За феновете на тениса - тема 5

• 97 626
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Прави сте, толкова нервен Григор не помня да съм го виждала.
Досега винаги е играел освободено с Надал... обаче този път в повече му дойде напрежението.

Но страхотен турнир за Гришо, 12 място от утре, и си запазва 8мото за годината. Можем да сме много горди от него

# 166
Никой не иска от него да стига Надал .

Точат се зъби за номер 1 в света, то иначе какъв спортист от висока класа ше е, дето не иска да се бори за най-предно място. Вече за успехи от ранга на Надал май вече му е късно, испанеца много титли много чудо има.

# 167
От чуждите форуми: "Григор" в друга светлина  Mr. Green

Скрит текст:
Приликата е поразителна http://ztona.org/fandango/   Laughing

# 168
# 169
Музиката не пасва, Ноле слуша основно сръбска чалга   Joy Joy Joy

1:10  Mr. Green

# 170
  • in Wonderland

Еее , мн ти благодаря Бум , усмихна ме много с това видео !
Мн се радвам за победата му над Рафа и стискам палци да си върне скоро 1 място ( май 650 т. е по- малко от Надал , ако спечели РГ ще го мине ли ? Хич не съм наясно с тия точки  Blush )

# 171
Дори да успее да задмине Надал след Ролан Гарос, после има да защитава финал на Уимбълдън, а Рафа беше елиминиран още в първия кръг. От друга страна може да се получи същият ефект като миналата година и испанецът рано-рано да отпадне, но не е ясно още нищо. Миналата година турнирът се превърна в пълна пародия. Не знам какво са причинили англичаните на тревата, но сума ти тенисисти се пребиха на нея и имаше рекордно много откази един ден(8 на сингъл и 1 на двойки). Отделно ако си спомняте накараха Федерер и Джокович да си сменят обувките. Отделно след отпадането на Надал и Федерер половината на Мъри беше направо смехотворна. Но повече за този турнир от шлема по-нататък, сега на ред е Ролан Гарос. Общо взето нямам си и грам на представа кой ще спечели. Надал изиграва може би най-слабия си сезон на клей от 10 години насам. Джокович след като назначи в щаба си Борис Бекер не върви много на добре, най-вече когато той пътува с него по турнирите. Въпреки че спечели мастърса в Рим, нещо не е особено постоянен в изявите си. Вавринка ще ми е много интересен. След като триумфира изненадващо в Австралия и спечели първата си мастърс титла в Монте Карло, явно букитата ще го сложат сред фаворитите за спечелването на титлата, но пък представянето му на другите турнири на клей не е особено блестящо. Федерер пък пропусна този в Мадрид и отпадна рано-рано в Рим, но пък стигна финал в Монте Карло и със сигурност тази година му е по-силна от миналата, така че още не бързам да го отписвам. Получава се и една интересна ситуация: Надал е шампион тук четири пъти подред в периода 2005-2008 година и на следващата беше детрониран. Тогава титлата спечели Федерер, на когото тогава само тази титла от шлема му бягаше и силно я желаеше. Сега отново се получава същата ситуация, само че този път на мястото на Федерер е Джокович. Дали няма да повтори същото или напук на всичко загубите ще мотивират Надал и ще триумфира за пети пореден и рекорден девети пък в кариерата си? Или пък отново ще станем свидетели на изненадващ победител? Аз лично се надявам Гришо да се представи силно. Крайно време е постепенно да затваря уститите на критиците.
П.П. Извинявам се, ако отварям стари рани и ядосам някои фенки, но не съм целяла това.
П.П.2. А забелязвате ли как Вавринка на два пъти пречи на двама тенисисти да влезят в историята? В първия случай побеждава Надал на финала в Мелбърн и така испанецът не успява да стане първият тенисист, който притежава всички турнири от шлема повече от веднъж, а във втория побеждава Федерер на финала в Монте Карло и така швейцарецът не успява да се изравни с Джокович по оставащи турнири от сериите Мастърс, които не е печелил. На Ноле му остава само Синсинати, а на Роджър щеше да е само Рим.

Последна редакция: вт, 20 май 2014, 16:36 от Ich_Will_

# 172
Гришо започва срещу Иво Карлович на Ролан Гарос

Схемата

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 15:12 от Кюриосити

# 173
Труден жребий за Гришо, но за Надал му е още по- отвратителен Simple Smile Карлович прави силен турнир в момента, дано се поизмори.
Федерер е с хубав, но всичко е относително  Peace

# 174
Много жалко. Григор загуби от Иво Карлович в три сета Sad

# 175
Бай Бай Серена  Twisted Evil

Гарбине  Heart Eyes

# 176
  • Варна и...духом на Босфора
 Heart Eyes Един крал абдикира.
Достойният му син ще заеме
испанския престол.До него ще
бъдат красивата му съпруга и
прекрасните им дъщери.Да са жи
ви и здрави в чест и слава на цяла
 Испания!

Но днес празнува своя 28 рожден ден
още един Крал-Големия Шампион,Син,
Спортист и Човек Рафаел Надал!
Наздраве,Рафа! Да Илядиш! Много здраве
и победи,Шампионе! Heart Eyes

# 177
Честита историческа девета титла на феновете на Надал! Напълно си го заслужихте и само адмирации! Иска ми се и Джокович един ден да триумфира на този турнир, но вече става все по-трудно.

# 178
  • bad@ss
Срам не срам, ще помоля за линк към мача на Гришата  Blush

# 179

Общи условия

Активация на акаунт