София-Младост(22)

• 85 875
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Да,наистина е хубаво да се подават сигнали,иначе нищо не се променя и все повече неща се рушат,за съжаление.
Искам да ви попитам,понеже от скоро съм в Младост,но много често вечер спират тока,снощи пак към 23,00,предната вечер беше към 02,00 newsm78(за младост 2 става въпрос към ул.Киприян).Имате ли информация,профилактика ли е,авария ли....
По скоро практика е спирането на тока

Да свиквам,а?

# 436
  • Пловдив/София
Не бих потвърдила за тока, за последната една година май за втори път се случи снощи...Разбира се говоря за вечер.

Виж за водата е по-неприятно- миналото лято в жегите бяхме 2 дена без вода.

Някой може ли да обясни как се подава сигнал за натрупани боклуци в зелените площи- чистихме ги и се появяват пак- точно зад кофите цялата градинка е като бунище..Има ли опция он лайн или трябва да се ходи до общината в работно време?

# 437
Освен на самата Община Младост звънете в Столичния Инспекторат.
Ето и сайта им http://inspectorat-so.org/, а телефонът за сигнали е 02/987-55-55

# 438
Не е ли по-ефективно да е жалба до общината?

Не е по-ефективно. Преди няколко години писахме на общината да ни оправи пейките, да боядисат катерушките и да организират почистване на кошчетата за боклук.
Резултатът беше, че събрахме пари квартално, поправихме и боядисахме пейките и катерушките, а до ден днешен майките с малки деца събират сами в торби отпадъците от кошчетата и ги изхвърлят.
Младост е чудесен, но ужасно занемарен квартал с тотално безразлични и безхаберни кмет и община.

Това, което аз лично правя е, да изляза периодически с детето и да почистя зелените площи в близост до нас. Тъкмо и тя да се учи на правилно отношение и на труд. Не го правя често, но толкова успявам. За останалото плащаме местни данъци и би трябвало да е грижа на общината... Confused

# 439
Vrabcho браво!
Без отговорните институции не можем да се справим с колите по тротоарите, с площадката, която бе ремонтирана до преди месец два и сега изглежда ужасно, със пешеходните пътеки, на които предимството на пешеходеца се отнема и много други примери.
Пиша тук с надеждата да се съберем повече хора и да сигнализираме за нередностите.

# 440
  • София
Хубавото е, че в Младост има хора като Vrabcho_.  Grinning  И те не са единици. Съгласна съм, че трябва да има насрещна престация на тези големи местни данъци и такси, които плащаме. Така че радвам ви се на про-активността! И ви подкрепям!  Hug

# 441
Миналата година писах по институции за пршеходната пътека на ул. Самара. След птп там няма знак. В момента знак още няма. Единственото което направиха е КАТ да стои 3-4 дни там и толкова.

# 442
  • София
Здравейте момичета Simple Smile Искам да се запиша в темата, като една бъдеща мама живот и здраве от Младост Simple Smile От Младост 2 съм и съм 23/24 г.с. чакаме момченце. Нямам други деца, само миналата година една неуспешна бременност, но няма да влизам в подробности с нея.
Ще се радвам да споделяме неща за квартала. Аз сега се опитвам да разучавам педиатрите, но май няма да е лека задача. Имам още време де и знам, че има други теми за това (макар, че в тях не се пише), но ако някой иска силно да ми препоръча лекар в квартала или близките квартали ще се радвам Simple Smile.

# 443
Др Ивайло Димитров педиатър, поликлиника Младост.

# 444
Здравейте, аз не съм писала тук , но ви чета. От Младост съм, както всички вас. За педиатър - ние ходим в Първа детска консултативна клиника до входа на зоологическата градина от към болница св. Лазар. Всички лекари са супер (с едно малко изключение - Тасев)...хубавото е че там има две чакални и бебетата могат да се отделят от по-големите, обикновено болнички дечица. Също така там по принцип не чакаш, защото всеки е със записна час. Единствено само се плаща по 5лв при всеки преглед там, но мисля че си заслужава. Аз го избрах и защото там има ортопед, кардиолог и други специалисти така че всичко е в едно. Абе малко като реклама стана, за което се извинявам, но си заслужава да го проверите.

# 445
  • София
Не е ли по-ефективно да е жалба до общината?

Не е по-ефективно. Преди няколко години писахме на общината да ни оправи пейките, да боядисат катерушките и да организират почистване на кошчетата за боклук.
Резултатът беше, че събрахме пари квартално, поправихме и боядисахме пейките и катерушките, а до ден днешен майките с малки деца събират сами в торби отпадъците от кошчетата и ги изхвърлят.
Младост е чудесен, но ужасно занемарен квартал с тотално безразлични и безхаберни кмет и община.

Това, което аз лично правя е, да изляза периодически с детето и да почистя зелените площи в близост до нас. Тъкмо и тя да се учи на правилно отношение и на труд. Не го правя често, но толкова успявам. За останалото плащаме местни данъци и би трябвало да е грижа на общината... Confused

Тази сутрин, като се връщах от училището на детето, видях 2 жени от Чистота да изпразват кошчетата в нашата градинка  Wink значи има някакъв напредък.

# 446
момичета, имаше някаква ветеринарна аптека в Младост 3 до паркчето на патиланци май..Някой знае ли дали още я има или има друга   bouquet

# 447
  • София
Здравейте, аз не съм писала тук , но ви чета. От Младост съм, както всички вас. За педиатър - ние ходим в Първа детска консултативна клиника до входа на зоологическата градина от към болница св. Лазар. Всички лекари са супер (с едно малко изключение - Тасев)...хубавото е че там има две чакални и бебетата могат да се отделят от по-големите, обикновено болнички дечица. Също така там по принцип не чакаш, защото всеки е със записна час. Единствено само се плаща по 5лв при всеки преглед там, но мисля че си заслужава. Аз го избрах и защото там има ортопед, кардиолог и други специалисти така че всичко е в едно. Абе малко като реклама стана, за което се извинявам, но си заслужава да го проверите.

Много благодаря за информацията, даже не знаех за съществуването на такава клиника. Видях, че има цели два детски ендокринолога, имаш ли някакви отзиви за тях (д-р Мария Йочева и д-р Антон Владимиров)?

# 448
  • Mladost
http://www.manager.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2 … %B8%D1%86%D0%B0-5

спирания на тока през следващата седмица

# 449
АЗАЗ благодаря за инфото.
По моя въпрос пратих снимките до нова ТВ. Оказа се че градинката финансирана от лидл. Днес ми се обадиха и обещаха да поправят нещата.
Проекта бил да се оправи цялата алея около реката.

Общи условия

Активация на акаунт