София-Младост(22)

• 85 851
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Жалба съм подала и до Районната община и до Столична община.
Кучето е все още там.
Ще подам и иск до съда.
Струпаха се хора около мен, когато ме ухапа, мисля си че имаше и майки с детски колички.

# 511
  • София
Да попитам има ли някой чието дете посещава 56 ОДЗ Здравец в Младост 3 да ми сподели актуална информация за там?Благодаря предварително.

# 512
  • София
Някой знае ли цените и др. подробности за курсовете (не летни, през учебната година) по английски в оксиния? Като за 1 клас...

# 513
Др Ивайло Димитров педиатър, поликлиника Младост.

Моля за телефон и координати на д-р Димитров  Praynig

# 514
Д-р Ивайло Димитров,
Поликлиника " Младост" зад 125 СОУ
Кабинет 13
Четни: сутрин
Нечетни: следобяд
Петък: сутрин
Тел: 0888439712

# 515
Страшно ти благодаря, Малиш! Дали приема нови пациенти за ЛЛ?

# 516
Да попитам има ли някой чието дете посещава 56 ОДЗ Здравец в Младост 3 да ми сподели актуална информация за там?Благодаря предварително.
На съседката дъщеря и е там и е доволна, не ми се е оплаквала, а детето иска и през почивните дни да е там (то това последното си е до дете де)

Някой знае ли цените и др. подробности за курсовете (не летни, през учебната година) по английски в оксиния? Като за 1 клас...
За една учебна година от октомври до края на май, за баткото платихме 670( разсрочено, иначе е малко по-малко). Предполагам, че за първи клас ще е същото. Иначе езика се учи поне от малките под формата на игра. Бях питала за индивидуални уроци по немски 19 или 20. Обади им се най- добре много са любезни.

# 517
  • София
Да,благодаря нас случайно ни приеха  Grinning,не съм очаквала и сега питам да добия представа.Дано и ние сме така.

# 518
Да,благодаря нас случайно ни приеха  Grinning,не съм очаквала и сега питам да добия представа.Дано и ние сме така.

И ние така. Кой набор сте?

# 519
  • София
На съседката дъщеря и е там и е доволна, не ми се е оплаквала, а детето иска и през почивните дни да е там (то това последното си е до дете де)

За една учебна година от октомври до края на май, за баткото платихме 670( разсрочено, иначе е малко по-малко). Предполагам, че за първи клас ще е същото. Иначе езика се учи поне от малките под формата на игра. Бях питала за индивидуални уроци по немски 19 или 20. Обади им се най- добре много са любезни.

Абе бая доста си е, ама в сравнение с това, което ми казаха от Британика - 417€  ShockedА за колко часа - и какви по продължителност часове?

# 520
  • София

2011 набор сме.Вие?

# 521
Абе бая доста си е, ама в сравнение с това, което ми казаха от Британика - 417€   ShockedА за колко часа - и какви по продължителност часове?
Това е цената на Британика за 1ви клас, така ли?

# 522
  • София
Да, за 90 учебни часа от по 45 минути, платими на 4 равни вноски.  Rolling Eyes

# 523
Да,благодаря нас случайно ни приеха  Grinning,не съм очаквала и сега питам да добия представа.Дано и ние сме така.

2011 набор сме.Вие?

2012 сме.
А относно английския в Оксиния, ако смятам правилно това са около 80 лв на месец за 3 пъти в седмицата, което не ми се струва много  newsm78

# 524
Страшно ти благодаря, Малиш! Дали приема нови пациенти за ЛЛ?
Обади му се и го питай.

Общи условия

Активация на акаунт