София-Младост(22)

• 85 828
  • 754
  •   2
Отговори
# 555
  • Mladost
в Британика имаше консултации /не знам дали сега има/  - ако преподавателят прецени, че детето има нужда от допълнителни часове, за да усвоява материала
Потвърждавам за Британика - имат консултации.

# 556
  • с/у ОколоМръсТното
А Аво-Бел също може да се вземе пропуснатия урок с друга група.

# 557
  • София
Момичета, влизам да ви кажа, че пред 225 бл. е намерено хески. Момчето,което го е намерило е писало във Фейсбук - Борислав Веселинов, има и снимка.

# 558
  • София
От бързане сбърках - хъски.

# 559
  • France
Момичета, прочетох във Фейса, че в района на Младост-2, бл. 225 е намерено хъски, черно-бяло.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=292157257625228&set= … ype=1&theater

# 560
  • София-Младост
На 2 юни  2014 г. (понеделник), във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. „Д-р Атанас Москов” жк „Младост” 4, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Самара“, ул. „Д-р Атанас Москов“, улицата без име покрай блок 440, бл. 441, бл. 477, бл. 477А, сграда 1 на Бизнес парк София.

# 561
На 2 юни  2014 г. (понеделник), във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. „Д-р Атанас Москов” жк „Младост” 4, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Самара“, ул. „Д-р Атанас Москов“, улицата без име покрай блок 440, бл. 441, бл. 477, бл. 477А, сграда 1 на Бизнес парк София.
Благодаря

# 562
Искам да попитам за съвет - през август трябва да дам малкия на частна градина (държавната почива цял месец), та съм  в чуденка какво да правя... newsm78 Става въпрос за Младост 2 - дайте идеи и препоръки, моля....

# 563
Здравейте,

Да ви питам набързо нещо. Първо да кажа, че нямах време да прочета назад темите, тъй като бързам за едно събитие и не мога да закъснея, същевременно един зъб ме пръска от болка вече няколко дена. Кажете ми добър стоматолог/зъболекар в Младост, за предпочитане 3, но може и в другите Младости. Положението е много зле  Cry Надявам се да разберете, защо не мога точно в момента да чета назад, ако сте обсъждали вече!
Благодаря предварително!

# 564
Майка ми скоро й се наложи да отиде на стоматолог - избра си спешния дентален център в 25-та поликлиника, където е спешното /дежурното отделение с рампата. Беше доволна от работата на стоматоложката.
Друг вариант са Теодор Петров и съпругата ми - в 415 блок им е кабинета, има едни стълбички към него. Преди години ходих при него да ми оправя пулпит. Тогава беше спрял да работи със здравната каса, сега не знам как е положението.

# 565
Искам да попитам за съвет - през август трябва да дам малкия на частна градина (държавната почива цял месец), та съм  в чуденка какво да правя... newsm78 Става въпрос за Младост 2 - дайте идеи и препоръки, моля....

Аника , Фукльовци, Меридиан 22 , ако не си харесаш нищо - драсни пак. Peace

# 566
Майка ми скоро й се наложи да отиде на стоматолог - избра си спешния дентален център в 25-та поликлиника, където е спешното /дежурното отделение с рампата. Беше доволна от работата на стоматоложката.
Друг вариант са Теодор Петров и съпругата ми - в 415 блок им е кабинета, има едни стълбички към него. Преди години ходих при него да ми оправя пулпит. Тогава беше спрял да работи със здравната каса, сега не знам как е положението.

Благодаря   bouquet

# 567
Много благодаря, Lennyh!  Hug  bouquet

Ще пиша, каквото и да реша.  Heart Eyes

А имате ли отзиви за тези:

http://www.maxandmony.com/contact.html

http://www.djanirodari.org/bg/index.php?option=com_content&t … 37&Itemid=398

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 13:19 от Natali_

# 568
http://grabo.bg/sofia/za-deteto-0zzwv

Ако на някой му върши работа това... Simple Smile

# 569
Здравейте, да ви питм знаете ли къде се продават табакери? От тези металните за подреждане на цигари.

Общи условия

Активация на акаунт