За феновете на тениса - тема 5

• 97 608
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Димитров - Робин Хаазе 6:3, 6:4 за 71 минути.

# 136
  • in Wonderland
“Can I ask you a question? What is your favorite Sugarpova candy?”- Nole
“Flirty Sour,”- Grigor

http://www.bnpparibasopen.com/News/Tennis/2014/Tournament/ATP-Su … s-Conference.aspx

Ама много ги харесвам ! И двамата!! Heart Eyes

# 137
Това с Джокович бих искала да го видя  Laughing

Следващият съперник никак не е лесен, но преодолим- Гулбис. Ще стискаме палци, по принцип схемата е преодолима, особено след като Бердих изхвърча вчера.

# 138
# 139
# 140
Ще гледате ли днеска мача, на мен вече ми се приспива, та не знам до кога ще издържа.
Гаске и Вердаско и 3 сета могат да играят. Crazy

# 141
  • in Wonderland
аз го гледам , ще видим до кога . Много ми се гледа , но като зная ,че утре малката в 6.00 ч ще е ококорена и гладна .... Ще видим ! Стискам палци за Гришо!

# 142
  • in Wonderland
Браво на Цвети!!!!

# 143
Дааа, браво срещу румънката би трябвало да се справи, не е кой знае какво.

# 144
Темата тука съвсем е изостанала. С Шампиона да запаменим момента.

Dee_Dee_, изглеждаш чудесно Simple Smile

# 145
  • in Wonderland
Цитат

Dee_Dee_, изглеждаш чудесно Simple Smile

нали ???  Blush  Heart Eyes

да , темата тук тотално замря , след като избягахте всички . Но аз и там ви чета от време на време , но не ми се правят регистрации , пък и още един форум ,ще ми стане тоо мач Wink

.·٠•Sisito•٠·. прочетох разказа ти за преживяванията ти в Букурещ ,страхотно е било и ни отведе и нас там Simple Smile Моята сестра живее в Атина и ходи да гледа Дими и Гришо . И ми праща през цялото време клипове , снимки от корта , но друго си е да си там , разбира се . А сестра ми даже и не се интересува от тенис , един неин приятел я замъкнал , а и знае ,че аз много искам да гледам мач на Григор на живо , та и малко и заради мен отишла , да предава косвено и на мен . Мноого се надявам да имаме още много поводи за радости и най-вече да идем на някой турнир .

# 146
  • bad@ss
Здравейте Simple Smile
 Намира ли ви се линкче към днешния мач на Гришата, че нещо се затруднявам  Blush

# 147
Здравейте Simple Smile
 Намира ли ви се линкче към днешния мач на Гришата, че нещо се затруднявам  Blush

Виж тук.

# 148
  • bad@ss
Да, тръгва.
Много ти благодаря  Hug

# 149
Да е жив и здрав Гришо, честит му рожден ден!!!  bouquet

Добре върви мачът засега, дано да си направи хубав подарък, а и на нас! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт