МБАЛ Бургас - тема VI

• 105 562
  • 637
  •   1
Отговори
# 435
На мен ми отговориха на всички въпроси, показаха ми как да го слагам да го кърмя, помолих да ми покажат как точно го къпят те, нямаше проблем, педиатърките също ми обясниха това което ме интересуваше. m.g. aко има нещо конкретно, което искаш да знаеш или те интересува може да ми пишеш на лични, за да не спамим, ще ти отговоря

# 436
  • Бургас
За дрехите  - каквито занесете, с такива ще го обличат или вие сами. По-удобно е бодитата да са с копчета отпред на корема, не на рамото. Бих посъветвала даже, ако имате ползвани дрешки от друго дете или по-обикновени да вземете тях за болницата, тъй като всеки ден мажат пъпчетата с едно лилаво нещо ( забравих му името, но много цапа и трудно се пере.
А относно кърменето - питайте, но не слушайте всички съвети и най-вече си вярвайте, че можете да си нахраните детето. Особено след секцио не може от раз да текнат 30-40 мл, иска се малко търпение и постоянство, а не веднага дохранване и в последствие отбиване.

# 437
Няма значение дали ще занесеш боди или камизолка,важното е да се облича и съблича лесно.Както по-горе са писали,по-добре да са по-обикновени дрешки,защото от пиоктанина,с който мажат пъпчетата,се зацапват в лилаво,което не се пере.

Държат на памперсите,даже на нас ни искаха още.
Иначе за родилката-повечко лигнин-поне три пакета и някакви нощни превръзки,еднократни чаршафчета 80/180-около десетина.Това се сещам на първо време

# 438
  • Бургас
На мен пък от един пакет лигнин ми остана даже, но имах и превръзки, а еднократните чаршафи ми бяха 60/90 и 5 ми стигнаха. Те са основно за реанимация, горе вече не се цапаше, ама да има...

# 439
Накой да знае дали в момента се правят записи на тоновете, защото миналата седмица ме върнаха. Били им развалени мониторите. А имам час за утре и не искам да се разхождам напразно.

# 440
Късно се включвам,но все пак-имат телефон за записване,за да не се разкарвате излишно:
056/89-49-23

# 441
Здравейте някой може ли да ми каже каква е цената за нормално раждане секцио и избор на екип : )

# 442
за нормално раждане без избор на екип-безплатно,за непланово,спешно секцио-също безплатно.
ИЗбор на лекар-350 лв
Избор на екип-550 лв
Присъствие на нормално раждане-80лв
Присъствие на секцио-100лв

# 443
 Благодаря за информацията : )

# 444
А кога точно се прави този избор на екип/лекар? При постъпването в родилното или преди това?

# 445
Преди това.Ако си решила,че искаш даден лекар да те изражда се свързваш по-рано с него и се уговаряте.Той ти казва дали е свободен,дали ще е в града,дали няма друг ангажимент и така.Без предварителна уговорка няма как да си викнеш доктор.

# 446
Аз съм се насочила към д-р Душепеев,но не знам  дали от сега трябва да го посещавам всеки месец, тъй като съм още в началото на трети. Иначе ЖК си записах в Света София, че ми е най близо. За това ще ми е в помощ ако някоя от вас сподели как е минавало следенето на бременноста при д-р Душепеев,защото искам и при него да раждам,а и раждането ще е секцио поради мидицински причини

# 447
  • Бургас
Душепеев май не води ЖК  newsm78

# 448
Аз при него отидох на първи преглед за установяване на бременност. После за през месец, през два се уговаряхме. Тъй като по ЗК май два или три пъти се гледа на ехограф бебето (не помня колко точно), така ги планирах посещенията при него, че почти всеки месец си виждах бебчо.

# 449
Преди това.Ако си решила,че искаш даден лекар да те изражда се свързваш по-рано с него и се уговаряте.Той ти казва дали е свободен,дали ще е в града,дали няма друг ангажимент и така.Без предварителна уговорка няма как да си викнеш доктор.

По принцип да избрах си вече лекар,който искам да присъства на раждането.Питах го дали е съгласен съгласи се.Питах го,ако почна да раждам и той не е на смяна как да процедирам и той каза да направя избор на екип. И до там ни бяха уговорките.

Общи условия

Активация на акаунт