София-Младост(22)

• 85 875
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
В сайта им пише,че циркът е от 15 май до 8 юни в младост!Ние определено ще го посетим Laughing.

# 496
  • София
Мерсиии,и ние така мислим вече сме по големи ,а и за нас с тате си е кеф. Grinning

# 497
Мерсиии,и ние така мислим вече сме по големи ,а и за нас с тате си е кеф. Grinning

Peace Peace Peace

# 498
  • гр. София
А да знаете какви са цените на билетите? За възрастни и за деца.

Редактирам се - намерих ги в сайта: http://www.circus-balkanski.com/program/tickets

# 499
  • София
Момичета ,здравейте !Преди време бях прочела при вас информация ,че ще се строи нов Лидл в МЛадост 2 на бул.А.Ляпчев ,знаете ли какво се случи с този проект ?

# 500
Момичета може ли да ми кажете цветарски магазини на територията на Младост (за предпочитане 3 и 4, но може и др.) където бих могла да намеря орхидея, само че не букет а в саксия. Минах през 1-2 днес но не намерих а ми е важно до събота да купя.  Rolling Eyes

# 501
Аз бих поръчала на цветарката да ми намери. Мисля, че няма да й е проблем.

# 502
в ХИТ има голям цветарски магазин
другите, които знам, са от "квартален" тип

# 503
В Младост 3- срещу 25 ДКЦ,отвориха цветарски магазин,гледам е добре зареден-провери,другия е на пазар Мания,точно на спирката.

# 504
  • гр. София
В МЕТРО миналата седмица имаше орхидеи по 12 лв. и 20 лв. в саксийки.

# 505
В Младост 4 VS маркет до Фантастико има цветарски, мисля имаха. Има и един между кафетата срещу VS marketa, също много добре зареден.

# 506
  • Хасково
Провери и в Кауфланд Peace

# 507
Много благодаря за помощта момичета, днес ще пообикалям. Добре, че сте Вие за 4 години тук почти нищо не знам  Mr. Green

# 508
Здравейте момичета,
на 20-ти май (вторник), около 13ч., движейки се с велосипед по велоалеята по ул. Ат. Москов зад блок 323 в Мл.3, бях ухапана от улично куче. Сега търся свидетели на станалото, спомням си, че доста хора се събраха около мен тогава. Нека да се свържат с мен. Хора с камион ме качиха заедно с колелото и ме заведоха в 25 ДКЦ. Но нямам координати на никого. Благодаря!

# 509
Янче, съжалявам за това, което ти се е случило. Бързо възстановяване и дано не е сериозна раната ти  Hug.
Аз не съм свидетел на станалото, но те съветвам да подадеш жалба до Столична община (не до района, там нищо не правят).
Ужасяващо е кучетата да ни нападат, а управляващите нищо да не правят по въпроса  Crossing Arms newsm11

Общи условия

Активация на акаунт