София-Младост(22)

• 85 882
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
момичета, случайно някой да знае откъде мога да си купя бурканчета и капачки за детска кухня?

# 481
Имаше в едно магазинче на пазара Младост до метрото. Намира се в дъното - от страна на Пикадили. Май имаше вид на домашни потреби.

# 482
Точно домашни потреби е и на фасадата си имат принтирана бележка, че продават въпросните капачки и бурканчета.

# 483
т.е. домашните са някъде около соц. подпомагене, така ли? там не ми е много добре познат района  Rolling Eyes

# 484
Здравйте на всички,
Супер хепи съм, че открих чудесната темичка, дано да приемате новодошли   bouquet .
Малко по горе в един пост видях,че става въпрос за бурканчета за детска кухня - може ли да ми кажете къде се намира кухнята и как става записването?

# 485
  • София
Аз много отдавна не съм влизала във форума - не съм фен на новия изглед, но не разбирам това дето не виждам подписите... това част от новия изглед ли е, или ... нещо при мен не е наред?

# 486
Аз много отдавна не съм влизала във форума - не съм фен на новия изглед, но не разбирам това дето не виждам подписите... това част от новия изглед ли е, или ... нещо при мен не е наред?

Горе вдясно има надпис:Към старата визия,избираш я и си решаваш проблема Hug  

А за бурканчетата-не е от страната на социалните,срещу,до малкото Пикадили,зеленчуковия пазар.  

Кухнята се намира в сградата на Социално подпомагане-Младост 1,отиваш ако детето е навършило 10 мес,взимаш си молба,попълваш я,копие от акта за раждане,бележка от личен лекар ,че детето няма никакви хранителни алергии,подаваш документите и те ти казват на коя дата да се обадиш.Общо взето се чака ,може и 2 седмици ,може и 2 месеца...

# 487
не, не си решаваш проблема като си пуснеш старата визия
просто си пусни отново подписте от настройките на профила, бяха автоматично скрити за всички

# 488

Кухнята се намира в сградата на Социално подпомагане-Младост 1,отиваш ако детето е навършило 10 мес,взимаш си молба,попълваш я,копие от акта за раждане,бележка от личен лекар ,че детето няма никакви хранителни алергии,подаваш документите и те ти казват на коя дата да се обадиш.Общо взето се чака ,може и 2 седмици ,може и 2 месеца...
[/quote]

Благодаря за информацията. Полезна . За Младост 2 има ли друг пункт на Държавната млечна кухня?

# 489

А за бурканчетата-не е от страната на социалните,срещу,до малкото Пикадили,зеленчуковия пазар.  

Много благодаря за отговора   bouquet
Аз си мисля и за частна кухня честно казано - ако имате мнения и наблюдения към някоя много ще съм благодарна да споделите.

# 490
Кухнята в Младост 2 се взема от детска градина Ян Бибиян, зад у-ще Меридиан 22 е. Талоните за кухнята са от Социалните  в Мл 1

# 491
Nicolla, сърдечно благодаря  Hug

# 492
  • София

Леле, къде го този надпис, искам си старата визияааааа

# 493
  • София
А някой знае ли къде точно е цирк Балкански тази година в Младост? newsm78 и докога?

# 494
  • София
А някой знае ли къде точно е цирк Балкански тази година в Младост? newsm78 и докога?
На бул. Малинов до магазин ХИТ, по-специално до Аутлет центъра.

Общи условия

Активация на акаунт