София-Младост(22)

• 85 798
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Ох, говорите си за Мис Галя! Най-яката учителка на света  Heart Eyes Дъщеря ми безкрайно я обича!
Мис Петя също е много симпатична.
Не ми е никак превърцунено, че им казват мис, макар че може да ми се е видяло странно в началото, не помня.
Децата ги водят на различни площадки - или на Хепи или в парка до Патиланци.

Чудя се дали да се свържа с ЧДГ Джани Родари. Намира се някъде в Слатина, но имат превоз. Някакви отзиви за нея? newsm78
Чудесни са. Бусчетата обаче тръгват в 16:30 и стигат до Младост в 17:00, така че тогава трябва да има кой да посрещне детето. Иначе работят до към 18:30, но чакат до по-късно. Случвало се е чак в 19:00 да си вземем детето и никога не са мрънкали. За разлика от една друга детска градина, където за 5 минутно закъснение веднъж ми вдигнаха луд скандал с повишаване на тон.
С кола се стига за 15-20 минути до там, не е далеч, но и не е като да е в Младост.
Обади се да ги провериш, може да ти харесат.

# 586
allana, благодаря за информацията! Ще идем направо на място да огледаме и да питаме за условията. В сайта им гледам, че са до 19 ч., дори имат и удължено оставане на децата с вечеря.... Малко ми е далечко обаче  Tired newsm78 Поне шофьор да бях  Confused Tired

# 587
  • София-Младост
Natali
Другият вариант е да потърсиш нещо в района, където работиш, за да взимаш детето навреме, но после идва неприятното...да пътувате в градският транспорт, а гледам че е мъничък.

# 588
А как ще вземаш детето, ако не с кола? И аз не съм шофьор и мъжът ми взема детето, няма друг начин. Инцидентно съм я вземала с такси, но не става за всеки ден.

# 589
А как ще вземаш детето, ако не с кола? И аз не съм шофьор и мъжът ми взема детето, няма друг начин. Инцидентно съм я вземала с такси, но не става за всеки ден.

М дааа, точно по този начин и ние. Проблемът е, ако мъжът ми не е на линия за вземане. Затова исках да намеря ЧДГ в Младост 2 и Меридиан 22 беше идеално като местоположение, обаче август работели до 17 ч., което не ни устройва...  Tired

# 590
Пробвайте Джани Родари. Ако идеш да го разгледаш, смятам, че много ще ти хареса Simple Smile

# 591

М дааа, точно по този начин и ние. Проблемът е, ако мъжът ми не е на линия за вземане. Затова исках да намеря ЧДГ в Младост 2 и Меридиан 22 беше идеално като местоположение, обаче август работели до 17 ч., което не ни устройва...  Tired

Натали, само август ли са до 17 часа?
Защото ми се върти, че четох че са до 17.30. То пак не ти помага много половин час, но ...

# 592

Натали, само август ли са до 17 часа?
Защото ми се върти, че четох че са до 17.30. То пак не ти помага много половин час, но ...

Лени, така каза директорката. След като видя разочарованите ни физиономии, каза, че евентуално някоя лелка може да остане до 17,30, но не до по-късно.....това също не ни устройва.  Tired

Отново да споделя:
Аладин - Лозенец, до Кемпински - не е лошо, доста прилично изглежда на пръв поглед, макар че не влязохме навътре, раб. време до 19 ч. (да не повярва човек), съвсем малка градинка с пясъчник точно до улицата, но обезопасен (разбирайте - с ограда),  490 лв/ мес.

Джани Родари - много далеч, работят до 18,30, но бусчетата им тръгват в 16,45, което означава до 17-17 и нещо трябва да си посрещнеш детето. Изобщо не влязохме да разглеждаме. Иначе е тихо и спокойно, в двора на ВТУ - Слатина.

Търсихме някаква градина - май беше Слънчево зайче. В интернет гледах адрес Ал.Малинов 78, но там нямаше нищо подобно. Най-вероятно съм се заблудила.  Crazy

Имам още около месец да се ориентирам какво да го правя малкия през август, но направо ми се е изправила косата.

Дежурни яслени групи нямало, проверих и в Общината. Само едно ОДЗ от нашата община работи лятото, но и то почива август. За ясленчета нямало място....  Thinking Crossing Arms

Предполагам другите родители разчитат на баби за лятото, но при нас не е вариант освен баба под наем...  newsm78

# 593
Момичета, взимам държавна кухня от младост 1а и имам свободни талони за идващата седмица. Подарявам ги ако някой иска да я пробва сега е моментът. Пишете ми на лични.

# 594
Натали, не е много близо, но проучи и този вариант, ако ти е удобен от офиса https://www.facebook.com/gradinarosica?fref=ts - препоръчвам ги, тъй като познавам един от хората там. Иначе точно за август е най-трудно, тъй като тогава почиват и повечето от частните ДГ. Веселото гардже в Бизнес парка, можеш да го провериш също - не зная дали взимат деца за по месец само, пък и таксата е сериозна. Иначе са добри.

# 595
Благодаря ти отново, Лени!   bouquet

За съжаление не са ми вариант.
Мисля за един детски клуб, където работят целодневно, имат и къде да се спи, но нямат никакво дворче, а ги водят в парка, което е леко притеснително.

# 596
Варианта не е никак лош, сетих се да потърсиш и някои от т.нар.  Родителски кооперативи, предполагам, че те не почиват цяло лято по понятни причини, защото на всички ни е ясно, че не всички имат баби и дядовци на разположение, нито по 2 месеца отпуска.
Бяха ми препоръчвали един подобен някъде към Орлов мост, но принципно има такива из цяла София, така, че можеш да потърсиш нещо или близо до офиса си или близо до дома си.
Което ме навежда на мисълта да попитам, някой знае ли за родителски кооперативи в Младост?!

# 597
Няма родителски кооператив в младост

# 598
  • София
Току-що попаднах на информация във Фейсбук за намерено куче в Младост 3. Тук има повече подробности и снимки.

# 599
  • Варна
Здравейте!
В края на юни ще сме за две седмици в София (Младост 1) и искам да попитам дали има нещо като клуб или детска занималня, където да може да ходи дъщеря ми (5 г.) за по 3-4 часа?

Общи условия

Активация на акаунт