Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 29 тема

• 39 025
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
  • София
тристана значи хемоглобина вече е в норма , а ти се виждаше невероятно. Много се радвам за теб!
miila честито и на теб!   bouquet това са страхотни новини

# 211
  • Пловдив
Браво за хубавите новини. Все така да сме Simple Smile
Тези дни ми е по-спокойна матката. Шийката е 3 см. Бяхме на ФМ. Всичко изглежда добре. Другата седмица ще ходим на още едно мнение

# 212
Miiliia
Страхотни новини
Гледай да почиваш
Все едно гледам себе си със същите вълнения
За еднообразието на дните
И мен ме обхващат едни мисли  Sick
Всеки ден  и съща програма като погледна времето е минало
Утре съм на преглед и ще пиша  кои градини гледате
За септември ли ?
Това а градината е голяма емоция и за детето и за мама
Аз все поплаках с него
Беше ми много трудно да го пусна:)
Нямам търпение сега да го спра вече че така и не свикна
А е в частна до обяд само
Гледат го много
Но не все плаче  сутрин вече 5 месеца, но пък някои деца свикват
И има положителни страни занимават ги разнообразие ,общуват с други деца

Тристана и при теб хубави новини  ,прекрасно си се справила с хемоглобина

Ти си на финала  Hug
 За всички  bouquet

# 213
Браво за хубавите новини. Все така да сме Simple Smile
Тези дни ми е по-спокойна матката. Шийката е 3 см. Бяхме на ФМ. Всичко изглежда добре. Другата седмица ще ходим на още едно мнение

Ще чакаме добри новини и от те на ФМ
Къде ще ходите ?
Дано все така спокойна матка и кротка шийка Simple Smile)

# 214
  • Пловдив
Другата седмица сме при д-р Стратиева.

Оф, снощи ме побърка бебо. Така се беше намърдал ниско долу, само се въртеше и коремът се издуваше, но имах и болка. Това продължи към час и контракции получих, но сега е добре.

# 215
Здравейте мами,да се отчета и аз. Не стига,че лежа ами и бъбречна криза си докарах, с повръщането, диарията и болките. С лекарката ми бяха пазарлъци да не влизам в болницата,че ми писна..за 3 път щеше да ми е !Пия си всичко и кротувам. Вече постихва,че от неделята ме тръшна и надигам лека полека глава.
Вие имате ли проблеми с храната ? Не говоря за бъбречната ми история, но съм в 5 месец и все още ми е трудно да ям всичко.Гади ми се от повечето и имам зверски киселини.
pival, успешна ФМ, знам,че сме в един ден и двете Simple Smile

# 216
  • Пловдив
knick_knack, благодаря и на теб.
Оф, аз никога не съм имала бъбречна криза, но знам, че много боли. Бързо оправяне.

Аз вече хапвам почти всичко, НО започват да се обаждат киселини  или ми се надига стомашен сок (не са киселини), ама нали все лежа Sad. Ако съм много зле пия малко газирана вода, сега помага.

# 217
Здравейте,още една лежаща мама  Simple Smile Със серклаж в 17 г.с. без почти никакви контракции,но с шийка отворена и околоплоден мехур опрял в серклажния конец,който е на 1 см. Няма пълно изглаждане на шийката,което е единственото хубаво нещо (за сега ).Лежане,лежане и пак лежане...надявам се поне до 34 г.с. да удържа прекрасната госпожица в мен  Peace Ще ви попропчета да се запознаем ,Пивал ,ето ме и тук  Mr. Green да разнообразя лежането  Peace

# 218
 Здравейте момичета!
И аз съм във вашият отбор вече 4 седмици  Simple Smile. Направиха ми серклаж в 15 г.с., имам постоянно и контракции ooooh!..... та ше си полежа. Терминът ми е за началото на август, и според моята докторка ще си имаме още едно момченце.
 Желая на всички леко бременност и щастлив финал! Ще следя темата Hug 

# 219
  • Пловдив
Мини_мони, добре дошла и тук  Hug

Miracle@, успех и на теб.

# 220
  • София
Miracle@  , mini_moni , добре дошли момичета. До края само положителни мисли и с тумбачетата да го добутате поне до 9-ти месец. Hug
knick_knack бързо да се оправяш и успех на ФМ.
pival успех и на теб следващата седмица.

# 221
Pivai
Успех и от мен на ФМ
knick_knack
Много неприятно и аз знам ,че боли много Hug
Дано не се повтаря Simple Smileи да минава по леко
mini_moni
Добре дошла 
В тази тема всички успяваме   bouquet
Така не посрешнаха момичетата тук и се подобрявам  всеки ден и вярвам в щастлуеия финал за всички Miracle@
И на теб добре дошла и успех
Имаш детенце Simple Smile има ли кой да ти помага
прегръдки на всички:)

# 222
  • Варна
Момичета  Simple Smile един ден да не вляза и вие сте писали , писали  Wink)))
Тристана, Пивал - Радвам се за добрите новини.
чакаме добри новини и от ФМ.
Добре дошли на новите момичета!!! Ще успеем всички! Praynig Hug
Елфи -  за есента за първа група гледаме. Понеже и някои частни сега имат кампании до края на март. Не знам как ще го пускам, аз ще плача повече от него, а ако той не се адаптира бързо, със сигурност ще ми е много тежко. Искрено се надявам да му намерим мястото, където да се чувства добре. Във Варна има само една градина Монтесори и нея посетих дднес, понеже е малко надалече и док ми даде зелена светлина да се подрусам Wink имам още три частни да видя, които съм харесала.. а иначе ще пусна и за държавна. Аз за себе си нямам още конкретно мнение.
Лека нощ на всички!

# 223
  • София
Добре дошли на новите момичета!  Heart Eyes Както ме посрещнаха мен- темата е късметлийска  Hug

# 224

Честит празник на всички майки, съпруги и най-вече прекрасни и можещи жени с пожелания да сте все така вдъхновяващи, подкрепящи, можещи, знаещи. Бъдете обичани и излъчвайте обич. Бъдете щастливи и спокойни. Няма по-красиво нещо от спокойната, красива и уверена в себе си жена. Весел празник   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт