Отговори
# 405
  • София
Нашият клас е с японски и доколкото знам се запазва езикът при поемане на следващия випуск. Мога да поразпитам детето и за другите класни, защото по зелени училища ги е виждал Simple Smile
В заявлението наистина се подреждат само езици, а преподавателите ни ги съобщиха на първата родителска среща в началото на юни.

# 406
  • София
аз лека полека трупам разочарования от училището, главно в лицето на ръководството
Поредната тъпотия е да чакаме децата от начален етап да излизат от задния двор на училището
Аз като родител не смятам че е нормално това "нареждане".. Предната година пък бяха забранили на родителите да влизат в предния двор, само на тротоара можело да се чака, а тази направо ни изгониха от парадния вход, да не пречим на широкия взор на госпожа директорката #Cussing out #2gunfire

# 407
  • София, ж.к."Разсадника"
аз лека полека трупам разочарования от училището, главно в лицето на ръководството
Поредната тъпотия е да чакаме децата от начален етап да излизат от задния двор на училището
Аз като родител не смятам че е нормално това "нареждане".. Предната година пък бяха забранили на родителите да влизат в предния двор, само на тротоара можело да се чака, а тази направо ни изгониха от парадния вход, да не пречим на широкия взор на госпожа директорката #Cussing out #2gunfire

Да посмятаме.
Цитат
В момента броят на учениците в училище е 2250, което го прави и най-многочисленото училище в България.
Това е броят на учениците за миналата учебна година. За тази нямам точна информация, вероятно числото е по-голямо. Като го разделим на две, получаваме 1125. Толкова са приблизително децата в една смяна.
И нали се сещате какво ще стане, ако се изсипят майки, бащи, баби, дядовци или наети детегледачки да посрещат децата от началния курс във фоайето на училището?
Първа смяна ( според разпределението от сайта на училището за 1-4 клас):
18 паралелки Х 24=  432 деца
432х2=864 (деца и придружители)
За втората смяна: 10 парелелки х 24= 240 деца
240х 2= 480 (деца и придружители)
И допълнете още  деца до 1125, които щъкат из училището....Такава някаква излиза сметката.
Ако бъркам, поправете ме.
"Парите следват ученика". Сещате ли се за тази мантра? 

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 04:17 от hame

# 408
  • София
hame,
Сметката е вярна, само децата са повечко - например в нашия клас са 27. Аз също се влудявам от това извеждане към ул.Симеон, защото там е много натоварено движението и е ад. Освен това като вали в двора става направо езеро и миналите дни пак ги извеждаха отпред, а родителите търчахме като луди между Симеон и Пиротска Shocked
П.С.
Никога не сме прибирали детето от фоайето, както и никой от нашия клас, така че не виждам какво толкова пречим.

# 409
Здравейте,
Бих искала да споделя нещо от организацията на първи клас, или поне класа на моето дете.
Всеки родител се домогва до информация от класната по различен начин. Един знае едно, друг друго. На родителска среща не се обсъдиха важните неща, а зелено у-ще, мушами за чинове и т.н.
Все още нищо не мога да кажа за Г-жа Класната, но липсата на организиран поток информация към родителите е очевидна.

# 410
Здравейте,
Бих искала да споделя нещо от организацията на първи клас, или поне класа на моето дете.
Всеки родител се домогва до информация от класната по различен начин. Един знае едно, друг друго. На родителска среща не се обсъдиха важните неща, а зелено у-ще, мушами за чинове и т.н.
Все още нищо не мога да кажа за Г-жа Класната, но липсата на организиран поток информация към родителите е очевидна.
Не си единствена  Simple Smile И при нас е така вече трета година.Никаква организация и информация от страна на класната,която по прицип е скарана с компютрите , но за сметка на това им преподава по този предмет

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 15:45 от elyda

# 411
Здравейте,

Като Ви чета, май става въпрос за нашия клас. Класната лично на мен ми заяви да не я питам нея, а да си кореспондирам с другите родители. Детето се оплаква, че тя имала персонално лошо отношение само към него. Определено вече съжалявам, че се записахме в това училище.

# 412
  • София
Някой има ли информация каква става в 18-то?Преди половин час изкарваха децата на тротоара на Пиротска и имаше полиция.Моят син е втора смяна и се чудя дали е отново "бомба" newsm78

# 413
# 414
  • София
Аз говорих с класната и вече децата са върнати в училище, а втората смяна ще учат със сигурност.

Лошото е, че по-големите явно толкова ги мързи да учат, че сигналите за бомба не са рядкост, а след всички истински проблеми с атентатите във Франция най-малкото е неуместно #Cussing out

http://dnes.dir.bg/news/mvr-bomba-18-sou-20584642?nt=10

# 415
  • София
Здравейте,
Може ли да споделие името на Г-жа Класната поне за да имаме наблючдние и родителите на децата които тепърва ще бъдат записвани в 18 СОУ
Благодаря предварилтено Simple Smile

# 416
  • София
Здравейте! Има ли някой мнение за Петя Томова, начален учител в 18 СОУ. И коя паралелка (с какъв език) води?
Благодаря ви предварително! bouquet

# 417
  • София
Здравейте! Има ли някой мнение за Петя Томова, начален учител в 18 СОУ. И коя паралелка (с какъв език) води?
Благодаря ви предварително! bouquetж
До колкото съм чувала е отличен и взискателен преподавател

# 418
  • София
 Здравейте. Синът ми ще е първи клас тази година и едно от училищата, я които ще кандидатства е 18. Бихте ли споделили информация относно учителките, които поемат първи клас?

# 419
И аз мисля да кандидатставаме там,така че ако има някой да помогне с инфо за учителите,които ще поемат първи клас  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт