МБАЛ Бургас - тема VI

• 105 558
  • 637
  •   1
Отговори
# 450
В такъв случай като почне раждането му звъниш независимо по кое време и щом е поел ангажимент към теб трябва да дойде Simple Smile Ти към кого си се насочила?Защото и аз съвсем скоро ще раждам в Окръжна и се чудя дали да си избирам лекар?

# 451
  • Бургас
Аз съм се насочила към д-р Душепеев,но не знам  дали от сега трябва да го посещавам всеки месец, тъй като съм още в началото на трети. Иначе ЖК си записах в Света София, че ми е най близо. За това ще ми е в помощ ако някоя от вас сподели как е минавало следенето на бременноста при д-р Душепеев,защото искам и при него да раждам,а и раждането ще е секцио поради мидицински причини

Аз го посещавах на частно, а консултацията си я водех при друг лекар. В общи линии ходех при него дори по-рядко от на месеца веднъж.

# 452
Инна Пейчева,насочих се към д-р Кироваков.Той ми следи бременността,доволна съм, и искам и той да ме изражда.Аз съвсем скоро трябва да раждам,ако искаш мога после да споделя впечатления Simple Smile
Ти кога трябва да раждаш?

# 453
И аз съм чувала само хубави неща за него.Аз съм за 12-и юни,но се следя при Недялков който също трябва да влезе в редиците на лекарите от Окръжна.Ако пък не успее най-вероятно ще разчитам на дежурните...дано са читави  Grinning

# 454
А каква е цената на секциото по медицински причини?
И да не прозвучи тъпо, но каква е разликата между избор на лекар и избор на екип, евентуално кое би било по-подходящо при секцио?

Някой знае ли какво е нивото на компетентност на неонатологията?

# 455
Момичета, и аз раждам при Кироваков! Ако имате въпроси съм насреща  Wink

# 456

Ами от кога се следиш при него и нормално ли ще раждаш?

# 457

Ами от кога се следиш при него и нормално ли ще раждаш?

Имам грешка в поста Simple Smile Извинете ме! Родих в края на януари, секцио

# 458
Амария, планово ли беше и имаше ли избор на екип? Колко плати?
Кога ти дадоха бебето?

# 459
Доктор Кироваков беше на смяна, секциото беше планирано! Не платих нищо...
Малката беше при мен на 4 ден, макар че можеше и на 3 ден да си я взема, защото тя беше добре, но аз влезнах да раждам малко хремава и затова по мое желание тя остана още една вечер в Неонатология

# 460
Здравейте момичета. Искам да Ви попитам някой води ли си ЖК при Габровска и дали Ви гледа на ехограф на всеки преглед. ( Тя ми води ЖК през 2010 и ме гледаше всеки път, без да ми е искала пари)  Сега като ходих за установяване на втората ми бременност при Кироваков , той ми каза че имам право на 2 прегледа- за установяване и в 5 месец. И съм в дилема. Моля някой ако сега се следи при Габровска да сподели. Благодаря ви

# 461
И аз съм чувала само хубави неща за него.Аз съм за 12-и юни,но се следя при Недялков който също трябва да влезе в редиците на лекарите от Окръжна.Ако пък не успее най-вероятно ще разчитам на дежурните...дано са читави  Grinning

Днес Д-р Недялков е оперирал в Бургасмед секцио.

# 462
Здравейте, предстой ми раждане до средата на този месец в окръжна болница искам да попитам има ли други мами в този интервал от време, стегнахте ли сака...

# 463
  • Бургас
Някой по-горе питаше за неонатологията. Днес разбрах, че шефката на неонатологията в Бургасмед д-р Стиляна Томова е напуснала, от около два месеца се е върнала в МБАЛ Бургас и вече е началник на неонатологията там.

# 464
Някой по-горе питаше за неонатологията. Днес разбрах, че шефката на неонатологията в Бургасмед д-р Стиляна Томова е напуснала, от около два месеца се е върнала в МБАЛ Бургас и вече е началник на неонатологията там.

Те Бургасмед са им намалили и нивото на компетентност на неонатологията, тъкмо преди малко го коментирах в тяхната тема. Заради тая история никой няма да иде да ражда там. http://www.bestdoctors.bg/article/id/1447261
В Девата пък ще има отлив заради цените и всички май ще се завърнат в Окръжна. Пък там като се претоварят от работа и родилки ще стане като едно време, няма да има места и пак циганки и българки ще са на едно, акушерките им ще са по-сърдити от всякога и пак ще има разделение на - тези им обръщаме внимание щото са си платили, а другите да се  спасяват. Ще започнат пак масово жените да се оплакват от условията и отношението. Ситуацията която се заформя, въобще не е приятна за бременните.

Общи условия

Активация на акаунт