За феновете на тениса - тема 5

• 98 880
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Браво на Цвети Пиронкова! Размазала е Слоун Стивънс с 6:2 6:1 и на 1/8 финал я чака Ага. Полякината е доста коварен съперник, но ако нашето момиче има ден и играе така, както досега, нищо чудно да я изненада неприятно. Успех!

# 466
Понеже споменавате вече отказалия се Робин Сьодерлинг и Ролан Гарос 2009, няма как да не се намеся. Много добре помня този турнир и много добре се сещам колко труд вложи Федерер, за да спечели тази титла. Отпадането на Надал можеше да изиграе много лоша шега на Роджър, защото още на следващия ден можеше да си събере багажа за Швейцария и да има изненадващ победител. Томи Хаас водеше с 2:0 сета и пробив в третия, даже ако не се лъжа имаше и скрит мачбол. Е, после швейцарецът се събуди и спечели мача, но работата беше на косъм. После с Монфис нямаше никакви проблеми, но след това дойде 1/2 финала с Дел Потро. Поредният напрегнат и тежък мач за швейцареца, който също можеше да загуби. След онзи погром в Австралия аржентинецът беше съвсем друг човек в Париж и имаше доста големи шансове за победа. Много са ми смешни такива твърдения, където трябва едва ли не да победиш Рафаел Надал на финала, за да си заслужиш титлата от Ролан Гарос hahaha Колкото до Джокович, Вавринка беше по-добър тогава.

Чудесен обзор.
Само да напомня, че ДелПо победи Фед на финала на USOpen 2009.

Ага бра доста ядове днес с Барборка  Heart Eyes

# 467
Днес изобщо няма да има тенис  Tired

# 468
Няма по-скапан турнир от Ролан-а! Трябва да им се отнеме и да се даде на арабите - те поне знаят как да го изградят.

# 469
  • София
Ако имат грам мозък франсетата ще издърпат финала за понеделник, за да може полуфиналите да са в събота или поне този в горната половина, защото в противен случай ще е уникала гавра с тенисистите и в частност Тийм/Гофен.

# 470
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Честит Рожден Ден Рафаел Надал Парера! Да си много,много здрав! Обичаме те-
вамоооос!

# 471
Честита титла на Мугуруса! Напълно си я заслужи.

# 472
# 473
Чакането си заслужаваше. Честита титла от Ролан Гарос, Ноле! Много съм щастлива.

# 474
  • in Wonderland
И аз, и аз  Party
Заслужи си титлата! Бравоооо!

# 475
  • София
Тениса умря

# 476
  • София
Интересно ми е ако Серина спечели още една ГШ титла според вас лично по-велика ли ще е като резултати и кариера в сравнение с Щефи Граф? Simple Smile

# 477
За мен е по-велика, Щефи почти не играеше двойки, Серена има безброй титли и там. Единствената, която мога да сравня със Серена е Мартина.

# 478
  • София
Ахъм  bowuu

да не говорим за уникалното и дълголетие (и заради стилът и заради честите отсъствия в ранните и години). Дефакто Серинка си съперничи и то повече от успешно срещу цели 3 поколения тенисистки?! И то на такова високо ниво. Без аналог в историята, наистина само Мартина направи нещо подобно.
Ако сравним и качествата на двете, то Щефи олеква определено. Серина я превъзходжда на сервис, ретур и бекхенд. Единствено форхенда е или със съвсем малко за Щефи или наравно.
На Граф тежи много големия шлем, който бе и златен даже, но пък Серина си има две Серин шлема, което не е малко. Иначе Щефи води много като общ седмици номер 1 в ранглистата, както и за поредни такива, но тук Серина има шанс да я настигне. И тази 2016 г. изглежда няма кой да я катурне от върха, така че критичната година ще е 2017 г. Ако някак си успее да задържи и 2017 г. на върха, то и този рекорд ще падне. Simple Smile

# 479
Щефи никога нямаше да има толкова купи от ГШ,
ако не беше нищожния човечец Гюнтер Пархе

Общи условия

Активация на акаунт