жена ми не иска анален как да постъпя?

• 58 271
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Чак се чудя хората преди да се женят някакво поведение ли пазят в спалнята пък после си казват щенията  Laughing
Що, не може ли човек да си промени мнението Rolling Eyes

Може, може...
Както съпругата на автора може да си промени мнението, така и той може да пробва да промени своето  Mr. Green

# 166
И каква е разликата с този случай, заради който е темата?

Отговарях на потребител , връзката с този случай ........

Имам предвид, че нещата са абсолютно аналогични. И ти си посочил един от вариантите, които устройват и двамата.

Що имам едно леко , по скоро силно съмнение че на жената в историята не и е угодно повече.То и на мъжът и де.
И какво става , уж всичко супер ама не съвсем.

Той е бил наясно, че тя не е съгласна, когато е направил крачката за семейство. Тя не го е подвела, ако това нещо е било толкова жизненоважно за него, защо е продължил да я подвежда?

Варианта който посочих беше угоден само на жената - искала по груб секс , не го получила , ай чао.

Няма как да знаеш дали го е подвела или не , когато са правили семейство ....освен ако ти не си жена му.

# 167
Joy Joy Joy

Аз имах един познат от тия дето смятат аналния за нещо "божествено", ми разправяше "е кво да правя като все към шоколадената фабрика ме влече" Laughing Laughing

"Имах" е в минало свършено време , тая фабрика да не е била твоята ?

Бъзикам сеееееее....... smile3503

Не бе не е моята, споделяше си само.

# 168
Варианта който посочих беше угоден само на жената - искала по груб секс , не го получила , ай чао.

Този случай пак е угоден само за едната страна - мъжа. Жената не иска. Ако й беше угодно, нямаше да отказва.

Няма как да знаеш дали го е подвела или не , когато са правили семейство ....освен ако ти не си жена му.

Не прочетох никъде да са го практикували, а после изведнъж тя да е казала - не.
Няма начин да съм жена му. Един от факторите, по които сме се избирали е пасване в леглото.

# 169
Joy Joy Joy

Аз имах един познат от тия дето смятат аналния за нещо "божествено", ми разправяше "е кво да правя като все към шоколадената фабрика ме влече" Laughing Laughing

Аз пък ей тва не мога да разбера.Защо един мъж ще обяснява на една жена че иска да го тури в дупето на трета.То хубаво да го обяснява ама да се отнася за тази на която обяснява.
И предполагам на дамите им е забавно да слушата такива словоизлияния.

# 170
Брех, какви дертове имали хората.....    Laughing

# 171
  • София - Рим и обратно

Аз пък ей тва не мога да разбера.Защо един мъж ще обяснява на една жена че иска да го тури в дупето на трета.
A....на втора може, така ли?

# 172
Joy Joy Joy

Аз пък ей тва не мога да разбера.Защо един мъж ще обяснява на една жена че иска да го тури в дупето на трета.То хубаво да го обяснява ама да се отнася за тази на която обяснява.
И предполагам на дамите им е забавно да слушата такива словоизлияния.

Е той много неща ми е споделял, аз на него също и никога дори флирт не е имало между нас. Приятелство може да има и между мъж и жена - не е задължително финала да е в кревата.

# 173
Приятелство може да има и между мъж и жена - не е задължително финала да е в кревата.

Ъъъъ , ай да не я отваряме тази тема.

Като ви е интересно така и на двамата.Що чисто приятелски не си пуснете "екстри" ?

# 174
Е кое не разбираш от едно такова приятелство? И защо трябва да си пускаме екстри. Не съм имала трепети към него и съм сигурна, че и той не е имал никакви желания към мен.

# 175
Е кое не разбираш от едно такова приятелство? И защо трябва да си пускаме екстри. Не съм имала трепети към него и съм сигурна, че и той не е имал никакви желания към мен.

Пробвах да видя дали караш ски.Като нямате , нямате........кефи ме само колко уверено пишеш и от негово име , ама явно много добре си се знаете.ОК.

# 176
Remy Martin, ти самият даваш пример със споделяне за странична двойка (онази с камшиците), + уверено твърдиш защо са се разделили, сега се заяждаш с човека, че той е споделил нещо подобно. Много си странен...

# 177
Много се кефя когато мъже, които не анален, ами орален не са виждали, да се правят на много знаещи по тия въпроси. Много пъти сме говорили и уж много отракани и после се разбира, че на тях милите никой до сега не им е давал такива екстри. Laughing

# 178
Remy Martin, ти самият даваш пример със споделяне за странична двойка (онази с камшиците), + уверено твърдиш защо са се разделили, сега се заяждаш с човека, че той е споделил нещо подобно. Много си странен...

Това че съм странен ще го приема като комплимент , ама това със заяждането не.Нищо лично , да минава времето. Wink

Само преразказвам думите на жената в историята.

# 179
Здравейте .
С жена ми сме женени от 1 година и всичко е страхотно с изключение на това че тя не иска да експериментира в секса пример: не иска анлен секс.
Набутай й го без да я питаш много-много. Спокойно, няма да се разведе с теб заради това.

Общи условия

Активация на акаунт