Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLI

• 54 171
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
Севън... не съм го гледала, като видях за какво става въпрос, направо се уплаших, да не излезе някоя страшна глупост и да се ядосвам после. Хубав ли е?

Психопатите много ми хареса на мен, посмях се доволно.
In Bruges не си ли гледала, на същия режисьор е. Това като ориентир какво да очакваш.

# 391
  • Belgium
Седемте психопата, на мен ми беше ужасно дървен. Очаквах много, а ми дойде едно голямо нищо. Помня че някъде назад по темите го бях оплюла подобаващо  hahaha

Гледах най-после и аз Dallas Buyers Club - много очаквах и филмът оправда всичките ми очаквания. Матю forever  Heart Eyes

По препоръка от темата гледах и Mr. Morgan's Last Love (http://www.imdb.com/title/tt1838603/) - определено ми хареса, бавен, деликатен и нежно тъжен. Но си трябва определено настроение, за да се гледа.

Случайно попаднах на The Art of the Steal (http://www.imdb.com/title/tt2172985/?ref_=nv_sr_2) с Кърт Ръсел и препоръчвам за разтоварване. В началото ми се стори, че долавям лек Гай Ричи полъх, но не беше досаден, а и не продължи дълго. Имаше си и хумор, и екшън, а и аз обичам истории за крадци на предмети на изкуството.  Laughing

# 392
а и аз обичам истории за крадци на предмети на изкуството.  Laughing

Сигурно си го гледала, но в този ред на мисли да препоръчам The Brothers Bloom.

Мерси, Крис, ще гледам, ще видя. Grinning

# 393
  • Belgium
Flip FLop, този ли: http://www.imdb.com/title/tt0844286/?ref_=fn_al_tt_1 ?

Не съм го гледала, слагам го в to watch листата  Laughing

# 394
Същия, мн. готин!  Peace

# 395
  • срещу двата комина :)))
Седемте психопата е невероятен филм, хилила съм се с глас  Joy

# 396
  • В царството на игрите:)
http://www.imdb.com/title/tt1450321/?ref_=nv_sr_1
Не знам защо си го причиних ooooh!

# 397
Flip FLop, Седемте психопата става според мен, но там Макдона просто е "пресолил манджата" - определено "В Брюж" е ударът в целта и е задължителен за гледане  Peace

# 398
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен пък "Братята Блум" никак не ми хареса. Теглила го бях преди време заради Гордън-Левит и едвам го изгледах. Въпреки прекрасната Рейчъл Уайз.

# 399
Май на не повече от един на всеки 10 филма му се случва да го харесаме и двете... hahaha

# 400
Май-май Laughing. Поне при актьорите се препокриваме Wink.

Трети ден мъча новият "Олдбой". Не знам защо така, обещаващо изглежда, а добутах само до 20-тата минута...

# 401
Единствения военен филм, който ми харесва много е Born on the Fourth of July. Иначе военни филми не обичам въобще, но този освен всичко и много точно описва това колко е "ценен" един войник за страната си и какво се случва с индивида след войната.

# 402
Новия Олдбой няма и да го пробвам, изобщо не ми се гледат нескопосани копирации.

Гледах Небраска, хубав е филма, но доста "американски", ако мога да се изразя така. Тъжен по своему, достоврен. Чернобелият братовчед на August: Osage County, без набора звезди и с по-малко врещене на семейната сбирка. Подобна тематика има. Холивуд си следи схемата да пуска паралелно приличащи си ленти.

Филт и Дон Джон не догледах и реших да не им давам шансове, изтрих ги. Ако намеря време за Гравитация ще му метна едно око. Ако открия филма на Коенови, ще изгледам и него и съм готова с домашното за 2ри март.  Grinning

# 403
Тине, Спайк Лий нескопосани работи не прави.

Аз съм бая по-назад с наградните филми, но освен този на Ема нямам желание да гледам ни "Капитан Филипс", ни "Небраска", ни коеновия (не ги харесвам тия братя и туй то), евентуално може да хвърля око на шаренията с Бейл и Дженката.

Сега съм решила да разуча чешкото кино. Тъкмо в "Светозор" има панорама на Земан, мисля да почна оттам.

# 404
И аз гледах Her, мнооого ми хареса! Heart Eyes
На мен не ми се видя никак депресарски, дори напротив. С много позитивно настроение ме зареди.
Мислех си, че няма да ми хареса и ще се разминем с него като кораби в нощта. Но си беше същински балсам за киноманската ми душа, закърмена с терминатори и пришълци.
Бъдещето вече е дошло, но това за мен не е филм за информационните технологии, нито за инф. техн. и хората. Филм за хората си е. И за отчуждението. Оскара го давам на Хоакин, много фина игра, страшен.
Скрит текст:
Като обясняваха как като са сами си се карат с бившите си и им обясняват как са в грешка, скачах на дивана и си виках: "Йес, I'm not alone!" Laughing

Общи условия

Активация на акаунт