София-Младост(22)

• 85 820
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
  • с/у ОколоМръсТното
Аз съм при Ячева от почти 17г.
Не бих казала, че не се чака.
Вдига си гсм-а, но ми се е случвало и да не ми вдигне.
Аз лично я ползвам само за направления, ваксини и за профилактичните карти на децата.
Отдавна нямам бебета, та не помня как препоръчваше да се захранват.

# 541
  • София
Мами, които търсят ЛЛ за бебето, току-що се връщам от 384бл. и се уговорих с д-р Китова - на нея попаднах просто. Каза жената, че капацитетът ѝ е препълнен, но все пак не ми отказа за бебето, тъй като сме и съвсем наблизо. В същия кабинет другата смяна ена  д-р Ясен Иванов, който май също е педиатър и може да записва бебета. Една мама, която чакаше за д-р Китова, каза, че и другият екип е добър.
Успех с търсенето!

# 542
Да, за 90 учебни часа от по 45 мини на равни вноски.  Rolling Eyes
В Алианса е 640 лв за 195 часа за 1 клас, ще излезе че там е най- изгодно.

# 543
  • Пловдив/София
Мами, които търсят ЛЛ за бебето, току-що се връщам от 384бл. и се уговорих с д-р Китова - на нея попаднах просто. Каза жената, че капацитетът ѝ е препълнен, но все пак не ми отказа за бебето, тъй като сме и съвсем наблизо. В същия кабинет другата смяна ена  д-р Ясен Иванов, който май също е педиатър и може да записва бебета. Една мама, която чакаше за д-р Китова, каза, че и другият екип е добър.
Успех с търсенето!

Къде е този 384 блок и какво има там, клиника ли? На бгмапс го дават зад 25 ДКЦ, на няколко минути, там ли е?

Имаш ли контакти на Китова, или трябва лично да се отиде и да се пита? Сега се сещам, че ми я бяха препоръчали и не е лош вариант.

# 544
  • София
Пипи, много близо е до 25ДКЦ и по-скоро се пада зад Дар, точно до хотела с пицарията(забравих му сега името). Нова кооперация в оранжево, на партерния етаж има няколко кабинета и магазини.

# 545
Мами, които търсят ЛЛ за бебето, току-що се връщам от 384бл. и се уговорих с д-р Китова - на нея попаднах просто. Каза жената, че капацитетът ѝ е препълнен, но все пак не ми отказа за бебето, тъй като сме и съвсем наблизо. В същия кабинет другата смяна ена  д-р Ясен Иванов, който май също е педиатър и може да записва бебета. Една мама, която чакаше за д-р Китова, каза, че и другият екип е добър.
Успех с търсенето!

Иванови и двамата са педиатри - той и жена му - Екатерина Иванова.
При д-р Китова, докато беше в поликлиниката, беше голямо стълпотворение. Сега не знам как е, но и на това минималистично пространство в този блок, не мога да си представя какво става през студените месеци, даже и ако са понамалели пациентите и'...

# 546
  • София
Иванови и двамата са педиатри - той и жена му - Екатерина Иванова.
При д-р Китова, докато беше в поликлиниката, беше голямо стълпотворение. Сега не знам как е, но и на това минималистично пространство в този блок, не мога да си представя какво става през студените месеци, даже и ако са понамалели пациентите и'...

Жената си каза, че преглежда бебетата само до 9,30ч,а работи от 7,30ч, когато е сутрин. В 25ДКЦ стълпотворението също не е малко, та...въпрос на късмет - няма пълно щастие. Wink

# 547
  • София
Да, за 90 учебни часа от по 45 мини на равни вноски.  Rolling Eyes
В Алианса е 640 лв за 195 часа за 1 клас, ще излезе че там е най- изгодно.

Ех, това не е ли някъде на Славейков? До там абсурд да го влача - пък и нещ=о леко множко ми идва, аз не искам от сега лингвист да го правя - просто по всяка вероятност едва от 3 кл. ще почне да учи английски и не ми се иска да забрави каквото е научил с мен и телевизията / детските - ами, като за толкова... не ми се струва добра цената на Британиката - да не говорим, че ако е болен какво - губи часовете, ама губи и парите... ами, и най-вече, доста са си.

# 548
Адресът им е кв. “Лозенец”, ул. “Капитан Андреев” №1. С метрото се ходи сравнително бързо до там. Но признавам, че би било много по-удобно, ако школата е в Младост.
Часовете са 2 пъти по 2 астронимически часа - не е прекалено много според мен.
В дилема съм и аз за школата за следващата година, заради тъпата 2ра смяна.   Confused

# 549
  • с/у ОколоМръсТното
Barbabelle - виж и в Аво-Бел. Там има и съботни курсове. Лошото е, че само веднуж седмично се ходи... иначе е сравнително удобно като време и място.

Аз също искам дребчо да учи АЕ. Време му е, но дали бих намерила школа само за 1м. сега през юни?

# 550
Barbabelle - виж и в Аво-Бел. Там има и съботни курсове. Лошото е, че само веднуж седмично се ходи... иначе е сравнително удобно като време и място.

Аз също искам дребчо да учи АЕ. Време му е, но дали бих намерила школа само за 1м. сега през юни?
http://www.oksinia-bg.com/pages.aspx?id=118

# 551
  • sofia

Замисляла ли си се за частен учител? Ние сме така от 2 г. и съм изключително доволна. А и учителката ни е комшийка, можеш да се разбереш с нея кои дни да идва и колко често.

# 552
  • с/у ОколоМръсТното
А и учителката ни е комшийка, можеш да се разбереш с нея кои дни да идва и колко често.

Peace
Вземам я  Hug Laughing

# 553
  • София
На мен едно от нещата, които ми харесват в Оксиния, е това, че ако на детето му се наложи да отсъства, след това учителката го взима индивидуално и наваксват пропуснатия материал. (Доколкото знам от приятелки, на които децата са в Британика и Аво Бел, там няма такава практика).  Peace

# 554
в Британика имаше консултации /не знам дали сега има/  - ако преподавателят прецени, че детето има нужда от допълнителни часове, за да усвоява материала
в Адванс също има консултации

Общи условия

Активация на акаунт