Отговори
# 420
Здравейте! Има ли някой мнение за Красина Иванова, начален учител в 18 СОУ. Благодаря.

# 421
  • София
Публикуван е приема за първи клас 2016/2017.
http://www.18sou.net/admission/first-class.html
Успех на всички кандидат - първокласници newsm10

# 422
  • София
 valya_v, при коя учителка е детето? Бихте ли я препоръчали? Ще се вземе ли предвид желанието ни, ако искаме да кандидатстваме при нея?

# 423
  • София
*Elle*,
Калоян е при г-жа Георгиева, която нееднократно съм писала, че препоръчвам с две ръце Grinning В момента води клас с японски език, но за догодина не се знаело от сега.
В 18-то избирате обаче не учител, а език, така че не можете да бъдете сигурни кой ще е класен.

# 424
Здравейте! Има ли някой мнение за Петя Томова, начален учител в 18 СОУ. И коя паралелка (с какъв език) води?
Благодаря ви предварително! bouquetж
До колкото съм чувала е отличен и взискателен преподавател
Не я познавам лично, но за една седмицс беше заместващ класен ръководител на сина ми. Мога да кажа, че толкова допълнителни занимания, проверка на тетрадките и подредени задания не бях виждала да носи вкъщи...той също беше доволен от отношението и...

# 425
Здравейте, до всички родители на начален клас, имате ли опит със загубени вещи на децата ви в училище? Какъв е редът за евентуалното им намиране?
Днес мояъ синковец от 1 клас си е забравил зимното яке на двора...сетил се е, че го няма като си е тръгвал...не са му позволили учителките от занималнята да си го потърси на двора...
Аз уведомих класната, но тя каза, че ще провери при охраната...ако там го няма има ли алтернариви за намиране...да се видят камери или нещо подобно кой може да го е взел?
Благодаря

# 426
  • София
Много неприятно,дано се открие!
Ние досега само една шапка сме забравяли,но си я намерихме в стаята на следващия ден.

# 427
  • София
 etaniel,
Намерихте ли якето? Моят синковец си е забравял телефона поне 2 пъти (толкова са ми известни на мен  :mrgreen) в училище и винаги се е намирал или в другия клас, или при охраната.

# 428
Здравейте,
Да, намери се якето при охраната Simple Smile
Мъжът ми отишъл и плахо попитал "тук едно забравено синьо яке да има случайно", а охраната казал "ааа, тука няма само едно синьо яке, ела да си избереш" Wink
Казал, че каквото се намери на двора му се предава, не крадат учениците, което е похвално Simple Smile
Браво за това

# 429
Мили мами и татковци, аз искам да споделя друг казус, който вече взе да ме мъчи, тъй като май излиза от граници и искам да попитам дали при някой от вас е имало подобно нещо...
Споменах, че синът ми е първи клас за учебната 2015:2016....за сега няма да споменавам паралелката...
Дисциплината, която се подържа в класа е много ниска и децата масово: се бият в междучасията; псуват (включително и момичетата); късат и унищожават вещи на другите деца; тъпчат храната на други деца по пода; гледат кървави и какви ли не клипове в интернет през мобилните си телефони, тъй като класната им е казала паролата за wi fi на училището; децата биват оставяни сами в стаята всяко междучасие; синът ми е снимал клипове на масови боричкания, въргаляне по земята, показване на средни пръсти и тн в класната стая;
Не искам да споменавам факта, че идва вкъщи всеки ден с минимум по 2 нови синини, целите му крака са насинени...като го питам какво се случва, той лаконично отговаря, че да се борили, еди кой си му скачал по главата и тн
За съжаление това продължава от началото на годината...смятах, че е временен период на нагаждане, но вече и втория срок тече с пълна сила...
Най-притеснителното в случая е, че класната явно е безсилна да се справи или просто не полага усилия. Предприела е тактика на атаката е най-добрата защита и ходи и се оплаква на всеки родител по отделно за всяко отделно дете...днес този направи това, онзи онова и тн..лошото също е, че няма отзиви от другите родители и всички изглеждат доволни...
Моля споделете според вас това нормално ли е за първи клас? Как е било/ е при вашите деца? Какви варианти за справяне със ситуацията има?
Не искам да си внушавам, но на няколко пъти сме имали заместваща класна, ситуацията е коренно различна, не е имало такова ппложение с дисциплината...което още повече ме навежда на мисълта, че повредата е в нашия телевизор
Стана много дълго, извинявам се за което
Благодаря

# 430
  • София
Etanel
Сменяйте класната✌

# 431
Леле, много радикално...
Не ми се ще да го местя детето постоянно, ще ми се да вярвам, че първи клас е демо версия и от втори нещата ще се оправят...както се казва - първата палачинка се дава на кучето
При никой от вас ли няма подобни проблеми?
Тя като цяло е мила жена, но не може да се справи с тая анархия или (което не ми се иска да вярвам) не иска...
Да не споменавам, че с учебния материал май не блести толкова много, карат си го на мускули на детето...което колкото си може...

# 432
  • София
А защо се претесняваш да кажеш в коя паралелка е?Току виж,като споменеш,се появят и други като теб!
Аз незнам дали съм споменавала,моят син е в немската паралелка,класна им е Г-жа Начева,нямаме оплаквания,дано и така да си остане Praynig

# 433
Ами да, за същата става дума...не знам, аз имам притесненията, които изразих...съгласна съм, че моето дете не е от най-мирните, говорим и взимаме мерки на ниво семейство...но това, което виждам и той споделя и клиповете, които видях в телефона му говорят за лоша обща дисциплина...аз за това питам дали и при другите е така и това трябва да се счита за нормално или все пак е проблем...

# 434
Аз не се притеснявам да споделя, просто не искам да излезе, че подронвам нечий авторитет и определена паралелка поради субективно мнение
Не обвинявам никого на този етап, тъй като нямам база за сравнение и нещата, които описвам може да са нормални, въпреки че със синините по краката надали (а и не само моят син се връща насинен вкъщи)
Най-вероятно тези теми се четат от училището и затова искам да кажа, че към момента нямам конкретни претенции към никого...има и добри страни като комуникация и добро отношение към децата, добра организация на събития и външни училищни проекти...надявам се нещата да влязат в едни по-нормални рамки, като съм с две ръце да се работи по формулата дете-родител-учител

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 11:17 от etaniel

Общи условия

Активация на акаунт