Пазаруване от miniprix.bg - 25

• 35 046
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • В друг свят...
Понеже поръчката ми е verified а не in delivery, а датата си стои 17 , дали може да дойде утре?

# 91
Понеже поръчката ми е verified а не in delivery, а датата си стои 17 , дали може да дойде утре?

на всички еverified, утре ще стане деливъри
и ще дойдат в петък

# 92
http://www.miniprix.bg/produkt/1065054

Тези дънки някой виждал ли е дали са налични?

# 93
  • ...на безопасно
Брее, какви неща стават докато човек се прибере от работа....
Е хайде, на печелившите тази седмица-ЧЕСТИТО!
Ние останалите към 8 март да се надяваме.  hahaha

# 94

на всички еverified, утре ще стане деливъри
и ще дойдат в петък

Ааааа, аз съм получавала черните DKODE-бяха със статус проверени само, та тогава си спомням, че и писахме за доставките от тази дата да сменят статуса на ин деливъри, за да можем да си пуснем заявките за връщане Grinning
Радвам се, че и ти си с фактура, аз прибрах още 2чифта Катарини, едни от които като твоите-черните обезчестени, а другите редовни и отново съм в шах, че чакам 7 чифта обувки и вече няма къде да и побирам. Ще ги помисля малко, пък ще видим...

# 95
съмнява ме да е утре
нали повечето имат дата 24-ти
моята е още 17  Grinning
за обезчестените получавам най-много комплименти от колежките  Heart Eyes
и те са ойл нещо си ..покритие и кожата е стахотна, ако можеш ги поръчвай

# 96
Моето върнатото е 42 номер.  Peace
Ох, това дето го поръчах е 44. Предполагам, че бая ще се ветрее около снагата ми.

Като за мен е значи Simple Smile
На каква цена го взе?
Ако решиш, че не ти трябва , де.

За 20,70 лв. Надявам се да ми стане, защото много ми харесва. Но ако ми е голямо, тутакси ще ти дам точни мерки Simple Smile

Дано ти стане, сигурна съм, че ще се влюбиш в него  Hug
Ако пък ли не...

# 97
съмнява ме да е утре
нали повечето имат дата 24-ти
моята е още 17  Grinning
за обезчестените получавам най-много комплименти от колежките  Heart Eyes
и те са ойл нещо си ..покритие и кожата е стахотна, ако можеш ги поръчвай
Ооооо, аз съм ги пуснала още днес следобед...

# 98
  • Пловдив
фарф   bouquet,
Нямам ПДФ-и и ще си чакам. То нямам нищо смислено май - за 100 лв. боклучки, но за спорта  ooooh!

# 99
Момичета, ще ви бъда благодарна да споделите мнение, размери и качество   на този красив сукман!

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 05:21 от Мishanta

# 100
  • София
Момичета, ще ви бъда благодарна да споделите мнение, размери и качество   на този красив сукман!
това намерих:
 Цитат на: ina21 в Ср., 13 Ноем. 2013, 15:30
Цитат на: кеа в Ср., 13 Ноем. 2013, 10:57
Супер много съм доволна! На пръв поглед няма да връщам нищо. Party

http://www.miniprix.bg/produkt/1059700  - смених за по-голяма - Ривър Айсланд, страхотна кройка!!!

Извини ме, че досаждам, но с 1 или 2 размера е умален и кой размер поръча?  Благодаря!  bouquet

И за Клеми:
Аз не мисля, че е умалена / най-най-много половин номер/. Взех по-голяма, защото не искам да ми стои така впита като на манекена. И в 42 бях много добре, просто я исках с лек аванс.
За 44 номер мерки - талия 42 см, ханш 53 - 54 см.

Не мога да намеря оригиналния коментар, прерових 10 теми и го няма, а преди съм го намирала с търсачката, ако ти е от помощ-това е, но гледам че не е активна в момента.

# 101
http://www.miniprix.bg/produkt/1059700 - този сукман аз го имам. Не мисля , че е умален.Аз поръчах 34 и ми стои по тялото -точно както на манекена.Много е хубав.Страхотен плат.Идва с коланчето.

# 102
  • София
Вече и втората ми поръчка е потвърдена, беше с 2 артикула, и двата са налични. Утре ще има доставки, с почти 100% вероятност.

# 103
Вече и втората ми поръчка е потвърдена, беше с 2 артикула, и двата са налични. Утре ще има доставки, с почти 100% вероятност.

smile3508

моето яке не е прието от оператор,
но все пак е от оня ден...  Simple Smile

# 104
  • ...на безопасно
Относно сукмана - нали си взех номер по-голям да не ми е впит като на манекенката - голямо стесняване падна  Joy
Има го и в други цветове, но периодично ги деактивират. Трябва да се дебне.

Общи условия

Активация на акаунт