Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 29 тема

• 39 022
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Мога да ви споделя как ходих по-миналата нощ на спешен кабинет в 3 през нощта, заради болки в корема. За късмет дежурен беше моя лекар, който пък довършваше едно раждане, та докато ми записваха тоновете, си припомних как звучи последната част от програмата  Simple Smile

Нямаше проблем в крайна сметка, явно заради тъпия диаспорал, който пак ми разбърка червата ...  Имам мускулна треска на целия корем сега.

# 46
  • Пловдив
Радвам се, че всичко е наред

# 47
Тристана
Радвам се че сте добре
Като си припомня и аз как тичах по спешните
А диапорама не може ли с магнеторот  да се замести
Аз с предната бременост  пиех само  него  от до края
Знам че прахчето по лесно се усвоява но ако ти докарва такива грижи
Важното е че си добре:))

# 48
  • София
Ми, държи на диаспорала докторът. Аз през месец и половина съм в спешен, така че - живот и здраве, ако вървя по тази схема - следващия път си е време за раждането  Laughing

Слънчево настроение на всички момичета!

# 49
 Joy
Да права си
Усмихнат ден:)

# 50
Здравейте,днес бях на консултация и на запис-всичко е наред с бебо,но си е седалищно все още както беше и баткото,но нищо и без това секциото ми е в кърпа вързано,вече имаме и дата но от суеверие няма да я кажа,само ще споделя че е скороооо  Heart Eyes Целувки и положителни емоции за всички мами от мен  Hug

# 51
  • Пловдив
 Petinka1989, не останало  Hug. Леко да минава и после те чакаме с хубави новини.

# 52
Мерси,ще се похваля непременно Hug

# 53
Мерси,ще се похваля непременно Hug

Браво
Чакаме прекрасни новини
И на мен ми е в кърпа вързано секциото
Ще даваш съвети после Simple Smile)
Многооооо безпроблемно и леко да мине Simple Smile  bouquet

# 54
Разбира се,каквото те интересува  Hug ще казвам,а при теб защо се налага секцио?

# 55
Защото получих като бонус към разкритието Simple Smile)
Ингвинална херния с разширена вена  на срамната устна и може при естесвено да направя кръвоизлив
И сега уж се пазя за скъсяването и заради хернията ако се усложни трябва да ме оперират преди термин
Сега стискам до 36 ако може и повече за да направят 2в 1 операции Simple Smile)
Гледай сега себе си
Много се радвам че не ти е останало много време
Когато се възстановиш ще дойде време да питам ако имаш време да пишеш
Къде ще раждашш
Аз заради двете операции в майчин дом

# 56
  • Варна
Здравейте момичета,
тема 29 Simple Smile аз бях в първата и ето ме отново тук...
В тази тема преди две години и половина намерих много приятели , с някои поддържаме връзка , с които сме в един град се виждаме.  Много ми е скъпа на сърце.
Ще се представя набързо - трета бременност ми е, първото ми бебче го изгубих в 22 седмица след разкритие и спешен серклаж, който не даде резултат.  После с профилактичен серклаж и много лежане и треперене износих моето момченце. Сега отново съм във вашите редици. Сложихме серклаж декември, вече съм в 21 седмица и ще си имаме момченце.  Сега съм отново пред изпитание. Имах много лош резултат от БХС и не исках да рискувам с амнио.  Пуснах ДНК тест в германия - пренатест и ми бавят резултатите, а аз вече съм на ръба на нервна криза. Нещо не ми се отдава положителното мислене... Стискате ми палчета.  Надявам се да ме приемете в редиците си Wink Лека бременност на всички! Hug

# 57
С теб сме Simple Smile
Скоро една мама имаше бхм 1:49
Следа мноого се оказаче всичко е наред
Така че резултата не е винаги критерии
Стискам палци минах през една загуба като теб и знам какво е да чакаш резултат Simple Smile
Всичко ще е наред
Много вяра и позитивно мислене

# 58
А резултат от втория бхс ли е
Той знам ме е спи голяма неточност от първия
Аз дири не и направих по тази причина ?

# 59
  • София
Стискам палци, Miilla Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт