София-Младост(22)

• 85 783
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Къде в Младост може да се мине плат на пико и на каква цена?

# 631
  • с/у ОколоМръсТното
http://www.blitz.bg/news/article/274951

Чувствайте се поласкани... сред луксозно-скъпарски гиганти  Tired ooooh! Crazy

# 632
  • София-Младост
Надявам се да почнат да ги строят чак когато завършат Малинов, че да ни е гадно  Confused
И къде ще сбутат три на това място не мога да си представя.

# 633
Олеле  #Crazy
Интересно ми е къде ще направят места за паркиране на такова количество апартаменти!

# 634
Олеле  #Crazy
Интересно ми е къде ще направят места за паркиране на такова количество апартаменти!

Разбира се, че никъде. Или ще си имат паркинги и гаражи за обитаващите луксозните апартаменти само.
Съсипват ни квартала, а ние нищо не можем да направим. Кому са притрябвали тези молове и небостъргачи, освен на алчните си собственици? Shocked Все едно наоколо не стоят три празни мола.... ooooh!

# 635
Аман! Нямам търпение да се преместим от квартала. На нищо заприлича. Пренаселен, без въздух, ужасна работа.

# 636
  • София-Младост
Това намерих, но не съм давала нищо в ателието, на вторият етаж се намира във ВС Маркет
”МИРАТЕКСТИЛ” ЕООД - ж.к.”Младост”4,ВС МАРКЕТ /до Фантастико/, м-н 32 - всички видове корекции на облекло - смяна на ципове,скъсяване на панталони/5,00лв/ и др., оверлог,пико,покривна машина,машинна брдерия. Изработват се по поръчка булчински и абитуриентски рокли, спално бельо, пердета, кувертюри, ..

# 637
  • София
Аман! Нямам търпение да се преместим от квартала. На нищо заприлича. Пренаселен, без въздух, ужасна работа.

И ние го обсъждаме все по-често, но честно казано, засега ни се вижда твърде трудоемко. Ако продължават така нещата обаче, не знам, сигурно ще премислим трудоемкостта.

# 638
  • София
Аз незнам остана ли квартал вече да не е наблъскан и пренаселен дори и в зоните около града пак е гъч,като всички се тълпят така е.И безобразно строителство. Mr. Green

# 639
  • София
Тотално безобразие е това, което ни причиняват с ремонтите - в целия град всичко наведнъж.
Аз живея в Младост в най-запушената част и работя в Мегапарка до Мола, където също всичко вече е тотално запушено.
Отиването на работа, което иначе отнема 7-8 минути, сега може и половин час да стигне.
За нервите не говоря.

# 640
  • София
Тотално безобразие е това, което ни причиняват с ремонтите - в целия град всичко наведнъж.
Аз живея в Младост в най-запушената част и работя в Мегапарка до Мола, където също всичко вече е тотално запушено.
Отиването на работа, което иначе отнема 7-8 минути, сега може и половин час да стигне.
За нервите не говоря.

Моят мъж също работи там, от доста време е започнал да ходи и да се прибира пеша - може и да не е по-бързо, но поне пести нерви и чакане в задръстванията.

# 641
  • София
Същата работа съм и аз рекорда ми е 50 минути,а се преместих от центъра да работя тук,че ми отнема по малко време пътя,да да ама друг път мечтиии.

# 642
  • с/у ОколоМръсТното
Това намерих, но не съм давала нищо в ателието, на вторият етаж се намира във ВС Маркет
”МИРАТЕКСТИЛ” ЕООД - ж.к.”Младост”4,ВС МАРКЕТ /до Фантастико/, м-н 32 - всички видове корекции на облекло - смяна на ципове,скъсяване на панталони/5,00лв/ и др., оверлог,пико,покривна машина,машинна брдерия. Изработват се по поръчка булчински и абитуриентски рокли, спално бельо, пердета, кувертюри, ..

Този ВС Маркет е тотално западнал и позатворен вече... Лени, провери дали въобще има такъв магазин вече там?!
Но ак все пак съществива, подозирам, че е на съседката  Laughing

Младост-чани стиснете зъби... Още малко (8-9-10м) и му се види края на сагата с Малинов, Метро и т.н други реконструкции (въх да употребя и аз любимата думичка на кметицата).

# 643
  • София-Младост
Поне преди няколко седмици ателието го имаше на вторият етаж, точно до стълбите...иначе си права почти празно е вече горе, останал е един фриз.салон и магазин за платове.

Кръстовището на Малинов и Филип Аврамов няма ли да го пуснат по-рано? И защо имам спомен за три платна в едната посока...щяха да го разширяват...

# 644
  • София
Цитат
Мъките на живеещите в „Младост" и на тези, които пътуват всеки ден до работните си места в Бизнес парка, ще продължат до 30 септември. Това е крайният срок, когато трябва да е готов и бул. „Александър Малинов". Под него в момента се изгражда продължението на първия лъч на метрото в „Младост 4".

от тук

Общи условия

Активация на акаунт