За феновете на тениса - тема 5

• 98 927
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • София
хах, Бум
флипъра е Кирстен Флипкенс, но на кой викаш Кака и Протежето?
със сигурност една от двете е Пова (а.к.а. Маша), залагам на Кака? Wink
протежето на Янкович ли викаш? По принцип е мега арогантна личност. Лично на мен ми е адски антипатична.

Иначе явно си голяма фенка на WTA, то гледам си го пише и под аватара ти Simple Smile
Аз също гледам страшно много женски тенис за разлика от повечето ми реални и виртуални приятели, които са вперили очи само в мъжкия тенис.

Мога да добавя към харесваните от мен и Юлчето Гьоргес, Флавия, Рибарикова (утре има златен шанс за 4 кръг срещу Говорцова, а Магда обожава тревата), Сам Стосър, Мугуруса и Кузи (не я слуша главата ама е култова личност)

не мога да ги понасям Вика и Карото (въпреки, че е първа дружка със Серинка). също така съм анти-Шарапова, но я увжавам, голям боец и характер е и пример за поведение на корта и между точките.

Не видях за Квитова какво мислиш? Иванович явно не попада никъде, хах, от какво ли е продиктувано, мхмхм  Thinking Grinning Мен ми е лигава и някак си безразлична. Нито ми е любимка, нито имам антипатии към нея, но е позитивна личност.

А днес полудех от кеф. Няма такъв борец и такова шампионска сърце като Серина. Хедър игра уникален тенис, връщаше всичко, сервираше феноменално, публиката бе като на купа Дейвис и Рина пак намери начин да се измъкне, уфф.  bowuu

# 391
  • София
Ихвил,
позна за съжаление
Григор за 1234 път не можа да направи нищо срещу Гъсока. Да не го пробие нито веднъж за 3 сета си е направо непростимо...
Спешна треньорска рокада му трябва.

Бум,
намразих до живот регето  ooooh! безобразна игра на Надал, не ми се говори,
Троицки сега бързо, бързо ще върне в реалността Дъсти.

поне на Мъри му се поразчисти схемата, но трябва да мине през Али или Доктора

# 392
С момичетата Дъстин си го харесваме отдавна, убийствено секси е,
даже като игра неотдавна с наш Хубавко падна голямо лиготочене...  Crazy Flutter Stuck Out Tongue
Та вчера особено се изкефих, въпреки че основно следях лайвскора, просто не мога да си причиня сервис гейм на Рафи, идва ми да счупя телевизора.

Серина се измъкна, Винъс ще и полегне точно когато трябва в понеделник,
гласи се семейството за голям шлем в една година да видим няма ли някоя котка да и го измъкне.

Квитова беше в Дълбоки симпатии, но падна малко надолЕ заради Радек, откакто го натири пак е нагоре в листата  Mr. Green
Протежето е огромното канадско недоразумение.
Йелена е арогантна, но е такава дивна селянка (само да я чуеш какви ги реди на сръбски ще се изчервиш до пръстите на краката), че чак кефи, Вика е нещо подобно, но е мнооого далече от нивото на Йелена.
Каро е слънчице от нея имам великолепни лични впечатления. Heart Eyes

пп Сорана Кърстя също е в Дълбоки симпатии, дано преодолее травмата и се върне на корта, няма да е лесно, но стискам палци.

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 08:31 от Бумър

# 393
  • София
Аха, значи горе-долу съм налучкал.
за Бушар щях да те питам какво ти е мнението. Значи ни се припокриват впечатленията. Само дето твоите са лични, ехехе благородно ти завиждам. Wink
Завършена кифла, вместо да играе тенис предпочита селфитата  Laughing Освен това е супер надута и надменна, както и арогантна в изказванията си. Много литна в небесата, но бързо бързо я приземиха тази година.  Laughing

Колкото до Уилямс, е какво очакваш, точно Винъс ли да и отнеме мечтата за голям шлем (а ако спечели Уимби, за втори път ще направи Серина шлем). Въпросът е какво ще реши прословутия Уилямс съвет.  Mr. Green Дали 2-0 или 2-1 с драма за Серинка, но победителя е ясен.  bowuu

# 394
Завършена кифла, вместо да играе тенис предпочита селфитата  Laughing Освен това е супер надута и надменна, както и арогантна в изказванията си. Много литна в небесата, но бързо бързо я приземиха тази година.  Laughing

Напомня ми донякъде на един такъв хубавичък младеж от Хасково  Joy

# 395

Напомня ми донякъде на един такъв хубавичък младеж от Хасково  Joy

Същата асоциация направих и аз  Laughing

# 396
Какво стана с нашия Григор? Откога няма напредък и някоя хубава победа? На кое място е в момента?

# 397
В момента Григор е 11-ти. Последно направи силен турнир на Мастърса в Мадрид, където стигна до 1/4 финала, а последната хубава победа беше над Стан Вавринка на същия този Мастърс, побеждавайки го в 2:1 сета(7:6 3:6 6:3). Всъщност на Мастърса в Монте Карло Гришо също достигна до 1/4 финалната фаза и отново победи Стан, този път с много по-категорична победа(6:1 6:2 ако не се лъжа). Има 3ма играчи от топ 10, срещу които има положителен баланс: Стан Вавринка(3:2), Томаш Бердих(3:2) и Милош Раонич(2:1). Дано за сезона на твърди кортове в САЩ се вземе в ръце.
Не мога да повярвам, че трябва да го кажа, но при евентуален мач между Анди Мъри и Иво Карлович ще съм за шотландеца ooooh! Трудно издържам на двуметровите гиганти с бомбастичните им сервиси. Нямам нищо против силните си сервиси, но за мен е истинско мъчение да гледам как всяка трета точка е от ас, а всяка втора се състои от разиграване от максимум 2-3 удара. Имах "удоволствието" да наблюдавам малко от мача Лопес - Иснър в Куинс тази година, по-грозна гледка в мъжкия тенис не бяха виждала.

# 398
Отдавна не съм се явявала в темата, по едно време имаше голямо затишие тук, но виждам, че отново има раздвижване, което много ме радва.
Като говорим за симпатии няма как да не отбележа кои са любимите ми тенисисти, заради които започнах да следя играта, а именно Пат Рафтър  Heart Eyes , Лейтън Хюит, Марк Филипусис, Тим Хенмън. От край време австралийците са ми слабост. При жените много харесвах Хингис и Мери Пиърс.
От състезаващите се в момента симпатизирам на Стан Вавринка, Анди Мъри, Кей Нишикори, Жил Симон. При жените - Сам Стоусър, Агнешка Радванска, Шарапова, Лисицки.
Незнайно защо но никога твърдите номер 1 не са ми били слабост.
Уимбълдън го чаках с голямо нетърпение, обожавам тениса на трева. Повече ме беше яд на отпадането на Цвети, защото можеше по-добре да се справи ако не беше тази контузия. За Григор - изобщо не ме изненада отпадането от Гаске. Още в началото на мача личеше колко е пренавит, а в такива случаи загубите поне при Григор са сигурни. Яд ме е че никой в екипа му не се грижи за психологическата му настройка за мачовете или поне вече няколко години няма особен напредък.  Confused

# 399
И да добавя, че Чилич много ме радва  Peace
И аз ще съм за Мъри в такъв двубой.
От Гришо даже не се разочаровах този път, то си беше ясно, даже и на третия кръг се радвах.

# 400
Джокович ще сдава титлата още на 1/8 финала Shocked Хайде, Ноле, разкарвай го този сервиращ бот. Не ми се гледа повторение на финала в Куинс, натам отиват нещата.

# 401
  • in Wonderland
aaaa, не  Naughty
ОБРАТ, никакви такива, сдаване на титли!

# 402
Ноле ще бие  Naughty

# 403
Григор най-после е разкарал Рашийд. Чаках това решение още преди началото на сезона, той го взе сега. По-добре късно, отколкото никога.
Желая му успех, въпреки че пада с няколко места в световната ранглиста след Уимбълдън.

# 404
Едно закъсняло по мое мнение решение, но явно така е преценил за най-добре! И дано да е за добро. Като става дума за спад в ранглистата, на кое място ще падне, 15-16?
А относно Джоко, днес ще извади тежката артилерия и ще му покаже на Кевинчо кой не случайно е  номер 1!  Peace Grinning

Общи условия

Активация на акаунт