните процедури утре ти подобрят настроението)))
Хубава вечер и спокойна нощ на всички Kissing Heart

# 648
Добър вечер  Hug да се разпиша след консултацията  Grinning

Аз съм пораснала с 2кг от 28 януари, пък бебчо бил вече 1450гр. Главично е, но той си се върти все още както си иска. Малко ме натовари док. че голям бил, но за мен си е нормален. Ама ха, те ще му кажат на човека колко ще расте  Crossing Arms
Следващата седмица ще се видя с другия лекар, той ще си каже също думата  Grinning пък ще видя и бузките на мишлето  Heart Eyes
Вчера купих две бодита, а днес едно комплектче много сладко. Може него да ползвам за изписването, защото е по малко и ще стои по мярка на малкия мъж. Ай, да се похваля, да нашара малко темата  Grinning
Скрит текст:

Кръста и мен ме боли като се претоваря с домашна работа, както направих онзи ден. След това повече почивка и минава.
Соник, аз също мисля да взема Babylove Една мама наскоро много ми ги хвалеше, каза че са по добри от памперс.
Ди, много неприятно с тази кашлица, бързо да се оправяш  Hug
Мигленче, чорапите горе долу все още успявам, но ботушите е цяло изпитание да ги обуя  Laughing а за събуване викам помощ  Blush
Мише, аз пък откакто съм бременна няма такова спокойствие на света. Толкова ми е леко и приятно на душата, че никой не е в състояние да ме издразни...само ми се усмихва  Grinning
Амонитка, много е хубаво това че сте се срещнали макар и за кратко  Grinning
Осинко, добре си дошла в нашата компания   bouquet Леко и приятно изкарване до финал и здраво бебенце. Количка аз си избрах Мамас енд папас сола. Много лека и маневрена. Купихме я ползвана със аксесоари, само чанта няма към нея. Не съм купувала кош за новородено и все още не съм сигурна дали ще имам нужда от него. Количката има легнало положение. Аз мисля я показвах, но пак  Grinning
http://www.ebay.co.uk/itm/Mamas-And-Papas-Sola-Green-Pushchair-S … id=p2047675.l2557
Ниа, бързо оздравяване на малкия   bouquet

# 649

За всички които смятат да пазаруват колички и прочие да спомена, че в Рая Тойс на бул. Черни връх 26 до 28.02 има намаление от 30% на всичко.
 http://rayatoys.com/
Оправи ми настроението   smile3521. Още в събота ще ги посетим. Мернах имитация на Stokke и ако е с -30% ще съм с още по-добро настроение. Гледам, че предлагат и Mutsy и с намалението излиза на добра цена.

Памперси мисля в началото да взема Pampers Premium Care 1, пък по нататък ще вземя други ако тези не ни допаднат.

osinko, добре дошла smile3525

spam2 Извинявам се, че съм все телеграфно. Но от таблета ми е трудно писането, а и като тръгна да пиша всичко забравям. Но ви чета   bouquet

# 650
Майчетата, който са харесали Mutsy Evo,  да й видят спирачката. Количката е супер, компактна, модерна, но е убиец на носове на обувки и пръсти на крака в лятото  Joy и ако има сняг става с коша отдолу снегориначка...Надявам се да не съм прекалила, но за тази цена, наистина не е домислено.
Миглена, май направо ще се местим. Много ни хареса апартамента, който видяхме днес. Нашия е 63 квадрата, спалнията ни е голяма и има място за креватче, но докога, иска ми се детенце да си има своя стая. А новия е с 21 кв отгоре, естествено по-скъп, но само с 250. Така и майка ми като дойде за 1 месец ще я настаня в детската, а бебо така или иначе ще е при нас няколко месеца. Лошото е че наистина трябва да е в рамките на последния уикенд на април  #Crazy
Зелделина, и аз да не пропусна, сега го разглеждам сайта на магазина, ако нещо ми се стори по-изгодно да пратя майка утре  Joy
Е пак се ядсоах, дори с намалението е по-скъпо...идиотска работа. Гледам за пеещо такова за креватче на

Желая на всички добро настроение и спокойна нощ без ставания Hug

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 23:14 от Zwezdicka

# 651
Добро утро  bowuu ей сега започвам наред пост по пост
Zori - за кожата на бебока беше лекцията, другия път -дишане при раждане Simple Smile като вляза в 45 дневния, мисля да ходя и на мола на Стамболийски -дали ще влезене нещо в главата, не знам, но при такова време вън няма да ме свърта в къщи
Mimoletka и Бейли -радвам се, че сте добре. То не остана, дано вече не се налага спа нито на вас, нито на други майчета
Коментирате килограми, тази сутрин се мерих -от нова година насам съм ковнала на тотал +10, но габааритите растат  Blush
Miglena_vl  Hug имаше и този път ефект от клеевата тинктура
Zeldelina с теб  сме късметлийки по отношение на сън Simple Smile вчера само 1 до wc
Zwezdichka ще опитам твоят рецепт с мед лимон и клеева  Peace, аз капвам разтвор в носа, но за гърлото това с меда ми харесва. И на мен ми липсва музата за готвене, някакси след работа съм мн изморена и хапваме нещо леко-спагети, салата...
Соник и мен ме обзема паника от мисли за несвършени неща, но се надявам през 45 да успея да се организирам ...за сега от към пелени взехме един малък пакет на памперс, но и аз виждам добри отзиви за дм-ските, така че и тях ще пробваме, като му дойде времето
Di83 кашлицата да не е на невна основа? На мен ми се е случвало така от притеснения да кашлям с дни наред
Osinko добре дошла в тайфата Simple Smile
Браво Teya, виждам широка усмивка Peace

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 08:28 от monicat

# 652
Добро утро!
Да се мерна и аз, че от 1 седмица не съм влизала, но нещо малката я мъчат зъби и не спим през ноща, а през деня сме по разходки, а и нещо много се изморявам напоследък и все ми се спи Simple Smile
Та лягам с нея да си поспя на обяд и  не ми остава време да ви пиша.
Гледам писали сте за памперсите. Аз съм най-доволна от Либеро, а дъщеря ми се обриваше от Памперс в началото, Пуфис също не са лоши. В момента ползвам Еви Бейби, защото са по-евтини, а Валерия пие много вода и един път като ги напишка хвърлям. Най-външното им покритие не е добро и ако детето е пишало повече като пипнеш памперса от вън се усеща леко влажен. Ама Либерото са на двойна цена ... но за малката ще купя Либеро в началото.
Да ви се похваля тази седмица за първи път оставих малката вечерта при майка и ходихме на гости с мъжо. От както се е родила не съм я оставяла за по-дълго време от 1-2 часа, а и това се случва рядко. Реших обаче да я оставя, че двойката в която ходихме на гости нямат деца, от скоро са заедно и бях сигурна, че няма да има условия. На всичкото отгоре ни поканиха в 20 ч вечерта!  #Crazy Все пак малките деца по това време вече си лягат. За много от вас, които очакват първите си дечица ще сметнат, че е нормално, но други ще разберат изумлението ми.
Валерия била много послушна и като отидохме да я вземем спеше сладко сладко Simple Smile
Заканих се, че след като е била толков послушна пак ще им я оставя  Twisted Evil

# 653
Добро утро !

Консултацията мина добре.Аз съм качила 3 кг. а бебо е станал 770 гр Simple Smile И плацентата се е залепила.
Ползвах Пуфис, мисля сега пак с тях.А сега са и едни шаренки  Grinning
osinko  welcome
Тази нощ нито веднъж не съм ставала Grinning Това си е постижение !

# 654
Мамита, абе нещо ме гони напоследък задушаване. Първо започнала съм да ходя бавно (като пате) лекичко, второ се задъхвам като за световно (за 28 г.с. нормал ли е???). Направо започвам да се чувствам тежичка, а и след падането ми в банята от вчера (друго си е с плюс 10-12 кг да цопнеш макар и по гръб). Абе май почва да тежи

# 655
Мамита, абе нещо ме гони напоследък задушаване. Първо започнала съм да ходя бавно (като пате) лекичко, второ се задъхвам като за световно (за 28 г.с. нормал ли е???). Направо започвам да се чувствам тежичка, а и след падането ми в банята от вчера (друго си е с плюс 10-12 кг да цопнеш макар и по гръб). Абе май почва да тежи

Споко и аз си пъшкам доста и се клатя като пате макар и да съм качила 7 кг засега.  А ни предстоят месеците, в които се качва най-много.  Rolling Eyes

# 656
Последно време и аз съм станала тромава. През деня се движа, но на вечерната разходка се движа като баба костенурка  hahaha

Нещо пак ме хваща хремата пфу Снощи след като се изкъпах, изкарах вечерта боса и днес логично съм хремава. Сега ще си взема Осцилококциум.

Добър ден  kaffeetrmker_2

Цяла нощ сънувах колички. Нещо почнах да се разубеждавам за фалшивото "Stokke", но пък ще се разходя, че с това примамливо намаление може да вземем по-рано количката, а и леглото. След малко излизам по задачи, първо през банката да заредя картата, за да поръчам на дребното дрешки. И после разкрасителни процедури, че нещо от сутринта пак ми е  smile3516 Нищо чудно и заради ретроградния Меркурий да е.

Пожелавам ви слънчев петък и приятен уикенд! Май го дават да се развали, но дано става за разходки.

# 657
Здравейте ! Hug

И аз днес съвсем набързо, защото имам мнооого работа!

Бейли, мимолетче, радвам се за хубавите новини за бебунковци и за вас!
Бейли, розаво ли е комплектчето, или така ми се струва?

Осинко, добре дошла!
Аз ако не успея да си уредя нова количка, в началото ще ползвам старата ни, която не е в най-цветущо здраве, но за начало ще видим - колкото издържи!
Тя на Чико, енджой фън и съм много доволна. Пак бих си взела такава ( даже ще взема, ако се уредя..ама чакам още да видя дали ще стане) Лека е - 8кг, много маневрена, проходима и компактна. Така наречения "зимен" кош за мен не е зимен, а по-скоро за новородени. Много ми е ценен, миналия път родих лятото. Но при пътувания си е идеално легълце и няма нужда от друго , докъм 6-ти месец.

Аз да чукам на дърво се чувствам все още много добре! Спя добре и всичко ми е наред. Рядко имам контракциийки с леки болки - тогава забавям темпото, докъто не преминат. Вечер обикновенно ми е по-тежко и съм по - неподвижна. Вчера например ходих бавничко, нещо ме подпираше, но пак за малко...

Е много неща искам да пиша и да отговоря, но нямам никакво време.
До скоро Wink

# 658
Здравйте майчета, днеска имах много работа от сутринта и чак сега успях да изчета какво сте писали и викам да се включва преди да съм излезнала в обедна почивка, че ще забравя какво съм искала да пиша.
Всички ставаме тромави май Grinning И аз вървя като пате, даже майка още преди месец /в 5-ия месец/ ми викаше много от рано си взела да ходиш като пате Grinning И определено съм взела да вървя доста бавно. Като вървя бързо се уморявам и понякога ме заболява корема.
Ниа бързо да се оправя детенцето ти Simple Smile
Бейли нещата са ти пак страхотни, за тези мъничките всичко е толкова сладурско Grinning
Тея и на мен ми се струва че вече си по добре  smile3521, и докато да го напиша и гледам днеска май не си пак много в настроение, айде да си го оправяш  Hug
Звездичка само като си помисля в края на април тепърва да се местите и ми става лошо, не знам на теб как ти е и как ще смогнете  newsm78 Дано бързичко да се оправите и недей се притеснява, щом е това което искаш все някак си ще се преместите  Wink
Моникет радвам се че си добре  Hug
Касиопея на нас ще ни е първо, не знам какво е...но в момента смятам че няма нищо лошо в това да го оставиш на бабите вечерта за да се видиш с приятели Simple Smile
Мимолетка браво за чудесните резултати, и те ще растат и ние с тях  hahaha И закуската е чудесна Simple Smile
Нито за памперсите съм решила какви ще са...нито количката знам каква трябва да е, може да вземем на племенника, по принцип е хубава, на външен вид, и като друго сигурно, но за сега толкова разбирам само от външния вид  Joy

# 659
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте момичета,
Ако някоя от вас желае да може ли да ми пратите покана за групата ви във фейсбука. Там съм като Ralitsa Peeva.Ще съм много благодарна. Как се развиват при вас нещата? При мен всичко е наред - влязох в 7 месец и вече се ориентирам да търся болница в Бургас, за сега идеята ми е да проуча всичките, които са тук, но като че ли се насочвам към Черноморска Бургас, който е от Бургас я знае. Моля някой ако знае повече информация относно тази болница и е от Бургас, да ми пише. Смятам лично да отида да проверя на място как стоят нещата и да говоря с лекарите в родилното там. Интересното е, че от няколко дена гърдите ми почнаха да отделят колоастра и бая ми цапат дрехите, но се оправих. Другата седмица ще ходя пак на преглед, да видя как е застанало бебчо, защото още не му знаем пола. Стискайте палци да го видя вече:) Ходя и на курсове за бременни и съм доволна от онова което научавам там. Бебчо доста рита. Особено нощем ме буди, но гледам да съм спокойна и даже си говоря с него, помолвам го да спре и то ме чува:)) Все пак се радвам, че е активно толкова, това значи че всичко при него е наред. Та това е от мен. Желая ви хубав уикенд и до скоро:)

Общи условия

Активация на акаунт