София-Младост(22)

• 85 806
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
  • Хасково
Виж тук : http://dims-92.com/AnonymousDisplayProductFolderVendors?param=45 … 16c6c3b543d42473b . Магазина го има по моловете, предполагам че и в другите магазини за подаръци ще има.

# 571
Здравейте Simple Smile Искам да попитам някой има ли впечатления от Доктор Зорка Цокова. Добър педиатър ли е? Предстои ми избор на педиатър и не знам на кого да се спра?

# 572
А да знаете елпиджи масажи в младост 1 или 2 къде има?

# 573

Да споделя:
Ходихме до Меридиан 22 - всичко е добре, само дето работят до 17 ч.  Confused, което не ни устройва. Иначе таксата е 450 лв на месец.
Коколино до РУМ Младост - раб. време от 8 до 18 ч. - също не ни устройва. Не ми хареса и това, че като попитахме жената за място за август, се почна...Ама то само за август, не знааааам, ние излизаме в отпуски, то ново дете ще всява неразбории.....
Фукльовци - не сме ходили до там, но било само до обяд.
Учебен център Щастливи деца - до РУМ Младост - ще работят само до 15/08, после се местели на ново място. Но така или иначе е за по-големи деца, над 5 г. Такса 110 лв/мес., раб. време до 18,30
Бърборани - Младост 4, до Бизнес парка - раб. време до 18,30 ч., но се появи една лелка, която нищо не можеше да каже. Намира се в апартамент на 1-ви етаж в нова сграда.

Давайте други предложения, че не знам направо... Tired Може и в Младост 1 или 3 ...
Работно време на градина до 17 или 18 ч. е направо немислимо за мен, няма как да го вземам  Tired Sad

# 574
1. Аника
2. Вълшебен свят

# 575
Natali_ благодаря ти за обратната връзка, много ми беше полезно.
За Фукльовците само ще ти кажа, че със сигурност са по цял ден, тъй като моето дете ходи в момента там и ще е там до септември месец. Работното им време също не е много удобно - 8,30 -17,30.
Щом разширяваш диапазона бих ти препоръчала горещо Оксиния   Peace

# 576
Като ходих април месец в Коколино (някъде около 10-то число) си спомням, че нещо не искаха да запишат детето, въпреки че от следващата седмица щели да имат едно свободно място, защото нямало да бъде от началото на месеца. Тогава се разбрахме да се обадя след класирането за ДГ, но и аз останах с впечатлението, че не искаха само за лятото.

В Оксиния ходих, но ми се стори, че няма къде да извеждат децата, но не съм ги питала изрично за разходките. Иначе там децата бяха под и около 2-годишно. Малко ми се стори префърцунено, защото момичетата се наричаха Мис Галя , Мис Петя, но не е болка за умиране. До колкото си спомням децата е препоръчително да се взимат до 17.30, въпреки че са до около 18, но това е по-спомени.

Гледам, че Фукльовците е Адапционна занималня. Какво им е различното?

# 577
В Оксиния се казва така на учителките, защото ги учат на Английски език. Мис Галя преподаваше на синът ми и е изключително готина и децата от групата му я обожават. За другите нямам преки наблюдения, но не съм засичала ревящо дете там, за цялата учебна година. Имат двор от вътрешната страна на блока и мисля там ги извеждат.

# 578
Благодаря Ви за коментарите, момичета!

Не знам какво е това работно време за частни градини?!? Ако човек е на редовно раб.време от 9 до 18, как ще си вземе детето?  newsm78 Особено, че в частните фирми много често се налага да се остава и след това.... Tired

Чудя се дали да се свържа с ЧДГ Джани Родари. Намира се някъде в Слатина, но имат превоз. Някакви отзиви за нея? newsm78

Явно в Оксиния няма смисъл да ходя, щом са до 17,30. Благодаря ти, Lennyh, спести ми едно разкарване... Hug

Дали пък да не се ориентирам в търсене на гледачка? Макар че ми се иска детето да си е сред други дечица ....

.....оф, и после защо била ниска раждаемостта и хората не искали много деца.  Crossing Arms Thinking

# 579
Мисля, че са до по късно или поне аз докато водех малкия на английски имаше деца до 17:45, а лятната им джунгла е до 18:00.

# 580
  • нейде там, където ....
 Natali_ , провери ли коя е дежурната градина за времето, през което е затворена вашата? Не може да няма. Ако не са ви казали коя е - обади се в Общината.

# 581
Natali_ , провери ли коя е дежурната градина за времето, през което е затворена вашата? Не може да няма. Ако не са ви казали коя е - обади се в Общината.

Благодаря ти, ще видя какво мога да направя. Синът ми ходи в СДЯ в центъра. Миналата година директорката каза, че няма да има дежурна група за ясленчетата, така че всеки да се спасява, както може.... Crazy #2gunfire
Мисля си да пратя мъжа ми да се разправя по въпроса, пък ще видим какво ще стане..... Съмнявам се, че ще има положително развитие и заради това търся вариант... Confused

# 582
В Оксиния се казва така на учителките, защото ги учат на Английски език. Мис Галя преподаваше на синът ми и е изключително готина и децата от групата му я обожават. За другите нямам преки наблюдения, но не съм засичала ревящо дете там, за цялата учебна година. Имат двор от вътрешната страна на блока и мисля там ги извеждат.

Мисля, че си ме разбрала погрешно. Нямам нищо против учителките, нито коментирам тяхната компетентност.
Щом учат английски нека в часа по английски да си казват Мис, ако учат немски - да се обръщат с Фрау, но когато комуникират на български на мен ми идва в повече да се обръщам към някой с чужди обръщения. 

# 583
Сигурно ако го бях записала на немски щеше да е Фрау някоя си, но и ти се съгласи, че когато една учителка се представя в часът Г-жа... Мис... Фрау... няма как да и казват извън часовете друго. Тя си остава Мис... и  на улицата да я срещнем. Същото е и в училище, и в детската и в университета. И за мен Мис Галя си е Мис Галя, така се обръщам към нея, защото е учила детето ми. И госпожите в малкото градински живот са били госпожи а не лели и тн. Трудно ще обясниш на едно дете сега съм Мис... а сега просто Галя. А и за мен си е правилно ако му преподава да си се обръща по един и същ начин. Не знам, но моите учители по английски са си били Мис, Мисис или Мистър навсякъде без значение дали говорим на български или английски, и в час и в междучасие и на улицата.

# 584
Тъй като Оксиния са ми слабост, просто за протокола. От "старите " преподавателки, тоест всички, които преподават там повече от 4 години няма нито една, на която не бих поверила детето си.
Уникални са като подход към децата, като отношение и като дух и усмивка, а какво по-важно има за едно дете.
Дали се обръщам към нея с мис, фрау или госпожо за мен не е важно, по-важно ми е какво дава на детето ми.
Най-големият ми син, започна в Оксиния от предучилищна възраст /11 години от тогава/, след това и малкият ходеше там, сега с най-малкият ходим на логопед, но дойде ли ни време за език също ще е там. Може да не са най-върховната фирма предлагаща езиково обучение, но със сигурност предлагат на децата нещо, което го няма на повечето места.

За Фукльовците - адаптационна занималня означава, че помагат на деца с трудна адаптация да се спряват с нея, но има и съвсем обикновени дечица, които просто са ги харесали или пък им е удобно да ги посещават.
Също не мога да спестя добра дума за тях. Ведри, усмихнати, работят с децата, търпеливи са.
Иначе това с работното време ... не ми се говори просто ...

Общи условия

Активация на акаунт