Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 29 тема

• 39 025
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
Браво, че си ги овладяла. Peace
Аз пия диаспорала три пъти, но лекарите казаха,  че е много,  най добре се консултирай, а и ако нямаш чести контракции по добре не прибягвай до големи дози.

# 541
Пак започна да ме боли и ще ходя на лекар. Вредно ли е честото гледане на ехограф през 5 дни съм при лекарката ми. Освен бусколизин реших да пия и ношпа добре ли направих.

# 542
  • Варна
wini -   иди да те видят, но може и от червата да е провокирана подобна болка, но най добре да си спокойна

# 543
Записах си час на часно при един многонпрехвален лекар. Но часът ми е чак за сряда. Каквото такова. Днес се успокоиха контракциите но много чистих импак се явиха. Май съм си виновна сама, но няма кой да помогне Sad

# 544
  • София
Уини,никакво чистене.Това най-много предизвиква контракции поне така каза моята лекарка.

# 545
  • Пловдив
 winipooh, извинявай, но не те разбирам... Вчера едва успокои контракциите и днес започна да чистиш... Най-доброто е лежане, но ти си знаеш.

# 546
Златен мъж си имам аз засега - готви, чисти, на работа ходи...всичко. Дано издържи още няколко месеца.
Аз се чувствам безполезна, това което най-много мразя.
Стискам зъби и гледам "Игра на тронове'.
Пазете се   bouquet

# 547
Изобщо не си безполезна,  бориш се да дариш живот на едно малко човече в теб  Hug  Това е най - важното.
Уинипух, не искам да те плаша, но погледни много сериозно на нещата. И аз като теб с първата бременност чистих и т.н докато не разбрах колко страшни неща могат да се случат, които са необратими.

# 548
Така е момичета, но получавам непрекъснат укор че не се грижа за къщата и т.н. Не искам да навлизам в подробности за положението в което се намирам  Sad

# 549
Обясни колко е сериозно положението, сигурно не ти е лесно, но бебчето е преди всичко.

# 550
  • Пловдив
 winipooh, сигурно не ти е лесно, но бебето е преди всичко. Ти не можеш сега. Пускай капаците и гледай най-доброто за бебо. Миналата година загубихме бебе, защото лекарят подцени положението ми..... Не вършех нищо кой знае какво.. Моля те, пази се и извинявай за досаждането, но го правя за добро  Hug Hug

pala4inkova, и аз се чувствам ужасно безсилна, но не и безполезна. Свикнала съм да си върша всичко сама...

# 551
  • Варна
wini Hug  спокойствие и непукизъм...опитай се! ти си знаеш какво ти е, но бъди по дебелокожа.  сега дори подритвам , ако има неща на земята - който иска да го вдига, гадно ми е , дразня се, ноооо   дотам...
първата брем  по никакъв начин не промених ритъма си на живот, докато не получих най-големия шамар... не казвам, че това е било причината. Ако бях като някои жени, които при нормални брем охкат и ахкат за всичко, може би щях да хвана проблема навреме.  Пази се , доколкото можеш Hug Hug

# 552
Благодаря за подкрепата момичета. Опитвам се възможно най много да почивам, за бебчо си заслужава.

# 553
  • София
Здравейте лежащи бъдещи мами! Hug Да се присъединя и аз към вас.От два мес. и половина натискам леглото и май така ще е до края така, че пльок и аз при вас. Laughing

Проблемът ми основно са честите контракции, и някак си удържам шийката, на прегледа вчера беше 4см.Виждам по лентичките ви,  че сте почти към края, на триместъра..дано и аз да устискам до август.. Praynig Praynig

# 554
  • Пловдив
Сърчице***, добре дошла и успех!

Общи условия

Активация на акаунт