София-Младост(22)

• 85 854
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Абе бая доста си е, ама в сравнение с това, което ми казаха от Британика - 417€  ShockedА за колко часа - и какви по продължителност часове?
[/quote]

Часовете бяха 2 пъти седмично по 1 час (тоест 2 часа седмично от 1 октомври до 28 май). Така като се замисля си е скъпичко, но не съжалявам, научи доста неща (песнички, думи, цветове, животни, да брои) и му е ужасно забавно, не знам как е като трябва да се учат и да пишат, те бяха единствените които намерих да взимат малки деца.  Днес им е открития урок, на които ще присъстват и родителите. За рождения му ден, бях направила хартиена торта, с бонбонки и балони и свирки и я занесох ( с разрешението на мис Галя и другите родителите) и му направиха страхотно тържество. Сега ще видя да го водя почасово за някои от заниманията им, когато сме в София. Спирам, че много хвалби направих. Обади им се, че точна информация за учениците не мога дам. Те повече от сигурно са на друг тип обучение, не като малките.

# 526
  • София
Да споделите мнение за д-р Катя Ячева от поликлиниката в Младост 3.
Питах си лекарката от ЖК кой педиатър ще ми препоръча и тя ми написа нейното име, но нямах възможност да питам за подробности.

За мен е важно да е добър диагностик. Интересува ме дали вдига телефон, когато и звъниш и много ли се чака пред кабинета? Абе въобще всякаква информация каквато може да ми дадете. Аз не съм много привърженик на хомеопатията например. За захранване и др. как процедира?
Разбрах, че кабинета и е 109, но не знам как са и смените, та ако имате инфо и за това ще съм благодарна.

Моя съпруг е при д-р Ранева в същата поликлиника, но почти не му се налага да ходи. При нея е от бебе и също се притеснявам, че тя сигурно е доста възрастна защото мъжа ми е на 41 години и нямам никакви впечатления как процедира с деца и дали чете новости или си кара от едно време. Ако и за нея имате мнения моля да ми напишете, че в темите за педиатрите няма никаква активност.

Извинявам се ако досаждам, но ме е обхванала треската вече като влязох в седмия месец....

# 527
Малко по нагоре в темата написах координатите на др Ивайло Димитров. Той педиатър на детето. Доволна съм. Подкрепя кърмене и късно захранване

# 528
  • София-Младост
Нашата ЛЛ е в същият кабинет в др.смяна и няколко пъти се е случвало да водя детето при нея, но нямам големи впечатления, чела съм добри отзиви.
На четна дата е сутрин, на нечетна следобяд, това знам със сигурност. Няма педиатър при който да не се чака , особено по време на някой грип в ДКЦ-то.

# 529
Нашата ЛЛ е в същият кабинет в др.смяна и няколко пъти се е случвало да водя детето при нея, но нямам големи впечатления, чела съм добри отзиви.
На четна дата е сутрин, на нечетна следобяд, това знам със сигурност. Няма педиатър при който да не се чака , особено по време на някой грип в ДКЦ-то.
Димитров първата година на детето записва часове и не се чака.

# 530
  • София-Младост

А когато се разболее и трябва същият ден да го заведеш как се процедира?За консултации всички записват.

# 531
  • Пловдив/София
И аз се интересувам от педиатър в Младост.

Чух обаче от няколко места, че в Младост нямало добри педиатри...Препоръчват от Студентска поликлиника.

Това обаче значи задължително да ходим с кола и да ни е малко по-далеч и се колебая...

Иначе засега се бях спряла на Азади от 25 ДКЦ„ но не съм я виждала още.

# 532

А когато се разболее и трябва същият ден да го заведеш как се процедира?За консултации всички записват.

Обаждаш се по телефона и се уговаряш.. Проблем нулев

Чух обаче от няколко места, че в Младост нямало добри педиатри...Препоръчват от Студентска поликлиника.

Това обаче значи задължително да ходим с кола и да ни е малко по-далеч и се колебая...

С това мнение не съм съгласна... в поликлиника Младост - Димитров, Кармазанска /при нея се чака/ Азади

# 533
При Азади са ми и двете деца,но тя е педиатър,не ЛЛ,така че трябва да си изберете първо личен лекар.

# 534
  • София
При Азади са ми и двете деца,но тя е педиатър,не ЛЛ,така че трябва да си изберете първо личен лекар.

Да, на мен тя ми каза, че само с направление мога да отида при нея, не може да е ЛЛ на бебето...И аз се оглеждам за ЛЛ и приемам предложения, много ми се иска да ми е в района, тъй като не съм шофьор...

# 535

Дъшеря ми е с ЛЛ д-р Ламбев, а педиатърът ни е Азади. Като цяло съм доволна от нея, НО досега не е боледувало детето. Има щадящо отношение към мъниците. Срещах се и с Ячева, но не ми допадна, остави ме с усещането че не се надгражда като специалист.

# 536
  • Пловдив/София
Мерси много за мненията. Не знаех, че не може детето да е записано при Азади, мислех, че при децата педиатър= личен лекар. Иначе ми се струва много тъпо да се редиш с детенце на 2 опашки- един път при личния за направление, един път при педиатъра за преглед Sad

Иначе ние (родителите) също сме с ЛЛ в 25 ДКЦ, беше ни Матева, която е страхотна и е педиатър, но е по майчинство. Замества я един млад лекар със странно име- нещо като Байлерян или подобно. Само един път съм била при него и не съм очарована, не мисля и че е педиатър.

Така че съм склонна да сменим и ЛЛ всички, стига да е пак някой в 25 ДКЦ и по възможност да не се чака много при него...Пък ако може и педиатър да е, ама май става твърде много  Grinning

Идеи?

# 537
  • София
Пипи, аз съм при Маринов/съпруг на Матева/, но все попадам на този Барбаянев от няколко месеца, само веднъж беше Маринов, явно ходи много рядко (иначе го питах, не записва бебета). И аз се замислям за смяна. Тези дни мисля да отида до бл.384 и да видя какви лекари има там или до поликлиника Младост.

# 538
На мен ЛЛ ми е др Гъчева. Тя е в новата клиника в бл. 384.
Не взима деца и няма възрастни с рецептурни книжки. Чакала съм макс 5 мин при нея.

# 539
  • София
На мен ЛЛ ми е др Гъчева. Тя е в новата клиника в бл. 384.
Не взима деца и няма възрастни с рецептурни книжки. Чакала съм макс 5 мин при нея.

И аз съм при Гъчева, но виж съм чакала и доста повечко от 5 минути. Не съм имала някакви сериозни заболявания, за да мога да я оценя като лекар. Знам че при нея има и педиатри в бл. 384. но когато се отнася за детето ти е много трудно да направиш избор. И на мен не ми се иска да ходя на едно място за направление с детето, а на друго при педиатър, особено ако и двамата не са в поликлиниката. Като Пипи и аз чух добри мнения за лекари в Студентски до поликлиниката, но не искам да разчитам само на кола,а така и на мъжа ми. 

Общи условия

Активация на акаунт