ИСТАНБУЛ в очакване на лалетата [тема 28]

• 50 610
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас / UK
Госпожооо,  Hug никакъв проблем аз съм ЗА  Mr. Green Пък сметката все ще я платим някак си,ако трябва после и чашите ще мия един-два месеца там,за да се издължим  Mr. Green

Аааа, ей как веднага гледаш да се уредиш, значи ?! Говори за двама - може да имат нужда и от чистачка - месец, два - колкото дойде !  Wink
Joy Joy Joy
Оххх,Госпожо, как ме усети само  Blush Ама как ще те правим чистачка тебе,нещо по-квалитетно ще спазарим да вършиш  Hug

Хаймани, само за скитане мислят.  Mr. Green

ПП Аз съм ЗА.

ППП Спрете се, бре, не мога да публикувам.

Хаймани вика   hahaha Мимиии,  Hug ти щото изобщо никъде не ходиш,само у вас си седиш  Mr. Green

# 346
 smile3521 от вас очаквам дата, час и сборен пункт и съм там newsm68

# 347
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ми, Рейна не е баш толкова скъпо  newsm78
Cocktails prices are around 30-60 TL. It is open between 23.00-05.00 every day. It is free to enter during weekdays and 50 TL during weekends.

Иначе, има алтернатива - клуб НуПера (Нутерас)

http://www.cool-cities.com/nuteras-17454/

Coctails are 18- 30 TL. During weekdays it is open from 18:00 to 01:00 and from 18:00 to 04:00 at weekends.

# 348
Ама не ни трябва алтернатива, ще отидем и в двете !  Party Party Party

Чефи,  Hug знам аз !  Wink

# 349
Кой ще се заеме с организацията?  newsm78

Бялк, не си ли в отпуска тогава?

# 350
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Винаги ни трябва алтернатива, иначе само в Рейна ще ни писне  Laughing

# 351
Чефи, благодаря. Предполагах за времето, че е така.

# 352
Винаги ни трябва алтернатива, иначе само в Рейна ще ни писне  Laughing

Peace Аз имах предвид, че ще ги редуваме !  Wink Сега търся и един друг клуб, много „оборотен“- моят любимец често го посещава !  Wink

# 353
Госпожо чакаме инфо newsm03
Шебече добре че я разкара тази руса матрона Shocked . Много ти благодаря за информацията така Рейна ми се вижда постижима /къде ги четеш тези нещица/

# 354
Момичета! Здравейте, април ми предстои разходка до Истанбул с ТА. Но само пътуване и спане, останалото ние ще си го организираме. Файлът ми е около 15стр. и е само с инструкции  Laughing Изчетох няколко от темите ви и сега се връщам назад, за да чета по-старите.
Мнооого интересно пишете, обяснявате, напътствате. Мисля, че за всеки въпрос сте написали отговор. Аз съм била там преди 100г, но си спомням прекрасния априлски Истанбул... или беше мартенски? Нищо, дано случим на хубаво време.

Дори не смея да поитам нещо, тъй като програмта е готова, а и не познавам състоянието на нещата там, на терен, за да питам. Но, за следващото ходене със сигурност ще имам въпроси. Дано намеря кой да дойде с мен отново  Joy Ей, ненаситно око....

Засега програмата е следната - 2 пълни дни и половин трети.
1 ден- исторически център - Галата - Истикял - мисля, че едостатъчно, като не съм сигурна дали ще успеем, като вмъкнем и Капалъ и Египетския пазар.
2 ден - каквото остане от първия, плюс разходка по Босфора.
3 ден - неделно шляене из района Simple Smile

Съобразено е с работното време на пазарите. Евентуално, последния ден можем да направим разходка до Принцовите острови, но аз предпочитам да гледам хората как си живеят и да меря улиците. Може би и аз съм за К.О.Т.К.И.-те  Laughing

Искаше ми се да вляза в Топкапъ и Св София, но тъй като планирам следващо ходене с детето, този път ще ги пропусна. Знам, че някои от музеите имат безплатен вход за деца от чужбина до 12г, затова този път само отвън ще ги гледам Thinking
 Дано се случи да заведа и детето. Малко ме е страх сама с детето там, ама.... Ще видим.

Аз продължавам да ви чета, вие си пишете  Hug Много сте интересни!

# 355
  • у нас
Знам, че някои от музеите имат безплатен вход за деца от чужбина до 12г,

Стана ми интересно. Споделете кои са тези музеи. Simple Smile

# 356
  • Varna, Bulgaria
Малко ги е разтърсило в Истанбул в ранните сутрешни часове...

http://gecce.com/yasam/haber/istanbulda-38-buyuklugunde-deprem

# 357
Знам, че някои от музеите имат безплатен вход за деца от чужбина до 12г,

Стана ми интересно. Споделете кои са тези музеи. Simple Smile

Е, чета в сайтовете на Топкапъ и Св София. За Долмабахче не се интересувам, защото е еднотипен с евпорейските дворци и мисля да го пропусна Simple Smile
http://www.topkapisarayi.gov.tr/ - na vizit info
Who can enter for free?
•   Foreign children between 0 and 12 years old.

http://www.ayasofyamuzesi.gov.tr/en/ziyaret.aspx

Тук също. Значи, Топкапъ, Харема и Св София са спестени 60 лири, ако не ги плащам на агенцията.
В момента си вадя кредитна карта, днес пуснах искането, за да мога да си купя билетите онлайн. Но ще платя само да мен, дребния влиза по съвместителство. Затова мисля сега да огледам пейзажа, а някой ден да идем с него само на екскурзия за ден-два и да ги разгледаме отвътре. И той покрай бабаси гледа ВВ, та, може да му е интересно.
Само ме притеснява сама с дете в Истанбул и при толкова бежанци... все пак е мюсюлманска държава, а аз съм чужденка. Ще видя и ще преценя.

# 358
Истанбул, особено централните му части е толкова туристически, а и толкова европейски, няма място за притеснение  Peace

# 359
Дано е така, Red Shoe  Simple Smile

Вижте какъв стайт намерих. Сигурно е пускан тук, ама нали съм нова...

http://www.3dmekanlar.com/tr/hunkar-kosku.html

Общи условия

Активация на акаунт